שלום אנשים!!!

poofykeves

New member
שלום אנשים!!!

לא מזמן הצטרפתי למשא"ז וביום ראשון עשיתי את המטווח הראשון שלי (עוד לא הייתי בצבא) וחוץ מזה שהנשק הזה כבד (לא לצחוק הוא לא כזה כבד אבל קשה להחזיק אותו יציב) ושהוא עשה לי פצע ושקפצתי אחורה כמו מטומטמת כל פעם שהוא ירה אז נורא נהנתי ואפילו פגעתי 7 מתוך עשר (גם הקרטון נקרא...) אז אני מאוד גאה בעצמי! ועכשיו חוץ מהילולות עצמיות רציתי לשאול האם זה אומר שעכשיו אוכל לצאת עם נשק לסיורים? כי בכל זאת.. יריתי בו רק פעם אחת.. וחוץ מזה איך אפשר לאבטח אירועים? צריך משהו מיוחד בשביל זה או שסתם מבקשים מהאחראי? נ.ב. מצטערת אם נקודות ופסיקים רוב הזמן אבל זה פשוט לא בטבע שלי להשתמש בהם..

מתנדב

New member
poofykeves ברוכה הבאה לפורום

דבר שני מזל טוב לך על הצטרפותך למשא"ז. ברגע שעברת מטווח על הקראבין, את מוסמכת כבר לצאת לסיורים אם הקראבין האהוב עלינו. לגבי אבטחת אירועים, לא הייתי ממליץ לך כבר בשלב זה להתחיל אם זה, כל זמן שאת לא מכירה את המשא"ז טוב, שזה אומר מינימום חצי שנה של פעילות. והקראבין לא כבד כל כך, הוא קצת מעצבן, אין מה לעשות זה אחד הדברים שסובלים במשא"ז
אל תקחי את זה כל כך קשה. ואני מאחל לך בהצלחה, וסיורים מוצלחים, ואל תשכחי לספר לנו חוויות.

poofykeves

New member
תודה רבה.

כן בנתיים עוד אין לי חוויות (הייתי רק באיזה שלושה סיורים עד כה) אבל אני נהנית. והקרבין הוא באמת לא כזה נורא וכמו שאמרתי נהנתי באמת זה סתם בערך החוויה הראשונה שלי מהמשמר אז אני קצת מגזימה בה..

שמנתולה

New member
כבד? תנסי לשחות איתו...

לא צחוק, יצאתי מלווה לטיול, אני והקראבין (קת מתקפלת), (אני מתנדבת במתמי"ד והנשק אצלי כל הזמן אז לפעמים אני מלווה איתו טיולים) בקיצור, טיול בזכי, (צפון מזרח הכנרת), הליכה במים, רוב הזמן עד הברכיים, מלא סלעים חלקים ואני רק מנסה לשמור את הנשק יבש ולא ליפול איתו למים... פתאום מגיעים למים עמוקים, בריכה של 10 מ´ אורך בערך ואני חושבת לעצמי - טוב, נשחה... (אופטימית תמיד!) יד ימין למעלה, קראבין באויר, יד שמאל עושה תנועות במים... מתחילה לשחות ואחרי 3 שניות קולטת - וואו! הנשק הזה כבד!!! אבל מה, אני כבר שוחה, אי אפשר לעצור... אחרי עוד 10 שניות אני מתחילה לתהות אם קראבין יבש שווה יותר מהחיים שלי, זה ממש נעשה קשה! בשארית כוחותי אני מגיעה למדריך, קח את הנש... בלופ... בלופ... בלופ... למזלי הוא הבין את הבעיה ולקח את הנשק בזמן, מיותר לציין שאת שתי הבריכות הבאות המדריך (גם הוא מתנדב מתמי"ד) שחה עם הנשק, אני שחיתי עם הפאוץ´ שלו שהכיל אקדח. אין מה להשוות, אקדח זה הרבה יותר קל! מסקנות האירוע- לא להתנדב ללוות טיולים עם מים!!!

למעלה