שלום אנשים

Sweet Misery

New member
לול../images/Emo70.gif

הדר פוערת פה למראה סופר-צ'אדי הרוקד עם חברו העמוד בחוטיני מוזהב.

../images/Emo12.gifאינדידי...

הפנפיק שדברתי עליו...זה כמה בנות (כותבות פנפיקים טרוריים ותיקות ומאדהימות) שהחליטו להשתעשע קצת. הם כתבו פיק שמספר על טריסטן שעושה סטרפטיז לפניהן, אחרי שמישהי מהן הציעה שהם יעשו את זה כולם ביחד. פאן, פאון, פאן. את קולטת, הן כזה נופלות מהכסא...נקרעתי מצחוק.

בסקוט......

סקוט השאקל הזה, קורה את הפנפיק כל יום שלישי להנאתו. זה לא אשמתי, סקוט רוצה לפתוח את הקובץ כל יום שלישי! (כידוע, יום שלישי זה יום מקולל שצריך בו פיצוי כגון לאפ-דאנס מסופר-צ'אדי)

frikin shin

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

מקווה שתהני פה אנשים ממש נחמדים. בקשר לעונה השלישית. אני מורידה אותה בלמק"אל (ק****) אבל אסור לדבר על זה אז... לא משנה. אני לא ממש יכולה להגיד לך הרבה בגלל שאני ראיתי רק שני פרקים ראשונים ואני מורידה את השאר אבל מאוחר יותר... טוב עזבי את יכולה לשלוח לי מסר אם את רוצה כי זה לא רלוונטי לדבר על זה פה...

PURPLE CHICKEN

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני ירדן.
בקשר לעונה השלישית- אני לא יכולה לענות לך, כי אני לא קוראת ספויילרים! ואני גאה בזה!
אניווי, אני בטוחה שתהני כאן- אז תהני!
וזייהו...

Tapuhi

New member
אבל את מורידה פרקים! ../images/Emo6.gif

*אמרתי ~בערך~ את המילה האסורה*
לאב יא!

PURPLE CHICKEN

New member
נכון, אבל אני אסביר לך...../images/Emo13.gif

תראי, אני לא קוראת ספויילרים, כי ספויילרים, אם את קוראת את זה בצורה ליטרלית (בלה, יש לזה מילה בעברית?
), זה בדיוק מה שזה- מקלקל.
זאת אומרת, לדעתי, לקרוא ספויילר הורס חלק מהכיף של לראות את הפרק, כשאתה כבר יודע מה הולך להיות שם...
הכי כיף שזה בא בהפתעה...
אבל, כשאני מורידה פרקים- זה שונה לגמרי.
אני כן רואה את הפרק בפעם הראשונה בלי לדעת מה יקרה!
זה שאני רואה אותו לפני שהוא משודר בטלויזיה זה סיפור אחר...

Lily Bing

New member
צודקת...../images/Emo45.gif|../images/Emo8.gif../images/Emo118.gif

זה באמת לא הורס שום דבר לראות פרקים שעוד לא שודרו בארץ...סך הכל, כבר אין המון סיכויים שנראה אותם על מסך גדול יותר כאן
אבל האמת, לפעמים זה לא כזה הורס לקרוא ספוילר לפני שרואים את הפרק...קראתי פעם את התסריט (
) המלא של אחד הפרקים בעונה השמינית של חברים, ממש כמה ימים לפני שהוא שודר, וזה דווקא היה כיף לראות אותו...למרות שידעתי מה יקרה...זה היה כמו לראות סרט שמבוסס על ספר שקראת קודם...רק שפה זה ממש נאמן למקור...

למעלה