שלום אנשים

pussycat*

New member
שלום אנשים ../images/Emo20.gif

אני אוטוטו מצטרפת לרשימת בעלי הרישיונות עד 500 ומעוניינת לרכוש אופנוע. קראתי את הסריקה של עד 500 ועדיין לא ממש גיבשתי כיוון. אני מעוניינת בהמלצות, אך יש מספר קריטריונים: 1. אני צריכה לנסוע כל יום מרחובות לת"א (ואני לא בחורה קטנה) 2. אני לא רוצה בצורת וספה, רוצה משהו עם נוכחות (סה"כ יש לי חיים גם אחרי העבודה) 3. זול לקניה (10-15 אלף) וזול לתחזוקה (רצוי...) 4. נפח מנוע 250-500 (לא נעולה על משהו) אשמח לשמוע המלצות וחוות דעת (לא משוחדות !!!) תודה ק.

שלום לך ../images/Emo20.gif ובוקר טוב ../images/Emo70.gif

קודם כל ...ברוכה הבאה
האופנוע שלדעתי הכי יענה על ציפיותייך הוא הסוזוקי GS500E או ההונדה CB500(שהוא יפה יותר אך פחות נפוץ ופחות פופלרי מהGS שנחשב לסובארו של האופנועים) אופנוע זה יוכל לנייד אותך בקלות בכביש הבין עירוני ויהיה "לא רע" גם בתוך העיר (עם התפשרויות מסוימות..שהרי זהו לא קטנוע...הוא כבד וארוך יותר).. הוא מאוד קל לתחזוקה (הסוזוקי) ומאוד אמין..(זו הסיבה לכינוי הסובארו של האופנועים) ואל דאגה , אני לא משוחד...לא מעשה , אני אפילו לא אוהב את הGS ומעדיף על פניו את הER של קאווסקי (שלצערי ולצערך במיוחד , אינו עומד בתקציב שלך..) האם יש לך כבר רישיון מתאים ? ו...
יש ?

pussycat*

New member
תודה

יש לי
מטוסטוס שהיה לי (אפילו שניים), אבל אני מאמינה שאני אקנה חדשה מתישהו. לא, אין לי עדיין רשיון, ובדיוק הרגע אני קוראת את ההודעות על אישתו של מישהו שנכנסת ללחץ בטסטים... אני מקווה שאני אשאר רגועה ... מתחילות להלחיץ אותי השמועות האלו. חוצמזה ששמעתי שיש למורים לנהיגה ולטסטרים משהו נגד נשים על אופנוע - אני מקווה שגם זה לא נכון! מה דעתך על GPX250? יש לחברה שלי ואני ממש מתלהבת (עשיתי סיבוב והוא ממש נוח וקל לנהיגה) אבל אני לא יודעת אם כדאי מבחינת פופולאריות, מחיר תחזוקה (היא אמרה לי שדיי יקר) ואם יש לזה כוח לסחוב אותי כל יום... איזה שנה אפשר לקנות GS500 בתקציב שלי ? (אני סובלת מבורות דיי גדולה בתחום האופנועים, היה לי קטן חמוד שידע לנסוע ולא חקרתי אותו יותר מידי, אבל אני מבינה שעכשיו אני עוברת ליגה) 10X

Great Blue

New member
אין לך מה להיות לחוצה... במקרה

שמעתי מי הולך להיות הבוחן שלך ומסתבר שאמא של החבר ההכי טוב שלי שוכבת איתו ואני לא מתכוון מתחת לרכב לבדוק נזילות (טוב, נו, אולי יש שם אי אילו נזילות..). בכל אופן דיברתי איתו והעניין סגור- את יכולה אפילו לא להופיע רק תשלחי את הצ´ק וסמרטוט לספוג את הנוזלים.

כRובי

New member
לגבי הGPX..

