שלום אנשים...

שלום אנשים...../images/Emo29.gif

יש פורום דו קיום בין דתיים לחילוניים? (כאן זה בין ערבים ליהודים אני מבין..)

סגרנו את הנושא מהר מאוד ../images/Emo13.gif

הבעיה שאי אפשר להפריד את הדת מהמדינה כי המדינה הוקמה על בסיס דתי (מדינת ה"יהודים".. יהדות זה דת לצערינו) :) טוב. לילה טוב.

../images/Emo6.gif לילה טוב

אז אם נלחמים בכם על בסיס דתי אתם לא יכולים לבוא לערבים בטענות. ואם המדינה הוקמה על בסיס דתי למה לא מיישמים את זה בפועל? כלומר למה אתם לא מדינת הלכה?

ערבים לא מפריעים לנו :)

רק כל מה שקשור לדת ולכפייה שלה בפועל על כלל האוכלוסיה החילונית. זה מה שמציק. אנחנו חצי מדינת הלכה לצערינו. לא? :)

sela v

New member
באמת זה בעייתי

זו המדינה היחידה בעולם שהדת והלאום היהודי הולכים יחד, ומי שחושב שזה לא בסדר, גורמים לא להרגיש שהוא לא רצוי במדינה, ויכול לעזוב.

5EDEN50

New member
חשוב שכל איש יחיה על פי דרכו

בעולם החופשי מכבדים את רצונות האזרחים לחיות על פי דרכם אצלנו הדת הינה כפויה על האזרחים . גם במישור הפרטי זה משגע את הדתיים לראות מישהו שלא פועל לפי הדת. החילוני בדרך כלל מכבד את דרכו של הדתי אך חבל שהדתי אינו מכבד את דרך החיים של החילוני. למרות שממש אין קשר בין יושר וטוב לב ולבין היות האדם דתי או חילוני.

כן ...

כל אחד וה"תיק" שלו... באמת אין קשר בין אופי לאמונה. למרות שמשום מה ב80% מהמקרים זה מתאים להגדרות לצערי :)

../images/Emo6.gif אני כותב ברור בלי פחד..

אולי אתה קורא לא ברור בלי הבנת הנקרא. חח.. איך הגעת לפחד? הרגת אותי..

babaganooj

New member
טענה של דיקטטור

"אין על מה לדון בנושא הזה." טענה דמוקרטית שיש בה מקום בפורום דו קיום... מזכיר לי מאוד טענות דומות שמשעימים שכננו מעבר לנהר..

סלוניק

New member
ברוך הבא.

הפורום מיועד לדו קיום בין כלל רבדי החברה, ועל אף שהוא מדגיש את הפן היהודי-ערבי, הוא גם עוסק בקשרי דתיים-חילונים, ימין-שמאל, וכדומה. מקווים לראותך עוד בפורום.

הפורום הזה מיועד להיות גם בין דתיים

הפורום הזה מיועד להיות גם פורום דו קיום בין דתיים לחילוניים. (על פי הודעת המנהל)

למעלה