שלום אנשים!

Druyanizem

New member
שלום אנשים!

חזרתי והפעם עם ציור קיר שחברינו היקר לפורום Hackmachine צייר לי.

eranmc

New member
ממש מדהים ואני גם מחפש...

מישהו/י שיכין לי דבר כזה.

moti80

New member
מתת לי רעיון...

ממש בא לי לצייר את מריה קארי. בהזדמנות, כשאסיים את הציור. אני אעלה אותו לפורום ואקדיש אותו במיוחד בשבילך :) אחלה בטן יש למריה קארי הזו!!! שמש מוטי

HackMachine

New member
אררמ..

בתשלום? אחותי אולי תהיה מעוניינת.. יש לה הרבה נסיון בציורי קיר והיא מחפשת עבודות כאלו.

HackMachine

New member
אני מכחיש כל קשר לפרשה

זוהי קונספירציה! או שזה האלטרנטור.. טוב לא משנה.. סתם. אני מרגיש מחוייב להדגיש שזה ציור הקיר הראשון שלי (שלא בעיפרון) ואף פעם לא נגעתי באקריליק בחיים שלי (לפני זה כמובן) אז תהיו עדינים...

HackMachine

New member
והקיר שלו גם כחול!!

אתם מודעים לעובדה כמה קשה זה למלות איזור בצבע לבן על קיר כחול!!?

BlueCat

New member
"הארלי מותק!"(ככה הג´וקר קורא לה)

מה אתה בוכה? זה ממש יפה! כל הכבוד, והלואי ואני הייתי מצליח להעתיק בצורה כל כך מדוייקת...

Druyanizem

New member
והוא אפילו הגדיל לה את החזה בשבילי!

המיטה שלי כבר לא ריקה!!!! (היא מעל המיטה שלי בדיוק)

מאוד יפה

ממש יפה,תגיד,איך זה לצייר על קיר? אני גם רוצה לצייר משהו ,יש איזה עצה איך להתחיל בלי להסתבך עם זה?

HackMachine

New member
פשוט להתחיל...

אין מה להסתבך.. רק הגב מתחיל לכאוב אחרי השעה הראשונה.. ויש הרבה מהן. אפשר לראות את משך הציור בתמונות.

the dark

New member
יש לי בבית - כלומר בחדר ציור קיר

שאני ציירתי לפני כמה חודשים של פיה - צבעתי את אחד הקירות בחדר שלי בצבע שחור ועל זה ציירתי בצבע לבן פיה (בגודל בערך מטר) ובכל מקום שהכנפיים שלה עברו לקיר אחר ציירתי אותם בצבע שחור - עם אני אוכל לסרוק תמונה של זה אני אשים פה...

the dark

New member
הפיה שציירתי

אין לי אפשרות לחבר עכשיו את הסורק אז הבאתי מהאתר של הספר שממנו ציירתי את הציור- את הציור המקורי

למעלה