שלום אנשים...

catherin

New member
שלום אנשים...../images/Emo13.gif

יש לי מן דילמה מוזרה שכזו... אני דלוקה על מישהו שאני לא סובלת, ואפשר לומר שאני דלוקה עליו למרות שאני באמת שונאת אותו... אני רוצה לגרום לו להתאהב בי... אני לא יודעת כלום על כישופים, מה אני צריכה לעשות על מנת שהוא יתאהב בי?? בבקשה אנשים תעזרו לי, זה חשוב....

lilit jam

New member
לא... לא... לא...

אסור לעשות כישוף אהבה...! ואני אומרת את זה בשבילך, לא בשבילו...

lilit jam

New member
למה...?

תראי, אם את לא מבינה או יודעת למה זה אסור, אז אני מציעה לך "ללמוד" עוד קצת... או שפשוט זה עוד לא הזמן שלך לדעת דברים כאלה... ובלי שום קשר לכשפים, בתור בן-אדם את צריכה לדעת למה...

catherin

New member
תראי...

אני לא סובלת את הבן אדם ואני מאוד רוצה לפגוע בו... אני לא רואה שום סיבה שבגללה לא כדאי לי לעשות זאת...(אמרתי לך, אני לא מבינה גדולה בכשפים, ומהם היתרונות והחסרונות שלהם, אולי את בתור בחורה בת 21 שנמצאת בפורום ואמורה להבין מה שקורה פה תסבירי ותפרטי לי...בבקשה)

the count

New member
התבגרות....זה הכישוף

את בגיל ההתבגרות(אני מניח), ומתאהבים בגיל הזה במיוחד באנשים שאנחנו שונאים...מדבר מניסיון אישי... מה שאני מציע לך זה שתנסי להתחבב עליו בצורה נערית טיפשית. תציעי לו עזרה בלימודים, תתענייני בתחומי הפנאי שלו, תכנסי לשיחות שלו עם חברים ועוד הרבה. את יכולה לבקש מהחברות שלך לברר מה הוא חושב עליך. אני יכול לומר שאני גם התאהבתי בשנואים עליי וזה טבעי ונורמלי. הדרך לליבו של בחור הוא לא מראה חיצוני אלא מישהי עם שכל, דעה משל עצמה, שטוטית, מצחיקה ורצוי שתדע לסדר את עצמה.... מקווה שתצליחי במשאלתך, ואם לא אז תזכרי שאהבה היא כוח מעבר לשליטת אדם, גם באמצעות כישוף.

jbu

New member
היא התחילה איתו אבל

היא התחילה איתו אבל כול הזמן הזה אמרה שהיא לא רוצה אותו התאהבה בו (והמשכה להגיד לו שהיא לא רוצה אותו) ועכשיו שיש לו חברה היא רוצה אותו (משהוא כזה) ואהה כן הוא 4 שנים גדול ממנה והוא אמר שזה היה רק משחק בשבילו. לדעתי זה לא היה משחק פשוט לא נעים לו להביך את עצמו בחיזור ילדה, היה לך הזדמנות ופיספסת אותה, תעברי הלאה.

catherin

New member
סתם שאלה...../images/Emo35.gif

מאיפה לך כל המידע הזה עלי?? וחוץ מזה לא נכון, אני לא התחלתי איתו, הוא התחיל איתי... תראה, אם אתה כבר בעניינים אולי תעזור לי, כי יש לי מן המשכון מדכא שכזה.. אחרי המון זמן שלא ראיתי אותו בבי"ס, הוא הגיע (כי מן הסתם הוא צריך ללמוד).. אמרתי לו בבוקר שלום, אבל בסוף יום הלימודים הוא אמר שהוא נפגע שלא התייחסתי אליו (אבל כן התייחסתי, אמרתי "שלום")... בקיצור, חברה שלי אמרה לו שאני פגועה ממנו... הוא בא והתנצל, אבל היתה לי תחושה שהוא סתם אמר את זה מבלי להתכוון, אז אמרתי לו,"אתה צבוע" ובאותו רגע הוא קם והלך.... יום אחרי הוא לא הגיע לבי"ס, אבל יומיים אחרי הוא בא, אז אמרתי לו שאני רוצה לדבר איתו, הוא אמר לי "אי אפשר" והלך הביתה (והשעה היתה סה"כ 8:05), כלומר הלימודים רק התחילו.... והיום (שישי) הוא עוד פעם לא בא.... אתה גבר, מה נראה לך עובר עליו, אתה חושב שהוא באמת מרגיש כלפי משהו?? אני אודה לך אם תעזור לי... נ.ב- כדאי לי להתנצל בפניו??

