שלום אנשים

EverMan

New member
אני מריץ את כל הפורמים של תפוז !

מוהאהאהא ! ואת כל הפורמים של יאהו וואלה ואקסייט ! (אולי כן ואולי לא , תנחשו לבד מה התשובה
)

Vendetta

New member
נכון, ההסבר שלו באמת לא מצא חן

בעייני. הוא אמר שזה עבר על התקנון, אך ממש לא פירט מה בדיוק בהודעתי עבר על התקנון. שאלתי אותו שוב ושוב... אך ללא תשובה. באשכול האחרון שנמחק ב"אורח פלא" הוא סוף סוף הציג על מה "כאילו" עברתי בתקנון, ואז כשהראתי ללא ספק שזו לא עבירה על התקנון, או אפילו קרוב לזה - האשכול נמחק ב"מיסותריות". אז כן, כזה מוזר אני. מוזר מספיק כדי לא לאהוב שמוחקים הודעות שלי סתם, ועוד מתחמקים מפירוטים ומתחמקים מעובדות.

.המוסד

New member
שלתי לא מחק בגלל דעותיו

וזכותו להחזיק בדעות טיפשיות ככל שיהיו(והם היו...) הפורום מנוהל ע"י חברים, אי אפשר להתעלם מזה שהייתה כאן טרויקה נורא חזקה של חברים טובים מאותו בי"ס או לפחות מאותו יישוב, שניים מהם ניהלו הפורום, שניים מהם חברים באותה תנועה ממש השלישי היה "מקורב", גם אם אני וחבר טוב שלי היו מנהלים הפורום וחבר טוב נוסף היה חבר באותו פורום הייתה רגישות בקשר אליו ולהודעות הנוגעות אליו, אבל לא התנהגות שכזו כי "הוא הרי אדם מקסים, ובכלל כל יום אני מעיר לו בטלפון, סמוך עליי אני מכיר אותו, בלה בלה בלה" אז הנה, גם עליי אפשר לסמוך, ואני בניגוד לאותה צלע שלישית לא כתבתי דברים ששווים זריקה מהפורום והשעייה ממערכת תפוז כמו "הייל היטלר" מפגר, או "גזען" בכל הודעה שנייה, "אדם נחות" "הומופוב" והיריעה(האלקטורנית) קצרה מלהכיל אז תפסיקו לבלבל השכל, שלתי וההוק היו מנהלים גרועים, ואני מקווה שההוק ישתפר עכשיו, למרות שהתרגיל "לא ידעתי, לא שמעתי, נמחקה לי ההודעה שחשפה את כל בילבולי השכל של שלתי" לא מראה טובות מה קרה? סך הכל סידר לשלתי פרישה אלגנטית, גדול, מתוחכם, אבל לא מתאים לפורום אז די להיתממות, קנדימן נמחק בגלל שקרא לשלתי סטאלין, מה אגיד, צודק אין מקום להתבטאויות סרק שכאלו, אבל מה, מה שענבר אמר, מה שגלוריה אמרה, זה בסדר? זה לא שווה השעייה? מה קרה? "דיברתי איתו בחריפות"(ממש שורפת לי הלשון) זה שהחתימה של החבר מסיתה נגד מדינת ישראל זה בסדר, זה שהוא מאשים בצורה טיפשית ומעוררת דחייה אדם בהיטלריזם, זה אחלה, אבל אותו לא נרחיק זה שהוא מאשים אנשים ב"בנחיתות" "אפילו להומופוב" כדברי המשורר, זה מעולה אחרי הכל, אלוהים הוא הקובע בעולמנו ומי אם לא שליח האל, EverMan, יכול לספר לנו מי הומופוב ומי לא, ומה טוב ומה לא, מי גזען ומי הנאור באדם מי השתתפה ב"כל המלחמות" ועוד להאשים אחרים ב"שכיתוב ההיסטוריה"(חה...) אז די, הנה, אין כאן עניין דעות, יש כאן חברים, ואם ירצה הבוס של EverMan שיהיו לכם עוד מאה חברים, אבל תפקיד המנהל הוא למחוק הודעות לא ראויות, על פי בסיס הוגן, להרחיק אנשים ע"פ בסיס צודק, שוויון בפני המחיקות, שוויון בפני ההרחקות זה לא קרה, "ומה" ישאלו הצדקנים, "אתה רוצה שירחיקו את ענבר? זה מה שיספק את יצר הנקם שלך?" לא, אין לי יצרי נקם על מחיקות חברי פורום(טוב, אולי קצת אבל לא רציניים) אבל מה, שיהיה ברור, שאי אפשר להיתמם מצד אחד ולטעון למדיניות שוויונית, ומצד שני לסדר ענינים עם החבר מחוץ לפורום, ועוד להתפלא למה ה"ימנים"(שהם אנשי זדון ושררה, מעדיפים שעניים ימותו להם ברחוב ושלא יפגע להם הכיס*, שונאי הומאים*, היטלראים*, גזענים*, גרועים עוד יותר משונאי הומואים*, ושכחתי, גזענים) מתעצבנים וכועסים, ולמה באמת? ענבר, כשאתה יורד על מישהו תעשה את זה כשאתה רגוע ומחושב, לא באיזו התפרצות רגשנית של גידופים והאשמות חסרות תבונה וחסרות תכלית, שמיותר לציין לא מוסיפה לך דבר מלבד דימוי מוגחך וכמעט שכחתי, שיהיה לך(ההוק) בהצלחה בניהול הפורום(אבל באמת בהצלחה) (כל מילה או צירוף מילים שלידה נרשמה כוכבית(*) נאמרה בצורה כזו או אחרת ע"י הבחור מכרמיאל שאינו מנהל את הפורום) ממני, אדם שאפשר לסמוך עליו

