שלום אנשים...

שלום אנשים...

אני חדשה בפורום.... קוראים לי שרון ואני ממקווה-ישראל... המליצו על הפורום הזה.... נ.ב יש היום מסיבה במקווה בשעה 20:30 כולם מוזמנים!!!!

ליהוה...............

היי יהוה אני חושבת שראיתי אותך פעם בשברולט.....

tofy

New member
שרוני!

אני בטוחה שראית אותו יותר מפעם אחת... ואת גם בטח בטוחה שהוא דומה לשקו (כמו כולם) לדעתי ממש לא אולי טיפה..... אני כבר יראה לך.....אבל לא השבוע כי אני לא באה למוקי

לרותם....(tofy)

אני לא ממש חושבת שהוא דומה לשאקו רק בשיער.... אבל באמת תראי לי בהזדמנות!! ולמה את לא באה למוקי?!?!? יהיה כיףףףףף!!!!

רותם תבואי

רותם יא בותרמה את לא באה למוקי איזה פלצנית עזבי אותך אל תבואי למוקי תבואי בישבילי להופעה שלי ותזכרי טוב פנאאאאן ודיגידי אמן סלה

tofy

New member
בשביל לראות אותכם אני לא אשלם 50 שח

זה לא שאני לא רוצה לראות אותכם-שקו אמר שאתם דווקא טובים וכמו שרובכם שמעתם אותי (כשהיתה לי להקה) גם אני רוצה לראות אותכם. תגידו לי מתי יש לכם חזרה (בחמישי לא?) ואני אקפוץ לביקור.... -למרות שאני אוכל רק אחרי השבוע הזה בגלל מבחנים

אז מה

לי יש מתכונת יומיים אחרי ההופעהנו באמת תיהי כוסית ובואי ב´קשה את יודעת שאני יתבעס בעצם את לא רוצה לבוא לוצריך עזבית´ך לא משנה די אל תבואי

tofy

New member
אני כוסית גם בלי לבוא...טוב לא!

רק בגלל שזה מוקי אני לא באה כי זה לא שווה את זה אבל אתה יודע שאני מתה עליך ואני אבוא לכל הופעה (טוב לא לכל הופעה אבל אני אשתדל) אני בטוחה שיהיו לכם עוד כמה הופעות אז זה לא כזה רציני.... (מוזר שאמרת שאני כוסית כי תמיד אתה אומר שאני מכוערת....תחליט!)

המשך ליהוה..... :)

זה היה בשבוע הנוער... שהיו בשברולט כל מיני להקות צעירות.....

אההההההההה

בטח הייתי עם חולצה ישראל קונה כחול לבן
תבואו למוקי אני יהיה שם אבל בחוץ אולי אני יכנס לא בטוח

Hole In The Sky

New member
שרונייייייייייייייייייייי!!!../images/Emo140.gif

כשאני הצעתי לך להיכנס לפורום אמרת שזה נשמע טיפשי : לא משנה... ברוכה הבאה!

Hole In The Sky

New member
שרונייייייייייייייייייייי!!!../images/Emo140.gif

כשאני הצעתי לך להיכנס לפורום אמרת שזה נשמע טיפשי : לא משנה... ברוכה הבאה!

Hole In The Sky

New member
אילון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

גם אני יודעת מי אתה
לצערי..**לוחשת**
אני משי, אחות של יסמין

tofy

New member
יופי טיפש לא יכולת להגיד פשוט שזה..

אתה? אם אתה כבר במחשב אז למה אתה לא מתחבר לאיסיקיו?

למעלה