jbu

New member
זה אולי לא יפה אבל

אני חושב שאת די מתנשאת, את משחקת, זורקת אותו ואחרי זה את מתאהבת בו. אולי זה יפתיע אותך אבל לגברים גם כן יש רגשות, אני מניח שאחרי שהוא הבין איזה טיפוס את הוא וויתר. או שפשוט הוא באמת שיחק איתך נמאס לו וכול הדברים לא קשורים אחד לשני. נ.ב אני מחכה שחכם בלילה יגיד לך איך אני יודע את מה שידעתי.

catherin

New member
היי בן אדם...

אתה באמת מפחיד אותי קצת.... מאיפה לך הסיפור הזה?? אתה מכיר אותי מאיפשהו, או שקראת את ההודעה שלי בפורום "אהבה בגיל ההתבגרות"? חוץ מזה, לא ענית לי על השאלה... כדאי לי להתנצל בפניו או לא (נראה לך שהוא פגוע?)? תענה לי במקום לומר שאני מתנשאת... בבקשה
.. חוץ מזה- אני כן מודעת לזה שלגברים יש רגשות, אבל הבעיה היא שהגברים לא מודעים שלבנות יש רגשות.... הוא פגע בי נפשית (ואפשר לומר גם פיזית), ואחרי זה הוא עוד אומר לי שיש לו חברה... זה נראה לך פייר??

כמה דברים..

א. בזה שהוא אומר לך שאת מתנשאת - הוא בעצם עוזר לך
קחי את מה שהוא אומר לך תטפלי ותתקני את הדבר הזה שבך .. בסה"כ זה יעזור רק לך וזה רק בשבילך. ב. מה רצית שהוא יגיד לך
שאין לו חברה
שהוא ישקר לך
מצד אחד את קוראת לא צבוע ומצד שני , כשהוא אומר לך את האמת את נפגעת.. אז מה את רוצה ממנו

catherin

New member
אתה לא הבנת כלום...

הוא אמר לי שהוא דלוק עלי, ושהוא רוצה אותי.... אח"כ הוא אמר לי שהוא סתם שיחק בי (ואני כבר נידלקתי עליו, וקיבלתי את זה נורא קשה שהוא שיחק ברגשות שלי)... לא דיברנו תקופה מסוימת עד שהוא בא אלי והציע לי יזיזות... בהתחלה סירבתי, יום לאחר מכן הסכמתי, הוא היה מאושר, וכמה ימים אח"כ גיליתי (מיוזמתי) שיש לו חברה... שאלתי אותו אם זה נכון, הוא טען שכן.... אז אני לא מבינה, למה אני המתנשאת פה, ולמה אתם לא אומרים שום דבר רע על המעשים שלו, בכלל אתם מצדיקים אותו....

ToryMaster

New member
אף אחד לא מתנשא מעלייך ../images/Emo108.gif

או מצדיק אותו, אבל את מוכרחה להבין כמה מגוחכת הבקשה שלך נשמעת, חוץ מזה שחלוקת כישופים וכולי אסורה בפורום. מה בעצם היית רוצה לעשות לו? תנסי לחשוב שוב אם זה לא הדבר הכי אבסורדי וילדותי ששמעת בפעם האחרונה. גם אני נפגעתי ונכוויתי על ידי גברים, הרבה פעמים בצורה קצת יותר משמעותית ממך, אבל לפגוע בהם לא יועיל בכלום.

יוווווו אני רוצה לנסות!

אולי אממממממממ ניחשת? או......אמממממ.אהההה....זה לא משהו כל כך חדש בפורום?כלומר.....אני יודע...אולי היא לא הראשונה שבאה עם סיפור כזה? אבל אולי אני טועה ואתה עוקב אחריה כמו שעקבת אחרי הקודמים...אתה בלתי צפוי את יודע... חביב הקסם

jbu

New member
../images/Emo29.gifהשתמשתי בכישוף שאבותינו השתמשו

הסתכלתי על הכרטיס האישי שלה! וככה ראיתי את ההודעה שלה......
ותודה על האחרון.

למעלה