EverMan

New member
טוב מאוד שאתה תומך בשנאה שלו כלפיי

זה בדיוק מה שחסר לו !

EverMan

New member
רוצה , תיצור איתי קשר

באי סי קיו , תדבר איתי במקום לגדף אותי בפורום. תשאיר את זה בין שנינו , המספר הוא : 79045976 ותאשר אותי (מה שאני יודע שלא עשית לאביהו). תדבר איתי במקום לזרוק מילים ומשפטים ופסקאות על אדם שאינך מכיר כלל וכלל.

EverMan

New member
טוב שאתה לא מסית נגדי

טלית שכולה תכלת שכמותך. טוב שאתה לא הולך ושומר כנגדי כל דבר שאמרתי אי פעם. וטוב מאוד שאתה מזלזל בי כל כך , לא נאה לך , בבקשה , לך תדבר בפורום אחר. אם אתה חושב שאני זה שמנהל פה את הפורום מאחורי הקלעים , וששלתי ממשיך לנהל את הפורום דרך ההוק , זה ממש בעיה שלך. אני לא מתכוון לקחת חלק בהכפשות שלך כנדי. ולא , אני ושלתי לא מאותה העיר , ואנחנו לא מאותו בי"ס. וכן , ברור שאני אביא חברים כי אני כן אוהב את הפורום הזה. אף אחד לא אמר לך שדעתי היא הנכונה , אני בא לפה להביע את דעתי , בדיוק כמו שאתה בא להביע את דעתך , אבל אתה מזלזל בדעות שלי באופן קבוע , אם זה כל כך מפריע לך --> את הפתרון כבר נתתי לך. יש לך כזאת בעיה כנגדי , בקש שיגבילו אותי ועכשיו , אם לא , וזה עם כל הכבוד : תסתום את הפה ! אין לך שום זכות להמשיך את ההסתה הזו נגדי ונגד אביהו. וזה שאתה שומר רשומות של מה שאני אומר , סבבה , תהנה , אני גם יכול לעבור על רשומות הפורום ולמצוא לא פחות , אני להבדל ממך לא מורח דברים שנאמרו לפני חודשים בפנים של אנשים אחרים. שלי יש בעיות אני מדבר איתם עם הבן אדם , לא מנפף אותם באוויר. והסיבה היחידה שהחלפתי את החתימה שלי , זה כי אתה ביקשת דר"א, דר"א גיא , אז כן , אני כיבדתי אותך מספיק בשביל להוריד את החתימה שהפריעה לך , ואם היית פונה אליי לבד ומבקש ממני להוריד אותה , גם הייתי מוריד. אבל במקום לדבר איתי , אתה זורק עליי זבל כבר חודש ומכפיש אותי ומקלל אותי בכל אפשרות שיש לך. אם אני כל כך מפריע לך , לך תקלל שמאלנים בפורום הימין שלנו. אני מאסתי לחלוטין ב"זריקת קקה" שלך. יש לך בעיה איתי , תדבר איתי. יש לך בעיה עם אביהו , תדבר איתו. נמאס כבר מהסתימה פיות והפרנואידיות שלכם. תהיו בני אדם ותפתחו בעיות בצורה יפה. לא פותרים סכסוך על ידי דברים כמו : אתה עשית לי ככה , אז נה ! גם אתה תקבל. ככה רק ממשיכים סכסוך ומחמירים אותו , ובקצב הזה , אתם מצליחים ממש לא רע ! בתקווה שאולי אחרי זה באמת תפנה אליי ותדבר איתי במקום להמשיך לגדף אותי ,

ענבר...

