שלום אנשים

greenXxXgirl

New member
שלום אנשים ../images/Emo192.gif

אני דיי חדשה בכל העסק של הפורומים ובכלל לאחרונה רק נחפשתי לרוק אני חולת גרין דיי, תודו שהם שולטים!!!!!!1111 גם לינקין פארק!!!!11 ואבריל לאבין הכי מכולם!! יש לי גיטרה חשמלית אדומה ואני אוד מעט אתחיל ללמוד לנגן!!111 היא כזאת אדומה ויפה! טוב להיות בחברת אנשים שמבינים במוזיקה אמיתית! אני שמחה שגם אני נחשפתי לכזאת מוזיקההה ומקווה להמשיך ולהיחשף לעוד להקות לא מוקרות אז... היי

ketas

New member
אממ היי? אממ...../images/Emo4.gif../images/Emo205.gif

אממ ברוכה הבאה? טוב נו. השתלבות נעימה?

slallum

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה =] אם נכנסת לפורום עד לפני הדקה הזאת, אז בטח ראית שלא הרבה אנשים פה מעריכים את הלהקות שאת שומעת. למען האמת גם אני לא מת על הלהקות שהזכרת, אבל יש דרך להביע דברים. לכן מחקתי כל הודעה שניכר בה שמץ של זילזול, ואני מצפה לא לראות הודעות כאלה יותר. הפורום הזה מקבל כל בן אדם שרוצה להיות בו, כמובן שאם הבנאדם הזה ירד על אנשים אחרים ועל המוזיקה שהם שומעים בצורה כזאת, אז הוא יוזהר, ואם ימשיך - יורחק. בבקשה תפסיקו עם זה. אני ממש שונא להשתמש בכלים לניהול בפורום הזה למטרות כאלה, אבל אם תעשו דברים כאלה אני אצטרך להשתמש בכלים האלה.

KariNi15

New member
היי חמודהה ...

ברוכה הבאה ...השתלבות מהירה ...תכירי עוד ועוד להקות כי יש כאן עצות ממש טובות לגבי להקות אלה או אחרות ..... צ'או HAVE A GOOD TIME

סבבה תרגישי טוב

יפה שהחלטת להיכנס ךפורום את האמת אלו להקות טובות (למרות שאבריל אף פעם לא עשתה לי את זה . אבל אם בראש שלך מוזיקה רוק מעולה קחי את הפיקסיז ואת פרל ג'אם הם יגרמו לך להרגיש כאילו כל יום הוא רוק העצמעות יש עוד המון להקות טובות אבל יש לך זמן וסחתיין על הגיטרה החדשה והאדומה תעלי ותצלחי

Nitzan161

New member
ברוכה הבאה!

תמשיכי לאהוב את הלהקות האלה.. אני מת על גרין דיי ועל לינקין פארק- הם באמת מעולים ויש כאלה בפורום שאפילו לא מחבבים אותם, אל תקחי זאת לצומת ליבך. את אבריל לוין אהבתי בדיסק הראשון שלה ומעז כבר לא. חוץ מיזה, תחדשי על הגיטרה האדומה החדשה, שיהיה לך בכיף ובהצלחה! תשתלבי בפורום.. (מאחל ניצן חחח)

amithadar

New member
../images/Emo207.gif ובמעבר חד!

אני מזמין את כולם לקומונת ***השכרת סרטים*** שפתחתי!!!

למעלה