שלום אנשים!!

אושר מ

New member
שלום אנשים!!

אז אחרי שנעלמתי חזרתי. וחזרתי כבנאדם עסוק. מחר אני מתחילה גם לעבוד וגם ללכת למכון כושר. חוצמזה שתוכניות לסופ"שים כמה שזה קשה לעשות משום שכולם מתגייסים (וכולם ביחד, בוווווווווווז), הצלחתי למצוא 4 חבר´ה בערך
. זה מעט אבל זה מה יש. אני הולכת להיות עסוקה. ואני אפילו הולכת לאהוב את זה. שלושת הימים האחרונים שבהם לא היתה לי דקה אחת חסרת מעש ממש, רק הכניסו אותי למצב שבו אני עם יותר אנגיה. לפיכך, החלטתי לעשות זאת באופן תמידי. (מה שאומר אגב נו מור כל היום באינטרנט אלא שעתיים במקס ביום, או מאוחר בלילה, שבו לא אשאר מאוחר כי צריך לקום בבוקר לעבודה). רק רציתי להגיד שלום לכולם, בוקר טוב/לילה טוב (תלוי מתי אתם קוראים) ומזל טוב לרוניתתתתתתתתתתתת. ביי לכם ונתראה בשמחות..

דן צ

New member
בוקר טוב , שמי הוא ממבו כהן ../images/Emo20.gif

מה שלומכם בבוקר נפלא זה ללא לחם??? אז עכשיו חזרתי מריצה אמוק אחרי לחמניות טריות ממאפיה קטנה וזה היה מלחמה לחיים ולמוות , אבל ניצחתי בסופו של דבר והצלחתי להשיג 10 לחמניות חמות ישר מן התנור.וזה הולך נהדר עם הקפה. לאימפוטנט אחד אף פעם לא עמד הזין. לאחר טיפולים לא מוצלחים אצל טובי הרופאים בעולם, הלך האיש לרופא סיני והצעתו של זה היתה פשוטה: למה שלא תנסה ללכת לקולנוע לראות סרט כחול?" שמע האיש לעצתו של הסיני והלך לראות סרט כחול. באמצע הסרט, התחיל הבחור להרגיש שמשהו זז אצלו שם למטה. הוא פתח את הכפתור במכנסיים והכניס את ידו. כעבור שניה התחיל לקפוץ בהתלהבות על הכיסאות ולצרוח מהתרגשות. עצר אותו האיש שישב לידו ואמר לו: "שמע בחור, יש לי שלושה דברים להגיד לך: - דבר ראשון, כאן זה בית קולנוע, תפסיק לקפוץ. - דבר שני, אני מנסה לראות את הסרט, אז תהיה בשקט. - ודבר שלישי ואחרון, לפני שאני תוקע לך אגרוף בפנים, תוציא את היד שלך מהמכנסיים שלי!!!" בחור אחד הגיע לראיון עבודה בכלבו גדול ומפורסם. המראיין ששוחח איתו התלהב ממנו מאוד, אולם דבר אחד הפריע לו מלקבל את הבחור לעבודה: כל הזמן הוא היה ממצמץ בעין אחת. "תראה בחור", הוא הסביר, "כאן זה כלבו מכובד ולא נוכל לקבל איש מכירות שיקרוץ כל הזמן." "אה, זה שום דבר", אמר הבחור, "אני לוקח כדור אספירין וזה עובר. "באמת?" שאל המראיין, "אפשר לראות?" הכניס הבחור את ידו לכיסו כדי להוציא את האספירין. תוך כדי חיפוש הוא הוציא חפיסות קונדומים בצבעים שונים. "תראה בחור", אמר לו המראיין, "אנחנו כלבו מכובד ולא נוכל להעסיק עובדים שכל הזמן מסתובבים עם חפיסות קונדומים ומחפשים בחורות." - מחפשים בחורות? מה פתאום?? אני בחור הגון שנשוי באושר! אני לא מחפש שום בחורות! - באמת? אז מה זה כל הקונדומים הצבעוניים הללו? -אה... זה... אני אסביר לך: ניסית פעם להיכנס לבית מרקחת ולבקש מהרוקח חבילת אספירין תוך כדי קריצה? ילד אחד קיבל רכבת צעצוע. הלך לחדר שלו והתחיל לשחק, ככה הוא משחק שעה ההורים שלו לא שומעים ממנו, אחרי שעה האמא עוברת ליד הדלת של החדר ושומעת את הילד צועק: "יאללה לעלות כוס אמק, יא זבלים תעלו כבר נו אין זמן מהר יא בני זונות תעלו כבר מניאקים," האמא שומעת את זה נכנסת לחדר ולוקחת את הרכבת ואומרת לו שאם הוא ישחק ככה הוא אף פעם לא ישחק בזה שוב והולכת. הילד שרוצה לשחק שוב ברכבת בא אל אמא שלו ומתחנן לפניה שתחזיר לו את הרכבת, ככה כמה שעות טובות הוא מתחנן עד שהיא מחזירה לו את הרכבת. הילד לוקח את הרכבת ושוב הולך לשחק איתה בחדר, האמא עוברת ליד החדר ושומעת את הילד אומר: "בבקשה תעלו, הנה מה שלומך? הכל בסדר יופי שבאתם, צריכים עזרה, מה? למה היה איחור של שלוש שעות? תשאלו את הזונה במטבח." בחורה אחת מספרת לבחור שנפגשה איתו לבליינדייט: "אני סטטיסטיקאית במקצועי, עושה כל מני מחקרים סטטיסטיים. הנה למשל, המחקר במחקר האחרון שלי גיליתי שלכושים יש את האבר הארוך ביותר, אולם אצל היהודים הוא העבה ביותר." "נעים מאוד", ענה הבחור, "שמי ממבו כהן..."