אל תנסה להפוך את עצמך לקורבן,במקומם של המוסד,קנדי מן וונדטה ונורית. הם היו במקרה הזה אלה שנמחקו להם הודעות ולא לך. עדיין אי אפשר להכחיש גם אם אתם לא גרים באותה שכונה,שיש ניגוד אינטרסים בינך לבין אביהו. ודבר כזה רק יכול להוביל לצרות במיוחד שאתה מנסה להראות אותו לכולם. כמה פעמים רצו פה המילים "פשיסט" "נאצי" אחד אפילו אמר (מצטער על הפגיעה-אני יודע שזאת הייתה החלקה חד פעמית) -"הימניים רוצים שיהיה פיגועים". אז למה להודעה כזאת כן היה מקום?????,והיא לא הייתה הראשונה מסוגה!!!,ועל הודעה כזאת בטח שתקת, למה??? אני מביט על הכל מהצד ואני בטח גם לא הכי בקיא במיוחד בדברים אבל יודע את כיוונם . תנסה להאמין לי שאני מעריך אותך,ואת דעתך,אבל עדיין ההתייצבות העיוורת שלך אחרי מנהל הפורום שבמקרה אתה בעל דעות דומות לשלו, בלי לחקור יותר מדיי את העובדות,קוממה אותם ואפילו אותי נגדך,וגם בשלב מסויים (קנדי מן יודע על זה) הצטרפתי לשביתה. בגלל הסתימת פיות שהרגשתי שיש פה לא לי,לאחרים,וזה מתוך מחשבה שהדברים ישתנו בהמשך ולא נגרר לוויכוחים האלה. אם בן אדם אחד מתלונן אז מילא, אבל שאחד בא ועוד אחד אחריו ועוד אחד-זה סימן שיש פה משהו לא טוב. אני לא וותיק בפורום אבל עד כמה שידוע לי כל המעורבים בשביתה-וותיקים הם צריכים לדעת על מה הם מדברים בלי שמישהו יבוא וימחוק להם הודעות, ככה סתם בלי שום היוועצות מוקדמת תוך ביטול מוחלט של הדעה שלהם,וההרגשה שהוא שלתי יודע להחליט בשבילם מה טוב ומה רע.ואחרי זה לתרץ את זה בתקנון הפורום שהלכה למעשה מיושם רק על מי שרוצים ליישם אותו,ולא על מישהו אחר. אתה רצת עם הסיסמה "השרון הזה הורג אותנו"-את זה לא היה צריך למחוק??. למה שלתי איפשר לך לרוץ עם הסיסמה הזאת? אין פה ניגוד אינטרסים?. ודווקא ממך בתור אדם שנמצא בפורום אם אני לא טועה מהיום הראשון שלו אפשר היה לצפות לקצת יותר אחריות ולא לרשום את זה. אגב כמה ימים לפני שהוא פרש, אמר לי דרך תיבת המסרים שלתי שהוא מוכן לערוך שיחת הבהרה,והשיחה הזאת לא יצא לפועל. למה?. וחוץ מזה למה הוא מודיע בו זמנית שהוא מוכן לשיחת הבהרה, ואחרי כמה שעות מודיע על פרישתו מהפורום. זה רק מראה שגם הוא לא טלית שכולה תכלת. מה זאת אמורה הייתה להיות הבריחה הזאת מאחריות?. אני עדיין חושב שבשביל שהעניין ייפתר יש צורך בשיחת הבהרה בצ´ט של כולם ובמהלכה כולם יתפייסו אחד עם השני. בסה"כ באנו לפורום הזה לא בשביל להביע דעות אחד על השני....וחבל שעכשיו תהיה ההשפעה הזאת מסביב על היחסים. יש כעס עליך,וגם אני די כועס,אפשר לפתור את זה,אבל לא דרך הפורום למען השם!

