שלתי לא מחק בגלל דעותיו
וזכותו להחזיק בדעות טיפשיות ככל שיהיו(והם היו...) הפורום מנוהל ע"י חברים, אי אפשר להתעלם מזה שהייתה כאן טרויקה נורא חזקה של חברים טובים מאותו בי"ס או לפחות מאותו יישוב, שניים מהם ניהלו הפורום, שניים מהם חברים באותה תנועה ממש השלישי היה "מקורב", גם אם אני וחבר טוב שלי היו מנהלים הפורום וחבר טוב נוסף היה חבר באותו פורום הייתה רגישות בקשר אליו ולהודעות הנוגעות אליו, אבל לא התנהגות שכזו כי "הוא הרי אדם מקסים, ובכלל כל יום אני מעיר לו בטלפון, סמוך עליי אני מכיר אותו, בלה בלה בלה" אז הנה, גם עליי אפשר לסמוך, ואני בניגוד לאותה צלע שלישית לא כתבתי דברים ששווים זריקה מהפורום והשעייה ממערכת תפוז כמו "הייל היטלר" מפגר, או "גזען" בכל הודעה שנייה, "אדם נחות" "הומופוב" והיריעה(האלקטורנית) קצרה מלהכיל אז תפסיקו לבלבל השכל, שלתי וההוק היו מנהלים גרועים, ואני מקווה שההוק ישתפר עכשיו, למרות שהתרגיל "לא ידעתי, לא שמעתי, נמחקה לי ההודעה שחשפה את כל בילבולי השכל של שלתי" לא מראה טובות מה קרה? סך הכל סידר לשלתי פרישה אלגנטית, גדול, מתוחכם, אבל לא מתאים לפורום אז די להיתממות, קנדימן נמחק בגלל שקרא לשלתי סטאלין, מה אגיד, צודק אין מקום להתבטאויות סרק שכאלו, אבל מה, מה שענבר אמר, מה שגלוריה אמרה, זה בסדר? זה לא שווה השעייה? מה קרה? "דיברתי איתו בחריפות"(ממש שורפת לי הלשון) זה שהחתימה של החבר מסיתה נגד מדינת ישראל זה בסדר, זה שהוא מאשים בצורה טיפשית ומעוררת דחייה אדם בהיטלריזם, זה אחלה, אבל אותו לא נרחיק זה שהוא מאשים אנשים ב"בנחיתות" "אפילו להומופוב" כדברי המשורר, זה מעולה אחרי הכל, אלוהים הוא הקובע בעולמנו ומי אם לא שליח האל, EverMan, יכול לספר לנו מי הומופוב ומי לא, ומה טוב ומה לא, מי גזען ומי הנאור באדם מי השתתפה ב"כל המלחמות" ועוד להאשים אחרים ב"שכיתוב ההיסטוריה"(חה...) אז די, הנה, אין כאן עניין דעות, יש כאן חברים, ואם ירצה הבוס של EverMan שיהיו לכם עוד מאה חברים, אבל תפקיד המנהל הוא למחוק הודעות לא ראויות, על פי בסיס הוגן, להרחיק אנשים ע"פ בסיס צודק, שוויון בפני המחיקות, שוויון בפני ההרחקות זה לא קרה, "ומה" ישאלו הצדקנים, "אתה רוצה שירחיקו את ענבר? זה מה שיספק את יצר הנקם שלך?" לא, אין לי יצרי נקם על מחיקות חברי פורום(טוב, אולי קצת אבל לא רציניים) אבל מה, שיהיה ברור, שאי אפשר להיתמם מצד אחד ולטעון למדיניות שוויונית, ומצד שני לסדר ענינים עם החבר מחוץ לפורום, ועוד להתפלא למה ה"ימנים"(שהם אנשי זדון ושררה, מעדיפים שעניים ימותו להם ברחוב ושלא יפגע להם הכיס*, שונאי הומאים*, היטלראים*, גזענים*, גרועים עוד יותר משונאי הומואים*, ושכחתי, גזענים) מתעצבנים וכועסים, ולמה באמת? ענבר, כשאתה יורד על מישהו תעשה את זה כשאתה רגוע ומחושב, לא באיזו התפרצות רגשנית של גידופים והאשמות חסרות תבונה וחסרות תכלית, שמיותר לציין לא מוסיפה לך דבר מלבד דימוי מוגחך וכמעט שכחתי, שיהיה לך(ההוק) בהצלחה בניהול הפורום(אבל באמת בהצלחה) (כל מילה או צירוף מילים שלידה נרשמה כוכבית(*) נאמרה בצורה כזו או אחרת ע"י הבחור מכרמיאל שאינו מנהל את הפורום) ממני, אדם שאפשר לסמוך עליו