שלום אנשים!

micchal

New member
שלום אנשים!

היי לכולם, אני מקווה שכולכם בסדר גמור. אני מיכל וכמו כל אחד בפורום הזה אני חולת אי אר (איך לא????) ואוהדת של קרטר המקסים. כן כן ואני בעד אבי+קרטר ולא אבי+לוקה. בכל מקרה הפורום הזה ממש מגניב והחלטתי להצטרף. בהמשך לשרשור הספוליירים שרצו פה לפני כמה זמן רציתי להוסיף משהו שאולי כבר נאמר וידוע ואין לי מושג ואז אני אעשה מעצמי צחוק (אבל לא נורא תסלחו לי) ואולי לא. אז לכל מי שלא רוצה לדעת אני מזהירה שיסגור ויפסיק לקרוא פה!!! אז חזרתי לפני שלושה (ארבעה??!!) ימים מלונדון (בנוסף וזה לא קשור אני חולת בריטניה ואירלנד מה שמעניק נקודות בונוס אצלי לקורדיי) ובעודי יושבת בלילה בחדר המלון שלי ורואה פרק ישן נושן של חברים (חולה גם על זה) היו פרסומות והיא פרומו לאי אר!! וכל כך התרגשתי! רואים את קרטר עומד על הדלפק הזה בכניסה וצועק וכולם בהיסטריה. כנראה הייתה איזה מגיפה או משהו כזה וגם כל הרופאים נדבקו. רואים את ויבר נותנת דיווח מצב לרשת טלויזה וקרטר מחלק פקודות לכל עבר מראש הדלפק. ואז מגיע הקטע היפה ביותר: קרטר יחד עם אבי ביחד באיזה חדר והיא אומרת לו בקול בוכה משהו: tell me we r goign to be ok והוא עונה להwe will ואז באה לה נשיקה מדהימה שנמשכה לא יותר מכמה רגעים כי ככה הפרומו הזה נגמר! כמה חבל!! אז אולי חלקכם כב ריודעים ואולי כולכם ורק עכשיו לי נודע אבל כנראה (ככה מראה הפרומו) שהם יהיו ביחד! ואין לי מושג איזה עונה זאת ועד כמה הם יותר מתקדמים מאיתנו אבל זה היה כל כך יפה! וזהו! מיכל!

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

גם אני בעד קרטר ואבי ביחד (איך לא!) ושמתם לב כמה "מיכל" יש בפורום?

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תמיד נחמד שיש קארבים בפורום.... גם אני קארבית..
אממ... זה ספויילר מהפרק האחרון לעונה. לוקדאון או משו כזה..... וכן, הם יהיו ביחד...

ברוכים הבאים! ../images/Emo140.gif

אני שירה ואני מטורפת על קרטר, וחוץ מזזה אני גם מאד אוהבת את מארק, אליזבת ורומנו. ואני לא קוראת ספויילרים!!! לא לא לא!

מיכל ק

New member
ברוכה הבאה

גם אני מיכל (באמת יש הרבה מיכליות כאן) ואני קארבית גאה

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo98.gif

עוד מיכל.. זה באמת מוזר :) קארבית זה טוב. קארבית זה תמיד טוב. :) בקשר לספויילרים: היית בלונדון?! ראית במקרה את אלכס קינגסטון שם אולי? כי אי. אר. עשתה שם צילומים לעונה התשיעית.. הפרומו שראית היה הפרומו של הפרק שסוגר את העונה השמינית (שמשודרת כרגע בערוץ 3). וזה פרק חיובי :) מאד מאד..

צמות

New member
איזה קטע!!!../images/Emo78.gif

כשהסתכלתי ברשימת ימי ההולדת של השחקנים שמתי
שלאנטוני אדוארדס ולי יש יומולדת באותו תאריך.... איזה נחמד זה
(חיפשתי תמיד מפורסם שיש לו יומולדת בתאריך שלי ורק עכשיו מצאתי....
) ניסים קורים
רק תביע משאלה...

kokoM

New member
מצלמים בלונדון את אי אר???

כי אני נוסעת עוד שבוע!! בבקשה תגידו לי שכן!!!!!!!!!!1 ואיפה!! פליז!!!!!!!!1 אולי אני אראה את לוקה שלי!!!!

~*~gaL

New member
אולי

אני לא יכולה להגיד אם כן או לא.. מי שרוצה לדעת באמת, שימשיך לקרוא. .. ...... .............. ...................... טוב, אז כן. ולמה כתבתי "אולי"? כי לא עונים על ספויילרים בכותרות. זה אסור. טוף? :) אז לא לעשות את זה יותר
אני הבנתי שבלונדון, ואני לא יודעת אם זה נמשך עד עכשיו.. בכל מקרה, אני לא חושבת שגוראן שם, רק אלכס.

Gloria_Nathan

New member
Yo yo yo!

עוד צופים לאיאר זה טוב. עוד צופים לאיאר שאוהבים את ג´ון ג´ון (או בכינויו השני קרטר) זה עוד יותר טוב. עוד צופים לאיאר שאוהבים את ג´ון ג´ון (או הכינויו השני קרטר) והם גם קארביים עם זה יש קצת בעיה... בכל מקרה- ברוכה הבאה! אני קרסי וג´ינטר/לובי משנית. בקשר לפרומו
הם חייבים להרוס! אוקיי להגיד שיש מגפה זה בסדר, להראות את אבי וג´ון-ג´ון כשאבי אומרת את המשפט הזה, נסבל. אבל להראות את הנשיקה?!?!?! באמת קצת כבדו לעובדה שזה אמור להיות ה-פ-ת-ע-ה! בעקרון לראות משהו בפרומו נחדב בדיוק כמו ספויילר, אני חושבת שמישהו צריך לתת לרשתות הטלוויזיה הרצאה רצינית בנושא טדים.

viros

New member
גם אני חדשה

לא רציתי לפתוח שירשור חדש אז המשכתי בזה. גם אני חדשה בפורום ואני פשוט חולה על אי.אר , ובזמן האחרון זה גם הגיע למצב של אובססיה אל נוח ווילי וגם על אי.אר.... ואני בטוחה שאני לא היחידה!

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ותאמיני לי, את לא היחדיה
*אהמ*אני*אהמ* ד"א - קוראים לי כרמל...

המממ

New member
לכל החדשים- ברוכים הבאים!

אנו תמיד שמחים לקבל חברים חדשים. אני מקווה שתשתתפו בשיחות המסעירות (בערך...) שיש לנו כאן, וגם תפתחו נושאים מעניינים משלכם!
שהות נעימה בפורום שתהיה לכם ולנו! (וגם יומטוב ושקט).

Kלינור

New member
בערך ספויילר ../images/Emo58.gif

ראיתי אצל ג´י לנו שהיה את נוח והוא סיפר על הפרק הזה ואמר שתהיה מגפת עבעבועות שחורות -איך שרומשים- והראו קטע קטן מהפרק =] זהו ~

~*~gaL

New member
מי יודע

.....
כן, זה מה שיהיה. אבל בבקשה, בבקשה לא להגיב על ספויילרים בכותרות. בבקשה.

למעלה