שלום אנשים

smady by

New member
שלום אנשים ../images/Emo9.gif

שלום לכולם!
שמי סמדר, ואני מתגייסת ב-7.3.07 (למישהו יש מושג אם זה משהו אחר מכל"צ??) בכל מקרה- עברתי מיונים ליח' ההסרטה של דובר צה"ל לתפקיד גרפיקאית, אבל הם אומרים שעכשיו הם צריכים שהבקו"ם ימיין אותי לשם ושזה תהליך מסובך - בעיקר כי התאריך גיוס שלי קרוב מאוד. למישהו יש מושג מה התהליך הזה אמור להיות? ואם אפשר לתרום לו או משהו - כי אני ממש לא רוצה להתגייס לכלל צה"לי....

purple rose

New member
ככה...

בקשר למיונים בבקום-אף פעם לא שמעתי על מיונים כאלה אבל אם הצבא אמר לך אז כנראה שיש חחח תהליך מסובך לא מסובך אם זה מה שאת רוצה תעשי אותו.. בתקווה שתעברי ובאמת תעשי את מה שרצית. בקשר ל"כלל צהלי" יש ה-מ-ו-ן תפקידים שנחשבים למעולים בכלל צהלי. כלל צהלי זה בזסה"כ תפקידים שאת לא עושה להם מיונים לפני הגיוס! זה לא מפחית מארכם. היו לי המון חברים שהלכו לככל צהלי וכולם מרוצים!

smady by

New member
אני לא רוצה כלל צהל"י מהסיבה הפשוטה

שאני ממש רוצה את התפקיד הזה - זה מה שאני ורצה לעשות בצא, ובכלל כקריירה. זה מה שמעניין אותי, מה שאני אוהבת|סדגשֻ לעשות, ואני לא רוצה לעשות שנתיים משהו שלא מעניין אותי.... :/

smady by

New member
עוד שאלה קטנה

בגיוס כלל צהלי מציעים גם תפקידים שצריך להתמיין אליהם (ע"ע התפקיד שלי) ואז יש לי עוד סיכוי ללכת לשם או שיש שם רק תפדיקים שלא מצריכים שום מיון קודם?

eXtreM1

New member
לפי מה שידוע לי

ה7.3 זה גיוס משרד הביטחון + בתאריך הזה דח''שניקים חוזרים לצבא (בניהם אני).

Complex person

New member
יאי. אני אפגוש אותך בבקום .. P:

אני גם מתגייסת ב7.3 , אני יודעת שזה בגדול כל"צ. אבל זה גם גיוסים של משרד הבטחון כפי שנאמר כבר ואם אני לא טועה אז גם משקיות ת"ש. אבל זה לא ממש תפקידים שיש מצב שתיכנסי אליהם בלי מיון :\

purple rose

New member
וואלה אני גם מתגייסת ב-7.3

חח רק עכשיו שמתי לב לזה. אני מתגייסת למשקית ת"ש. אממ בקשר לתפקידים שדורשים מיון-יש אפשרות להגיע אליהם מכלל צהלי אבל זה לא קורה הרבה. אני בטוחה שגרפיקה זה לא הדבר היחיד שמעניין אותך. יש אינספור תפקידים בכלל צהלי אני בטוחה שחלק תמצאי כמעניינים. את יכולה לחפש בחוברת הזאת שקיבלת עם המנילה או באתר של צה"ל או בשבוז. אם את אומרת שעברת את המיונים לגרפיקה ואת צריכה לעבור עוד מיון בבקום אולי כי זה כדי לראות לאיזה סוג גרפיקה את מתאימה.. בטח יש סוגים שונים. אני לא כ"כ מבינה בזה. בכל מקרה תגיעי לשם תראי מה יהיה.. יכול להיות שתופתעי לטובה. בהצלחה

eXtreM1

New member
רק שיהיה ברור

ביום הזה כמו שאמרתי גם חוזרים המון דח''שניקים שמתגייסים לקרבי (כמו שאמרתי בניהם אני)... אני רואה שזורקים פה תפקידים כמו משקית תש וכאלה, לא כולם!

smady by

New member
Tני לא צריכה לעבור עוד מיון בבקו"ם

הבקו"ם (או השלכת גיוס שלי - אני לא בטוחה) צריכים לשחרר אותי מהם ולשבץ אותי ביחידה... לפי מה שהבנתי...

לדעתי אין לך מה לחשוב כל"צ

קיבלת דובר צהל ותיחלמי על זה בבקום שתקבלי... גם אם זה תהליך מסובך אני מאמינה שבסוף תקבלי את זה. בכל מקרה אני מניחה שפרוטקציות יעזרו לך כאן! אל תהססי להשתמש בהם!

smady by

New member
לא נראה לי שיש לי פרוטקציות...

והבעיה היא שאני ממש לא רוצה להגיע לבקו"ם בלי לדעת אם אני אכן מתגייסת לתפקיד הזה...

אני לא יודעת עד כמה זה יעזור

אבל אולי יש לך אפשרות לדבר עם קצין העיר? בטח יש לו מושג כלשהו... תנסי...

למעלה