שלום אנשים

fuggi

New member
שלום אנשים ../images/Emo60.gif

אני חדשה פה בפורום... קוראים לי סיון, ואני מרעננה
נעימאוד... בכל מקרה, אני חולה על הסדרה הזאת, ממש מקסימה אותי, אבל כידוע לכם ערוץ 3 לא יכול לרכוש את העונה הבאה... אז הפרק האחרון שראיתי הוא הפרק של החתונה שרורי הולכת ומנשקת את ג'ס (הסצנה האחרונה נדמה לי...) אני מאוד אשמח אם מישהו יעדכן אותי בנוגע לפרקים של העונה הבאה, מה הולך להיות...
תודה!

fuggi

New member
וד"א ../images/Emo60.gif

כשאני מחפשת פרק, אז אם אומרים לי שזה פרק 310 נניח, אז זה הפרק העשירי בעונה השלישית? כי אני יודעת שאין מצב שהיו 310 פרקים...

Jason2

New member
כן ומזל טוב

עדכונים את יכולה למצוא באתר הבא: http://www.gilmore-girls.net/episodes אה וברוכה הבאה!

Sweet Misery

New member
ברוכבא!

אנוכי הדר. אם יש לך שאלות לגביי העונה השלישית, אני פה.

שלומלום סיון!

ראשית, וולקאם (או שמא ספלנדידקאם
) כהלכתו: היי שם. אנוכי מיכל, ידועה ברבים גם כמִכלוֹל
. אני מר"ג, בת 14...ושאקלית, מגניבה, שאווה וצנועה באופן כללי
המפ. אה!
=| באג |=באג=ב"ג=בנות גילמור. אנחנו כל כך מתוחכמים... *מסתכלת לצדדים* אוקי דוקי then. נראה לי שענו לך על שאר השאלות. ולי כואב הגרון. אז רק
לסוף, ולפי המסורת גם
.

fuggi

New member
תודה רבה לכל החמדמדים ../images/Emo60.gif

הנה גם בשבילכם
מישהו יכול לתת לי תקציר של מה הולך להיות בנושא דין-רורי-ג'ס?

Sweet Misery

New member
כן. ../images/Emo8.gif ../images/Emo58.gif

רורי חוזרת מוושינגטון אחרי 6 שבועות בהם לא ייצרה שום קשר עם ג'ס (היא לא הצליחה לכתוב כלום. רואים אותה בוושינגטון, מביטה בדף שכל מה שכתוב עליו זה "Dear Jess". אוווו.
). היא חוזרת - ורואה את ג'ס מתמזמז עם בלונדה.
אז היא מחליטה להיתקע עם דין. כג'ס ורורי סופסוף נפגשים פנימולפנים, רורי אומרת לו שהיא הייתה מופתעת לראות אותו עם בלונדי (שיין
) אחרי מה שקרה בחתונה של סוקי. הוא מתעמת איתה בקשר לזה שהיא לא התקשרה או כתבה לו, והוא לא התכוון לחכות לה. בפרק 7, העיירה עורכת מרתון ריקודים ורורי משתתפת כבת זוגתה של לורליי. דין בא לראות את הבנות, ג'ס ושיין באים... ככה. רורי וג'ס בילו את רוב זמנם באקסצ'יינג' של מבטים לוהטים (
) ודין שם לב. העקב של לורליי נשבר והיא הולכת לתקן אותו, ומבקשת מדין שיחליף אותה כבנזוג של רורי בינתיים. ג'ס ורורי רבים עוד קצת ואז לדינו נמאס והוא זורק את רורי מול כולם.
רורי בגשר. ג'ס עוקב אחריה לשם ואומר לה שדין אידיוט (דה
). היא אומרת שהיה לו כל זכות להיות אידיוט כי הוא צדק בכל מה שהוא אמר (שהיא הייתה "מעוניינת" בג'ס מהרגע שהוא הגיע לעיירה), ושואלת את ג'ס אם דין צדק - מבחינתו. הוא מודה. "So..." שואלת רוריתה, "What now?" "Are you definately broken up with Dean?" שואל ג'ס, ורורי עונה בחיוב. הוא אומר שהוא צריך ללכת לטפל במשהו. פרק אחרי זה, השניים חולקים נשיקה ראשונה כזוג.

Sweet Misery

New member
זה לא בדיוק ככה... ../images/Emo58.gif

רורי יושבת על הגשר ובוכה. ג'ס מגיע לגשר ומסתכל עלייה. "Dean's a jerk. Yelling at you like that, breaking up in front of everybody... *deep breath* the guy's a total jerk." רורי מסניפה (
) ומנענעת את ראשה. "No he's not. He was right. All he said, all the things about me... lying to him and... messing with his head... he was right." מביטה לג'ס. "Wasn't he?" ג'ס מסתכל עלייה במבט של "אה... היא באמת אמרה מה שהיא אמרה?" רורי מסיטה את ראשה חזרה למים. "Fine. He was right about me, then. Now, go away." ג'ס לוקח נשימה עמוקה. "He was right. About... all of it." רורי מחייכת חיוכון קטון. "So... what now?" ג'ס עומד שם.
"You definately broken up with Dean?" רורי מצחקקת במרירות. "Yeah, I'm...definately broken up with Dean." ג'ס מנדנד בראשו. "Okay. I gotta go take care of something, then." ג'ס הולך. רורי נראית... רורי.
אני אוהבת את הסצינה הזו.

Sweet Misery

New member
זה די עצוב.

אני יודעת כמעט את כל הסצינות ליט (רוס. אנחה) בעלפיי.

Sweet Misery

New member
חיבוקייי../images/Emo70.gif

בזמנו ידעתי את כל הסצינות הטרוריות בע"פ.
*בהכחשה*

כל-הליטים-בהכחשה!

*מתחילה לצווח, תוך כדי הוצאת שלט מחאתי מתחת לשולחן* אוקיי, נרגעתי.

Sweet Misery

New member
יש לנו על מה להתכחש. ../images/Emo11.gif

על היותנו טרורים לשעבר... על העובדה שאנחנו ליטים ולא רוסים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo12.gif

הדר תופש(ס?
)ת מחסה. הדר מביאה את סופר-צ'אדי שיעשה את הכככככככל טוב יותר.

למעלה