חתולה נוספת .. בכל מקרה אני התלבטתי עמוקות ודי הייתי נעולה על GPX250 וכל מה שאמרו לי די עבר לידי ואני רציתי GPX בעיקר בגלל המראה שלו .. יש לו לוק כזה שווה .. אבל בסופו של דבר שמעתי לעצות של חכמים ממני .. אפילו עשינו הצבעה פה בפורום .. ואז הוחלט על GS500 .. ואני כל כך שמחה ששמעתי לעצות חכמי הפורום .. וחיפשתי וחיפשתי GS שמור ולא התיאשתי ולא נישברתי כשאמרו לי כמה זמן ונו מתי יהיה אופנוע ובסוף מצאתי את מיסטר נילסן .. והוא יפיוף אמיתי .. ואני לא מתחרטת לרגע .. בילבי
הוא GS500 ? האמת בינתיים נראה/נשמע שהוא הכי מתאים. גם אני נדלקתי על GPX250 של חברתי, היום לפני שאני מנתקת איתה את הטלפון אני פשוט מוסרת לו את אהבתי... הוא נראה טוב נקודה. אבל אני מרגישה שאני צריכה משהו יותר חזק (אני דיי גדולה) ופרקטי יותר.
ש"את גדולה" - חשבת אולי על הארלי? אני מוכן להשאיל לך את הזקן הצרפתי שלי. ובכלל יהיה מדליק אם תהיה לך בחורה מאחורה... אני לא מכיר אף קטנוע או אופנוע ואפילו 50 סמ"ק שלא יקח על גבו ... וכולנו כבר ראינו את רוכבי הענק על קטנועי הגמד שנראים כאילו... לסיכום- לא זה השיקול הנכון! אקיצר- כולנו גדולים (מהחיים)
שבעצם אין לי עוד אופנוע, אפשר לבוא עם אוטו ? עדיין יקבלו אותי ? אני חושבת שאני אתחיל לחפש כי בטח גם ייקח מלא זמן עד שאני אמצא. אז אם מישהו מוכר או שומע על מישהו שמוכר, ב ב ק ש ה לידע אותי. טנקס.
1. כבישים, בוא נאמר בעדינות - זה לא זה, מבחינת איכות הסלילה 2. זה מלחמה. כמה כיף כבר אפשר לעשות בטיול כבישוני אם כל הזמן אתה במלחמה? 3. אני נורא נורא אוהב לרכב בטיולי אופניים בשטח ולהתפרע. נראה לי שהצעד האבולוציוני של התחביב זה חרגול שטח. 4. עוד מעט חורף, ואפשר יהיה להתפלש בבוץ - תחביב שמסיבות לא ברורות נטשתי בילדות