EverMan

New member
הכעס עליי אולי מוצדק

אבל אני לא שומר על שלתי בגלל שדעותיו קרובות לשלי , ותודה לאל אני יודע שצעקתי פה כמה פעמים על שמאלנים שאמרו שטויות , ואפילו רק בעמוד הזה פתחתי את הפה על שחר. אבל אם הייתי חושב ששלתי מוחק יותר מדי ועל ימין ועל שמאל בלי לחשוב , הייתי אומר לו , לא הייתה מחיקה מסיבית של הודעות ואני בעצמי אפילו עברתי על ההודעות שנמחקו. אתה מאמין לי ששמרתי על האובייקטיביות שהסתכלתי על ההודעות המחוקות? למה שלתי איפשר לי - כי הסיסמא לא מסיתה לשום דבר , הסיסמא הזו מבוססת על סיסמא של הליכוד שאומרת : השלום הזה הורג אותנו , אתה מעדיף שזה היה : השלום של שרון הורג אותנו ? אני זוכר את זה שהוא אמר שהוא רוצה פגישת הבהרה , הוא לא עזב כי הוא לא רצה , לא אני ולא ההוק היינו בבית באותו יום וחזרנו מאוחר , אז זה לא התקיים. הימניים פשוט בטוחים בגלל שמנהל אחד שמאלני ,אז כל הודעה שנמחקת להם היא בגלל אידיאולוגיה של המנהל , אבל זה לא כך. וחבל מאוד שאתם חושבים שבן אדם לא שומר על אובייקטוביות רק בגלל שהוא שמאלני. אתם כולכם פה תקפתם אותי ביחד , ואני עמדתי פה וניסיתי להצדיק חבר שלי שעושים לו מסע צלב שלא באשמתו ! ואני בשיא הרצינות לא מוכן שיקחו בן אדם ויצלבו אותו בשל דעותיו , והייתי מגן על כל אחד אחר שהיו עושים לו את זה , אם הוא ימני ואם הוא שמאלני. חבל מאוד שכולם פה לא ביקשו לארגן פגישה , וירטואלית או לא , לדבר על עניינים וללבן אותם , במקום זה מגדפים אותי ואת שלתי ומעדיפים להאשים אותו בזה שהוא שמאלני (וידוע שהשמאלנים שולטים בעולם ובתקשורת ובהכל) אז הוא אשם במחיקות שלהם בגלל הדעות שלו.

ענבר עוד משהו אחד...

יש פעמים בחיים שמרגישים שעושים טעויות, ומבחינתי זה לא בושה להודות בטעות. בסה"כ כולנו בני אדם וכולנו טועים. יש לי עליך ביקורת והבעתי אותה עכשיו ,וגם על המוסד יש ביקורת. יחד עם זאת הייתי פזיז מדיי עם הודעת ה ""ח"ח" (חיזוק חיובי) למוסד" . אחרי שקראתי אותה פעם נוספת בעיון ,הבנתי שדברים רבים ממנה מגמתיים,אינם הולמים ואני לא מזדהה איתם כלל. ההודעה נקראה על ידי די ברפרוף,והבעתי עליה תמיכה די עיוורת בשל שזה שאמר אותה ולא בשל תוכנה. יש רגע בחיים שצריך להביט לאחור,לחזור ולהמשיך קדימה אפילו אם יש סערה בחוץ. אני מתנצל בפניך לפני כולם על כך שהבעתי תמיכה בהודעה שלו,שכללה אלמנטים מגעילים ודוחים. אני לא חושב שהיא מאפיינת את המוסד שכתב את ההודעה הזאת. וכרגע, באמת לא איכפת לי מהתגובות,אני נאמן לאמת אחת,וזאת האמת שלי!!!

EverMan

New member
קבל ח"ח (חיוב חיובי)

ואני מוכן להצטרף לרוח ולהשאיר את הסערה בחוץ.

TheHock

New member
המוסד יקירי

כמה שאלות לי אליך, א. שאתה אומר "שניים מהם מאותה תנועה ממש", האם אתה מתבסס על מידע ממשי או על השארה? וגם על איזה שתיים אתה מדבר? ב. לא ידוע לי שהוגבלת על ידי מעולם... האם יש טעות בידי? ג. (לא בדיוק שאלה אבל...) בקשר לחתימה דיברתי איתו - ועובדתית החתימה הוחלפה לא? ד. בקשר ל"לסדר עניינים מחוץ לפורום" - האם לא סידרתי איתך עניינים באי סי קיו? (זה די מחוץ לפורום ממש כמו שיחת טלפון...)

