שלום אנשים..

M i N i M i K i

New member
שלום אנשים..../images/Emo9.gif

גילתי את אהבתי למומינים מחדש...
אז אני חדשה פה.. מיכל [מיקי] נעים מאוד [מה שכתבתי בהחלט מוזר..] יש לי נושא לדיון... האם המומינים מעבירים לנו חינוך של סמים? XD סנופקין... סנורקה סנורק סניף המסניף.. וקראק..XD חחח סתם קראק זה המאומץ שלי...מהרגעXD עיזבו זה לא אני זה השעה...XD

B o N u s

New member
היי ../images/Emo3.gif

את בטח מכירה אותי מפורום השמינייה אם את לא יודעת יש לי אתר למומינים
http://hamoominim.foo.co.il ובקשר להעברת החינוך של המומינים . . . מר המיולין עצמו סוחר סמים.. למה את חושבת שיש לו כזה גן גדול? :$ ו.. למה את חושבת שלמומינאמא יש גן כזה... ?!
וסניף.. יש לו אף ארוך!! הוא יהודי!!

M i N i M i K i

New member
ומה פשר השמלות והסטרפיז..?

וטל כן אני מכירה אותך בתור ילד דימיוני ולאחרונה בתור בונוס..

M i N i M i K i

New member
אין לך הסבר לפורנוגרפיהה..../images/Emo11.gif

מסרים סמויים
נראה לי שרק אני ואתה חיים בפורום זה..

B o N u s

New member
יש פה חבורה של חבר'ס שמאז ומתמיד בפורום

מגיע לכם ח"ח על זה דנה, טופי [בצבא
], שווילס [דן], עובדיה, יסמין, מאיה, טראד רד וזמן האחרון גם עינבי ארנבי... זוהי החבורה הקטנה שהייתה מההתחלה

M i N i M i K i

New member
מה איתי? מגיע לי ח"ח גם..

אני גולשת |סמויה| בפורום XD ח"ח לי!!
אני קורעת את עצמי מצחוק..
התפגרות שליטעע!! XD ___ \ / (|) (|) /_\

B o N u s

New member
בזמן האחרון זה מאז שאור ובן עזבו מהניהול

אל תקחי משהו אישית.. גם אני מתגעגע לתקופות של פעם.. מתנצל
היום זה כבר לא בזמן האחרון.. עברת את מבחן הקבלה [תכנית, לא עשית מבחן קבלה.. רוצה לעשות בלי קשר
]

M i N i M i K i

New member
חוץ מזה יש גם את ה..

השמנטפים... הם מזכירים לי משהו... אהמ אהמ..
משהו דומה אולי ל.. אהמ אהמ
|מסר סמוי| הגעתי למסקנה... מתי שכתבו את התוכנית הבנאדם היה על סמים+מחורמן עם קונדום..
סורי על המסרים הבוטים אבל זה מצחיק לחשוב על המומינים כסמל מין..סמוי!! חשוד מאוד..חשוד מאוד...

shvils

New member
../images/Emo2.gif איך את מדברת?!?!

נו נו נו... ועכשיו אחרי שהייתי מוסרי וחינכתי אותך קצת... אני מסכים איתך לגמרי! (טוב, אולי לא לגמרי... אבל די קרוב!)

Witchcrafts

New member
מה ז"א "גיליתי [...] מחדש"?!

כופרת!!!11111 אהבתך למומינים נמצאת בך מאז ומעולם! נכון?
ואם תשימו לב, בכל תוכנית ילדים תמימה, לכאורה, יש משהו סמוי. מכירים את התוכנית "הדוב בבית הכחול והגדול"? נו, באמת, זה שם לתוכנית בשביל זאטוטים?! ברוכהבאה למקום משכננו. ^^~ את מוזמנת להביא לכאן קורבנות נוספים.

shvils

New member
אם כבר מזכירים תוכניות ילדים ש...

לא חינוכיות אז אני חייב לציין את הסדרה "היו היה". סדרה תמימה חינוכית ומעשירה לילדדים לכאורה, אבל לא כך!! יצא לי לראות אותה שוב בתור מבוגר וגיליתי להפתעתי שבכל פרק ופרק יש שם מישהי ערומה!!
שמתי לב לזה בפעם הראשונה בפרק על אלברט איינשטיין כשהראו אותו בבית שלו ומאחוריו על הקיר היה פוסטר של מישהי בחליפת יום ההולדת שלה!!
וזה מה שנקרא "הטלוויזיה החינוכית"

למעלה