שלום אנשים!

שלום אנשים!

חוץ מהעובדה שהיום 9 באב (אז לכל מי שצם - צום קל ומהיר!), רציתי לספר לכם שהיה לי העונג להשתתף כניצבת בצילומים של האלופה בנווה אילן. למרות שצריך לקום מוקדם ולהיות הרבה שעות על הרגליים (הידעתם שיום צילום יכול להמשך עד 12 שעות?!?!?!), זו חוויה שלא כדאי לכם לפספס, במיוחד עכשיו שזה חופש גדול!!! אני לא אספר מה היו הסצינות שהצטלמו כדי לא להרוס, אבל אני רק חייבת להגיד ששי קפון הוא במאי מדהים!! עפר שכטר ומרטין (זה שמשחק את טוקו) פשוט מצחיקים ברמות קשות!! ויהודה... נו, באמת... יהודה...כל מילה מיותרת. אני הגעתי לשם דרך הסוכנות שלי "במרום הפקות", ואני ממליצה לכולם לפחות לבדוק ולנסות, תכל'ס מה יש לכם להפסיד??? www.bamarom.co.il הם סידרו לי חוויה לכל החיים!!! תאמינו לי, לא תתאכזבו!!!

NP16

New member
אני הייתי ניצב מפרוטקציה:p :) אז הייתי שעתיים

רק.. אממ, אפילו לא ידעתי שאני הולך להיות ניצב שהגעתי לשם.. אני עובר ליד יעל בבית חולים.. אממ, כן זהכיף להיות שם, ועפר הוא ממש מתוק, והבמאי ועופרי (קארין) הכי הכי נחמדים שם.

כן, אבל זה ככה ימי צילום...

אני הגעתי למסקנה שכל הקטע של הפקות ושחקנים... זה כמו H&O - זה רק נראה יקר. כן, יום צילום זה בכללי 12 שעות, אין מה לעשות מצלמים את אותה סצינה גזיליון פעם...(מישהו אמר פרפקציוניזם??). אבל באמת שלא מרגישים את הזמן, חוץ מזה שזה להרגיש חלק ממשהו, אפילו שזה נשמע פלצני. ובאמת, מה יש לכם להפסיד???

NP16

New member
אם אתם רוצים לדעת ../images/Emo58.gif

כנראה שתום ירה ביעל, זה מה שהבנתי ממה שהייתי שם, או שהוא ירה בה או שסתם כולם חושדים בו.

X Gal51m X

New member
הייתי ביום ראשון בצילומים של הפרק האחרון

שחקן כדורגל... מ6 בבוקר עד 6 בערב ! היה קשה אבל שווה נחמד לראות איך הכל מצולם ולראות את השחקנים...מרטין הכי נחמד מכולם !! והפחות מוכרים גם סבבה...יהודה דיי סנוב
ליאור שמש מצחיק בטרוף ! הבן אדם שרוט....ורציתי לראות את עופרי אבל הבנות לא באו לאיצדיון =[ הפקה מושקעת בטירוף ארוחת בוקר+ צוהוריים....חוויה נחמדה... רק חבל שאני יודע ת'סוף =]

למעלה