שלום אנשים

קבל ח.ח

ואל תעזוב

Vendetta

New member
ממך בוודאי לא צריך שום טובות

"הכפשות וזריקת בוץ" - כל מה שהבאנו היו עובדות לאמיתה. הבאנו הוכחות ועובדות שמראות כמה שלתי הפלה כאן בפורום, אך שלתי בתגובה רק התחמק. אחרי שהוא היה עסוק יום ולילה למחוק את הודעותינו, המינימום שהוא יכול לעשות זה לחטוף ביקורת המלווה בנימוקים על צורת ניהול הפורום שלו. אז לזה אתה קורא "הכפשות וזריקת בוץ"? שיהיה לך לבריאות, כנראה שאינך יודע להתמודד עם עובדות. אני מקווה שלא תחזור הרבה לבקר כאן, ממש אין צורך בעוד אחד שרק עסוק כל היום בלהיראות נאור יותר משכנו, ולהגיב בהודעות ילדותיות. שלתי היה מנהל גרוע שניהל את הפורום עפ"י דעותיו הפוליטיות. הוא הפלה בעקביות את חברי הפורום שדעותיהם אינן היו תואמות לדעותיו, ודאג לעשות מחיקות והגבלות סלקטיביות מאוד. הניסיון שלך להציג אותו עכשיו כגיבור שפרש בגלל שאנחנו הנבזיים לא נתנו לא מנוחה פשוט מגוחך. לא השמצנו אותו בפורום בכלל, כל התכתבותנו איתו היתה אך ורק בפרטי. היו ניסיונות רבים לשיכנוע שלתי שהוא טעה במחיקת ההודעות, אך הוא בתגובה בד"כ התעלם או סטה לנושא אחר. על טיעונינו הוא בהחלט לא הגיב. אפילו בפעם האחרונה שהצגנו את העובדות בפומבי לשיקולי הקוראים, האשכול נעלם ב"אורח פלא" כי שלתי שלנו לא ידע להתמודד עם עובדות. גם אני מנהל פורום פוליטיקה ואקטואליה, רק שהפורום שאני מנהל בעל הרבה יותר משתתפים. כך שממש איני רואה תירוץ בכך שניהול פורום זו עבודה קשה, עם כל הכבוד זו לא עבודה כזו מפרכת, וגם לא בדיוק עשינו לו תוהו ובוהו כאן בפורום. אפשר לחשוב שהוא היה מחובר לכאן 24 שעות ביממה מנסה לרסן אותנו. להציג את דעותיו כימיניות זה עוד יותר מגוחך. מי שתומך במדינת כל אזרחיה הוא רחוק שנות אור מהימין מבחינתי, וזה ללא קשר לדעותיו הסוציאליסטיות. איני יודע איזה בנאדם הוא שלתי, אך כמנהל אני בהחלט גיבשתי את חוות דעתי עליו - והיא שהוא מנהל גרוע.

CANDY MAN

New member
שרימפיניון! אתה תקעת סכין בגב האומה

אתה בגדת באנשים פה! אתה התנהגת בשיא השפלות! אתה התנהגת כמו בן-אדם דו פרצופי!(או בכלל לא כמו בן אדם) ואתה לא יותר טוב מכל חרא שאפשר למצוא בביוב! וזה עוד מחמאות לעומת מה שאני באמת חושב עלייך.

כן

אני לא חושב שראוי לחשוף את היציאות ההומופוביות שלך לעני כל האומה. ותפסיק להיות כזה דרמה קווין! עברת על החוק בכך שהוספת את שמי למכתב הזה!

CANDY MAN

New member
זה שאתה הומו זו בעייה שלך...

אבל זה שאתה חרא בן אדם ולא הייתי רוצה להתקל בך בשום שלב בחיים שלי זה דבר אחר ואל תערב בין השניים! לא מערבבים בין חלב לבשר!

זה שאני הומו

זאת לא בעיה והיא לא קשורה. אתה מנסה להראות אותי כאדם שמקשר את זה אבל תאמין לי שהמסרים שלך של "כנראה שהומואים הם כן מניפולצים כמו שכולם אומרים..." עדיין שמורים אצלי בתיבה... חרא בן אדם כי אני מעדיף שלפני שחותמים שמי על מסמך יבקשו רשותי...חרא של אדם כי אני מבין שעברת על החוק?

CANDY MAN

New member
אדוני יבין, זה סתם כינוי מסריח !!!

זה לא השם שלך וזה לא באמת מסמך שיקבע את העתיד העולם !!!! תוציא כבר את התחתונים מהישבן ותיכנס לעולם האמיתי! ומה שכתבתי לך על ההומואים זאת דעתי ואם יש לך בעיה אם זה אתה יכול להוכיח לי אחרת! אם אתה בעד לנשק למחבלים את הישבן אני לא יכול להגיד לך שאתה אדיוט כי זאת דעתך אבל אני יכול להגיד לך שלפי דעתי אתה טועה ולהסביר לך גם למה!

קנדי מן...זה היה מיותר...

אפשר להגיד דברים אחרים חוץ מ- "אתה לא יותר טוב מכל חרא שאפשר למצוא בביוב". עם כל הכעס יהיה מוצדק כמה שיהיה, לא צריך לרדת לרמה הזאת! בסה"כ,אף אחד פה לא עשה מעשה שצריך לשים אותו בגללו על כיסא חשמלי ("לא כמו בן אדם"), ולהכריז " תקעת סכין בגב האומה".תודה לאל כולנו אוהבים את האומה ורוצים בטובתה-כך לפחות אני מאמין,והוויכוחים פה חוץ מזה שאני די נהנה מהם,לא ישפיעו כנראה על עתידה של האומה, וגם יש דברים הרבה יותר חשובים מהם כמו פיגוע שהיה אתמול ואף אחד לא הזכיר אותו אפילו בפורום "אקטואליה לנוער" -לאן הגענו? לפורום "ילדודס"? הדברים האלה לא מוסיפים לכבוד שלך הרבה, כמו שלא הוסיפו לכבוד של אחרים שאמרו דברים בסנון דומה ,ועם זה היה תלוי אישית בי,את ההודעה הספיציפית הזאת הייתי מוחק. הצדק צריך להיעשות לשני הכיוונים ימין ושמאל. נקודה! ,ורק אל תגיד לי שגם אני תקעתי עכשיו סכין בגב האומה,בגלל שאני לא מסכים איתך עכשיו!

למעלה