.המוסד

New member
ועכשיו לתגובה

א)הכוונה היא לשלתי ולענבר, ראיתי אותם(את שמותיהם) בפורום נוער עבודה ב)לא זכור לי שטענתי שהוגבלתי, אם כן, מצטער ג)האיש הסית, לא טענתי שלא הוחלפה, אין זה משנה את העובדה הראושנה ד)"סידור עניינים" הכוונה שלא מטפלים במה שקרה בפורום אלא "מזהירים", אתה הוק, לא השבת את אותו שירשור מעולם(התלהבנו עם ה"מעולם")

פורש מפורום אקטואליה לנוער../images/Emo39.gif

שהפך לפורום הכפשות וזריקת בוץ ע"י קנדימן והמוסד וגם וונדטה. אני היחיד בפורום הזה שאפשר לומר שהוא "חבר של שלתי". שלתי הוא בן שכבתי והוא איתי בנוער העובד והלומד וגם בגרעין ועדיין כעסתי עליו נורא...ומצאתי את התנהגותו לא נכונה, אבל לאחר שיחת הבהרה איתו גיליתי באמת מה קורה פה...ויש הרבה מתחת לשטח לצערי, קנדימן-מוסד-וונדטה משולש התמימות הנצחי. הקשר בין שלתי לבין ענבר הוא נוער העבודה, כנ"ל לגבי ולגבי ענבר...וגם בנוער היו חילוקי דעות ביניהם...למי שפה מהנוער בטח זכור הדיון של שלתי תומך בורג ענבר תומך באף אחד. הקשר בין שלתי לבין גיא הוא טלפוני בדרך כלל, עצם העובדה שהם עבדו בפורום הזה הכריח אותם לשמור על קשר. יש דברים ויש דברים, הומופוב וגזען- לא קללות. אלא כינוים ולא כינויי גנאי..... שקרן זה כינוי גנאי. רוצח זה כינוי מסית. היטלר זה כינוי מסית וגם סטאלין שדי ידוע כאדם שרצח המונים... בתור מנהל פורום בעצמי(זהות מינית) אני רואה בעבודת המנהל כעבודה קשה שאי אפשר למלא אותה ב100 אחוז אלא ב96 אחוז...גם למנהלים מותר לפספס הודעה פעם ב... ולדעתי חלק מתפקידם של הגולשים כגולשים הוא בין היתר לפנות למנהל בנוגע לתקלות שכאלו. שלתי היה מנהל בסדר, גיא מנהל מעולה. שלתי הבעיה היחידה איתו לדעתי זה שהוא לא עקשן מספיק. הפרישה שלו מהפורום תוכננה ל 28/6 לידיעתכם...אתם פשוט הצלחתם להמאיס את עצמכם עליו. וזה קשה. הוא פרש יותר מקודם מכיוון שידע שלא משנה מה-השביתה המפגרת הזאת לא תסתיים בלי שגם אחר כך ילכלכו עליו, והוא צדק...הוא העדיף שזה יבוא עכשיו מאשר אחר כך....ויכול להיות שבזה הוא טעה, כי אז היה לו בטח הרבה יותר קשה לראות את הלינץ´ שביצעו בו חברי הפורום שאותו הוא כל כך אהב וטיפח כי הוא היה עסוק מידי בהכנות לשנת שירות. אני מכיר את שלתי, תתפלאו הוא לא כזה שמאלני כמו שאוהבים לראות אותו...והוא לא כזה ימני...הוא יותר מרכז....אלא רק בכיוון הכלכלי חברתי הוא סוציאליסט..הוא אישית, כמוני, מבדיל בין הצד החברתי-כלכלי לבין הצד המדיני...מבחינה מדינית קנדימן הוא היה בהרבה דברים קרוב אליך בהשקפה, הוא מרכז. טוב...נמאס לי ממך המוסד וגם ממך קנדימן וגם וונדטה, לא אומר שאני תמים, הייתי צריך לומר לקנדימן שלא ירשום את שמי על שום מכתב, אבל לצערי הוא לא מודע לזה שמבחינה חוקית(!) אסור לו לחתום את שמי על שום מכתב בלי רשותי. ורשותי פה לא ניתנה! היה נעים! היה נחמד....עד לימים האחרונים. אולי אבוא לבקר מידי פעם... בתקווה לראות את הפורום שוקק חיים וריק מאנשים חסרי הערכה וכבוד. בהצלחה לגיא....... שלכם, שרימפי

למעלה