שלום אנשים

dorfre

New member
שלום אנשים

קודם כל פורום ממש מגניב, נכנסתי אליו במקרה וממש מעניין פה. הייתי משחק במנג'ר ממזמן ומאד מאד אהבתי את המשחק, אחרי שאני רואה פה כל מיני תמונות וסיפורים אני מאד רוצה לחזור לשחק, אז כמה שאלות. קודם כל המשחק שכולכם פה מדברים עליו, מציגים תמונות ודברים הוא fm2008 נכון? ראיתי למטה מישהו צילם מהמשחק והכל היה בעברית, יש אפשרות כזאת בהגדרות או שצריך להתקין איזה טלאי? כמה המשחק שוקל? תודה רבה

dorfre

New member
עוד משהו קטן

האם המשחק מכיל את הליגה הישראלית? ובמידה ובשביל העברית צריך להתקין טלאי, האם זה מאט את המשחק?

sok777

New member
...

כן, הוא מכיל את ליגת העל והליגה הלאומית ועד כמה שידוע לי אפשר גם להוסיף את הארצית ! אני לא חושב שזה מאט את המשחק. FM 2008 ממש מהיר בניגוד לקודמים.

sok777

New member
אהלן!

תציג את עצמך
! אז קודם כל ברוך הבא!
אני סער והמנהל השני פה הוא אריק. בקשר לשאלותייך - אכן כן, המשחק הוא פוטבול מנג'ר 2008. יש טלאי באתר המנג'ר הרשמי - FM Israel שבו יש את השפה העברית. זה די פשוט, אתה תקרא שם כבר. והמשחק שוקל מעט מאוד, בסביבות ה700 מגה אני מאמין.

dorfre

New member
תודה גבר ../images/Emo13.gif

אני דור עכשיו השאלה איך אני משיג אותו, כמה הוא עולה?

DrBall20

New member
אה אני יודע שהוא מדבר עלי על הצילומים והכל../images/Emo8.gif

אהלן דור! המשחק הזה הרבה יותר מציאותי מכל משחק מנג'ר אחר ששיחקת בו, או כל דבר אחר ששיחקת בו בעצם (אלא אם כן יש לך פלייסטיישן 3, ואתה משחק בGT5 החדש.. זה כבר אלוהי) . . הוא לא שוקל הרבה, לי הוא שוקל 800מגה, וכך בחשבון שהוספתי כמה עדכונים וזה, קיצר הוא לא עובר את ה1ג'יגה בחיים.. אז אם יש לך מחשב "חדש" (7 שנים אחרונות) לא צריכה להיות לך בעיה.. תהנה

dorfre

New member
סבבה אחי

זה נראה משחק חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב אתם כולכם קניתם מקורי או הורדתם? כמה עולה מקורי?

sok777

New member
מקורי עולה בסביבות 200 ש"ח.

ואסור לתת פה לינקים להורדות וכד'. חוקי המדינה חלים על הפורום הזה (;

למעלה