בוקר סביר לכולנו ../images/Emo42.gif

מספר הערות בטרם נפצח את השבוע: א) הסקר מסתיים, ועוד היום יפורסם חדש. התוצאות משמחות משהו, הגרעין המשפחתי/זוגי עדיין זוכה להכרה ולמעמד מחוזק, אפילו בחברה ציניקנית כשלנו. הידד! ב) הערות לסדר: מהיום, לכל מי שיש הארה, שאלה, תגובה שאינה קשורה לנושא הפורום (או שהיא סהרורית לחלוטין) אנא להשתרשר תחת
, או לפתוח שכזה. הגיע הזמן שנתמקד בעזרה הדדית ונרכז את הגיגינו לשרשורים מדוייקים. חן חן. ג) שבוע האהבה בפתחנו, והנוירומטר מגיב בהתאם. ד) ביום רביעי, בו חל יום האהבה כמדומני, נפצח פה בתחרות מעניינת, עליה יבואו פרטים בהמשך. ה) המאמר השבועי מיד יתפרסם, אנא קראוהו והגיבו בשרשור מרתק ומלא תוכן. ולסיום רונית עדיין חייבת לנו מאמר הכתרה רשמי, לא שכחתי ולא סלחתי !!! שיהיה לכולנו יום מלא בצרות מעיקות !!!

רוניתRRR

New member
יקירתי

אני עדיין לא הצלחתי להתאושש מהבחירה. דבר נוסף שמשבש לי את הימים אלה שיעורי השחיה, לדעתי שתיתי כבר יותר ממה שמשרד הבריאות מרשה ונראה לי שיש שינויים בהתנהגות. אני מקווה שהכלור יצא במהרה מתוכי ואני אוכל לחזור לתפקוד רגיל. חוץ מזה גיליתי שיש לי הרבה יותר שרירים ממה שידעתי וכוללללללללםםםםםם כואבים. באסה לא נורמלית. אפי תשכחי ותסלחי, יש לי מלא צרות מעיקות.

הפסקת צהריים, באתי לראות מה שלומכם

ואני רואה שהכל בסדר, אין דרמות קשות מהחיים...אז הסופשבוע עבר בשלום.

../images/Emo62.gif ושכחתי לספר משהו חשוב

זוכרים את האקסית שיצרה איתי קשר דרך חבר´ה? ולא ידעתי אם להפגש איתה או לא? אז כמובן שלא עמדתי בפיתוי וקבעתי איתה........ אבל על זה תשמעו מחר, כי אנחנו נפגשים היום אחרי הצהריים !!!!!!!!

שרוניק

New member
ואתה בכל זאת הולך לפגוש אותה?

אחרי כל מה שנאמר?? טוב..אני מחכה בקוצר רוח... ומה שלום כולם???

אושר מ

New member
אני גם מחכה

ושלומי מצויין. ושרון אם בא לך לקשקש, אני צריכה את זה
. אבל לא חובה
.

למעלה