שלום אנשים!!

שלום אנשים!! ../images/Emo20.gif

מה שלומכם? בא לי לכתוב ולהקדיש פה שיר שאני אוהבת מאד!! של ברי ה
!! אז עם המון המון
לכולם.... חבל שאת לא מגלה לא מראה סימנים של חולשה זה הפחד משאיר צלקות מקרוב את לא מוכנה מקרוב היא לא מוכנה בורחת מהמחשבות של עצמך חיוך מעוקם כמו סימן שאלה תמיד מתקפלת בזמן מקרוב את לא מוכנה וחבל שאת לא מגלה חבל שאת לא חבל שאת לא שאת לא חבל אמרת שזה כמו מלחמה לילה ועוד לילה אותה הבחילה לא מאמינה לאף גבר בעיר מקרוב היא לא מוכנה זה חבל שאת לא מגלה חבל שאת לא חבל שאת לא חבל.... אבא אמר זה בכלל לא נורא אבא אמר שזה כמו סוכריה אבא אמר שזה בכלל לא נורא אבא אמר שזה כמו חבל שאת לא...חבל שאת לא... שאת לא חבל....

היי../images/Emo20.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

יהיו פה כמה שיואהבו אותך בעקבות השיר
אפשר להסיק מכך שהאלבום האהוב שלך הוא סימנים? ברוכה הבאה לפורום
מקווה שתהני כאן עמנו
שיהיה לך יום מקסים

תודה על קבלת הפנים!! ../images/Emo25.gif

כל האלבומים של ברי אהובים עלי...! סימנים הוא במקום הראשון, אחריו האחר, ואז- חם על הירח... אוהבת את ברי...! מחכה בקוצר רוח להופעה שלו בירושלים!!! ושיהיה לכם אחלה יום..!

ענת1986

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

מקווה שתהני פה בפורום...

crazy M

New member
היי לך ../images/Emo140.gif

אז קודם כל ברוכה הבאה לפורום הכי הכי בכל מערכת תפוז בעלם המנהל הכי מגניב והכי משקיען שיצא לי לפגוש!! מקווה שתהני כאן איתנו..
נ.ב. מצטערת על האיחור..

yuli c

New member
wellcom!!!

ו... אכן "חבל שאת לא" שיר ענק. זה השיר שאני הכי אוהבת מסימנים... תהני בפורום!!! :)))

../images/Emo9.gif שמחה שאני לא היחידה שאוהבת מאד

מאד מאד מאד את השיר "חבל שאת לא"....!
תודה לכולכם על קבלת הפנים!! אחלה פורום!!

Queen BItch

New member
שיר פשוט חזק!!!

כשקלטתי ככה פתאום על מה הוא מדבר בעצם קיבלתי צמרמורת!!! מעניין באמת מאיפה הוא מקבל את ההשראה לשירים המדהימים שלו!

MUSIC FOREVER

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo8.gifהיי!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

דבר ראשון- ברוכים הבאים!!! אני שמחה שהצטרפת לפורום הכי מגניב בארץ, מקווה שתהני!!! שיר מדהים כתבת לנו..... תודה!!! HAVE FUN....... מיוזיק'

למעלה