ממך בוודאי לא צריך שום טובות
"הכפשות וזריקת בוץ" - כל מה שהבאנו היו עובדות לאמיתה. הבאנו הוכחות ועובדות שמראות כמה שלתי הפלה כאן בפורום, אך שלתי בתגובה רק התחמק. אחרי שהוא היה עסוק יום ולילה למחוק את הודעותינו, המינימום שהוא יכול לעשות זה לחטוף ביקורת המלווה בנימוקים על צורת ניהול הפורום שלו. אז לזה אתה קורא "הכפשות וזריקת בוץ"? שיהיה לך לבריאות, כנראה שאינך יודע להתמודד עם עובדות. אני מקווה שלא תחזור הרבה לבקר כאן, ממש אין צורך בעוד אחד שרק עסוק כל היום בלהיראות נאור יותר משכנו, ולהגיב בהודעות ילדותיות. שלתי היה מנהל גרוע שניהל את הפורום עפ"י דעותיו הפוליטיות. הוא הפלה בעקביות את חברי הפורום שדעותיהם אינן היו תואמות לדעותיו, ודאג לעשות מחיקות והגבלות סלקטיביות מאוד. הניסיון שלך להציג אותו עכשיו כגיבור שפרש בגלל שאנחנו הנבזיים לא נתנו לא מנוחה פשוט מגוחך. לא השמצנו אותו בפורום בכלל, כל התכתבותנו איתו היתה אך ורק בפרטי. היו ניסיונות רבים לשיכנוע שלתי שהוא טעה במחיקת ההודעות, אך הוא בתגובה בד"כ התעלם או סטה לנושא אחר. על טיעונינו הוא בהחלט לא הגיב. אפילו בפעם האחרונה שהצגנו את העובדות בפומבי לשיקולי הקוראים, האשכול נעלם ב"אורח פלא" כי שלתי שלנו לא ידע להתמודד עם עובדות. גם אני מנהל פורום פוליטיקה ואקטואליה, רק שהפורום שאני מנהל בעל הרבה יותר משתתפים. כך שממש איני רואה תירוץ בכך שניהול פורום זו עבודה קשה, עם כל הכבוד זו לא עבודה כזו מפרכת, וגם לא בדיוק עשינו לו תוהו ובוהו כאן בפורום. אפשר לחשוב שהוא היה מחובר לכאן 24 שעות ביממה מנסה לרסן אותנו. להציג את דעותיו כימיניות זה עוד יותר מגוחך. מי שתומך במדינת כל אזרחיה הוא רחוק שנות אור מהימין מבחינתי, וזה ללא קשר לדעותיו הסוציאליסטיות. איני יודע איזה בנאדם הוא שלתי, אך כמנהל אני בהחלט גיבשתי את חוות דעתי עליו - והיא שהוא מנהל גרוע.