עניתי לך במייל.. אבל בואי ונמשיך זאת כאן.. להלן קישור למחירון מוטו (אני כבר אתן לך את המחיר של הGS אבל תשמרי לך את הקישור...שיהיה..) את יכולה לרכוש (בתקציב שלך) עד שנת 95.. אומנם מחירו הוא 18500 אבל ניתן להתמקח עם המוכר ולרדת לסכום התקציב שלך.. אך מצד ני , המוטו האישי שלי בנושא הנ"ל גורס שאף פעם אין לקנות אופנוע בכל התקציב.. חייבים להשאיר בצד כדי לתקן דברים קטנים באופנוע החדש (בד"כ מדובר על חלקים שהם "מתכלים"..צמיגים , גלגלי שיניים ושרשרת וכו´..) וגם כדי שיישאר כסף כדי לקנות ציוד מגן מקיף ואיכותי (שלא לדבר על ביטוח..) תיקצבת כבר את הנושאים הללו ?

pussycat*

New member
האמת היא ...

שהתקציב דיי גמיש, זה לא שאין לי את הכסף (חמסה חמסה בלי עין הרע) פשוט לא חשבתי שכדאי להוציא יותר מזה (15 על אופנוע + 5 על ביטוח ותיקונים קטנים, קסדה יש לי בינתיים 1 ישנה מצוקמקת ונוחה ואחת חדשה יחסית אבל לא נוחה לי :( ) זה נכון שהמחירים גם יורדים לקראת החורף ? יש לי גם בעיה שאין לי מישהו שמבין שיכול לבקר שלא עובדים עליי: מוכרים, מוסכים וכל מי שעוד יכול לסחוט משהו. יהיה בסדר.

קוליVFR

New member
פוסיקט, קיבלת המלצות מצויינות ../images/Emo70.gif

אכן, GS500 (סוזוקי) או CB500 (הונדה) יהיו אידיאליים בשבילך. 1. אם יש לך תקציב - זה כבר טוב, ולדעתי אם תשקיעי עוד קצת רק תהני יותר. 2. בזמן הרכישה, כמובן שתעשי בדיקה לאופנוע ולגבי איפה - תקבלי המלצות בלי סוף. 3. כנ"ל לגבי "יעבדו עלי" יש מספיק מוסכים טובים וגם בנושא הזה תקבלי המלצות פה. בכל מקרה, אל חשש, עצם היותך בחורה אינו מצדיק את חששותיך יש נשים רבות הרוכבות על אופנועים. הכל נלמד, הכל אפשרי, שיהיה בהצלחה.

2fast4u

New member
כתובת דוא"ל

אם את מעונינת אז אני מוכרת את האופנוע שלי בקרוב. אנא השאירי כתובת אינטרנט או מס´ טל´

Easy_Rider

New member
ממש על קצה המזלג ...

אופנוע ראשון מומלץ, אין לי מה לחדש ... GS500, ER5, CB500. אם את שואלת אותי, ההונדה יקר מידי ולא מצדיק את ההפרש במחיר. תוציאי רשיון (מינימום 8 שיעורים אם יש לך כבר רשיון ל- 50 סמ"ק), אל תתרגשי, ושיהיה בהצלחה. בכל מקרה, תשאירי בצד כסף לנילווים: כפפות - 150 ש"ח מעיל - 800 ש"ח (מעיל בסיסי) מנעול דיסק - 150 ש"ח שרשרת - 400 ש"ח ביטוח חובה - 3400 ש"ח צד ג´ - 450 ש"ח

boldjos

New member
אני מוכן גם להתכופף... ../images/Emo68.gif

לא מוכן להוריד שקל מהמחירון... אבל מחפש קונה שיעריך את האופנוע... ויתן לי לבקר אותו בחגים לפחות...

ספייק ®

New member
מה?? עכשיו אתה רוצה גם ER-5?? ../images/Emo2.gif

מה יהיה אחי?? מה יהיה? ספייק, תוהה אם בסוף איזי יגיע לאופנוע המתבקש ............ ווספה

ofnik

New member
GS כמובן-וכדי להשתכנע סופית-

תגיעי למפגש ביום חמישי ב10.00 במקספלייס -רח הרכבת ליד הDOME ותראי בעצמך

למעלה