שלום אנשים!!!

shiranm

New member
שלום אנשים!!!../images/Emo24.gif

מה שלומכם? רק רציתי ליידע אתכם שאני חדשה פה!!! ועד עכשיו זה ממש כיף להיכנס לפה!!!!

swirrrly

New member
אז..

את החוליה החלשה שלום טוב, את לא פשוט רציתי לעשות משהו מיוחד עם ה"שלום"ים הרגילים שלי. שירלי ראיתם? למעלה חתמתי בלי הסמל של ה-
. אבל למטה כן. שיר
י

abca

New member
היי!

ברוכה הבאה... מה את חושבת על סמדר - טובה או רעה?

shiranm

New member
תודה מאמי......./images/Emo66.gif

לפי דעתי סמדר רעה ומרשעת אחת גדולה. אולי זה בגלל שאני מתה לראות את רונה ודורון יחד ואת? מה את חושבת?

swirrrly

New member
אז ככה

קודם כל זה בן! שנית כל הוא חושב שסמדר רצחה מתוך הגנה עצמית, ובכלל הוא מרחם עליה וחושב שכולם נגדה..

abca

New member
תודה רבה + עוד קצת... ../images/Emo13.gif

כן, אני חושב שהיא רצחה מתוך הגנה עצמית, והבסיס לפעמים בהם היא לא מתנהגת בשיא השלמות הוא מהבית, מההורים הקרים והשונאים שלה (את זה היא טענה בפרק שהיא הלכה לבקר אותם - כשרונה ודורון שכבו בפעם הראשונה). אבל היא אשה בעלת השפעה ועוצמה (ובגלל זה היא לובשת שחור ואדום ברוב הפרקים, דבר שמדגיש את הנוכחות שלה, בצירוף השער השחור והשפתיים האדומות-בוהקות שלה).

dmoran

New member
ABCA אני מסכימה איתך

לגבי הכל (חוץ מהקטע של ההגנה עצמית - קשה להגיד...). ויש לי להוסיף שסמדר בעיניי כלה סוף הדרך ואני חולה על הדמות שלה, ולפעמים אני ממש מרחמת עליה במיוחד בתקופה האחרונה שכולם נגדה ומתעללים בה... היא חמודה, ואני מקווה שבסוף גם היא תמצא את האושר שלה, ולא משנה איפה.

למעלה