שלום אנשים!!!

VengaGirl

New member
מיקוש...(עוד שם לאוסף..)

אתה עדיין לא עוזב... אז למה להפרד כבר מעכשיו איש שלג? יהיה לך מספיק זמן להפרד לפני שתעזוב..לא צריך מעכשיו..זה סתם מבאס.. ואממ...יש לך ת´מספר
אז תעשה בו שימוש!

לאאאאאא

בולי לא מתתת ~!!!! חס וכרפס - ציטוט מהמורה שלי לערבית... חחח
אז בולי תרגע אתה לא מת ולא כלום אתה חי יותר מתמיד ! סבבה?
תשמע ה-
נשף בך רוח חיים!! וווואלה צודק המחנ"ק מתקרב איזה כיף!!!! אתה יודע שביום הראשון של החלוץ יש לי מבחן מהקורס אנגלית...
איזה באסה , וזה היום הכי כיף שצריך להיות... אבל לא נורא אני אתגבר... אוהבתת

זיגוטה

New member
בולי שלי או בולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה?!.?!.?!.?!.?!.?!.?!? שמעתי נכון?!..?!..!?..!? בולי אני יתגעגע אליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!! בהמוניםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף איתךך!!!! יש לך את המספר שלי ואסור לך להתבייש להתקשר אליי אני מאוד ישמח לשמוע ממך!!!!!! אוף אני יתגעגע! ואתם יודעים שבדרך כלל אני כותבת הודעות ממש ארוכות מגילות אבל עכשיו אני נורא נרוא עיפה ולא צא לי כלום כי אני אישית סחוטה!!! סורי אהובים שלי זה לא אומר שאני לא אוהבת אותכם! חחח...מתי עליכם בהמונים הכי בעולם!

אבל מי אמר שאני נפרד עכשיו?!?! כנסו

איך הגעתם לזה? פשוט נזכרתי שאני עוזב אז רק הזכרתי לכם, לא נפרדתי ואני לא רוצה שתפרדו ממני עכשיואז אנא מכם... תשמעו כולם, על תכתבו לי את זה עכשיוף יש עוד חודשיים, רק נזכרתי שאני עוזב ושלי יהיה עצוב קצת לא בקשתי שתכתבו את כל זה עכשיו, למרות שזה נוגע בלב אבל אני רוצה שביום שאני יעזוב אתם תכתבו לי....אז אל תבזבזו את האנרגיה שלכם, תשמרו אותה ליום שאני יעזוב טוב חמודים? אז דיי... מיקי...(בולי!)

זה שרשמתי ש..

אני אוהב אתכם וכל התודות על שאתם מקסימים ושאתם למעשה אתם, זה נשמע כאילו אני נפרד אבל פשוט היה לי הצורך להגיד לכם מה שכנראה לא עשיתי עדיין כל זמן שאני בפורום....אוקיי? עמכם הסליחה!

לא הגבתי לך עד עכשיו כי...

אני לא טובה בכלל בפרידות
אני פשוט גרועה בזה... וגם הבנתי מההדועות שלך שיש עוד זמן עד שאתה תעזוב, וגם אתה לא תעזוב לצמיתות
אתה תבוא לבקר כל שבועיים אז זה יהיה טוב. וגם
לך בבית ספר החדש

peace n love

New member
אתה צוחק??

חזרתי עמ ידיד שלי מיציאה ב-5 בבוקר...פתאומ אנחנו רואימ קיפוד הולכ על הכביש עמ שקית במבה על הראש!!!! זה היה כזה מצחיק שנינו היינו כאלה שפוכימ 5 בבוקר וזה והתחלנו להיקרע מצחוק!!!!

peace n love

New member
איזה מסכנ מיקי מנ....

אולי תביא את הטלפונ שלכ לכולמ כי נראה לי הולכ לצאת לכ חשבונ מה זה מנופח!!!!

KoKolita

New member
בולייייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

אז בגלל שלא ממש נפרדים אני לא יכתוב ממש מילות פרידה.... אבל בכל-זאת אני רוצה להוסיף משהו לשירשור הזה...
אממ שיהיה לך רק טוב..!
ותהנה תעשה חייםגלידה|
וכל שאר הבלה בלה למינהם..... והכי חשוב - תחזור לפה כמה שיותר..!!
וכדי שאני גם יכיר אותך- זה האייסיקיו שלי- 92918818 (הוא קצת מתחרפן לפעמים, אבל בדרך-כלל הוא בסדר....
)

בולי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה המצב גבר
אני יודעת שאתה לא ממש מכיר אותי אבל זה בגלל שאני לא כותבת פה בפורום יותר מידי .... הבגרויות האלו אשכרה הרסו לי את החיים בזמן האחרון... אבל לא נורא .. שורדים ... כי מחר הבגרות האחרונה שלי בלשון
הידד
חחחחחחחחחחחחח איזו שרוטה אני ...
אז אקיצר אני לא הולכת להיפרד ממך עכשיו כי אמרת שאתה רוצה שיפרדו ממך באמת רק עוד חודשיים כשבאמת תיסע ... אז רק שתדע שאני כבר מתחילה להכין מכתב פרידה
כי אני בטוחה שאנחנו פה נתגעג אלייך כל השבועיים האלה שלא תכתוב פה
(או פחות ... הכל תלויי אם תוכל להתפלח לחדר מחשבים בלי שיתפסו אותך ...) אז רק שתדע שאנחנו פה אוהבים אותך
ואתה מוזמן לדבר איתי באיסק מתי שבא לך הנה המספר
51654612 חולה עלייך !!! מיכל

למעלה