שלום אנשים

EverMan

New member
שלום אנשים ../images/Emo13.gif ../images/Emo32.gif

קודם כל , אני רוצה להתנצל שאני לא כותב יותר ... אני פשוט אדם עסוק
בין החברה לירושלים ... נכון לעכשיו אני חוזר , מאוהל מחאה בירושלים בו שבתתי רעב רק 3 ימים (אמא הכריחה אותי לחזור הביתה) , ונאמתי היום בפני הועדה לזכויות הילד (דבר שמאוד קשה להגיע אליו למי שמבין בנידון), אז אני מצטער ... ואני מממממש אנסה לכתוב פה יותר , בכוח אפילו
ומי הבן בליעל שעוד לא נרשם לשבועותקון ?!

backdoorslam

New member
מגניב - (שרשור עופות!!)

הדבר היחיד שאני עשיתי למען הקהילה בזמן האחרון היה לרצות להגיע להפגנה נגד ה"מורדים", מול הסינרמה. לא אוהב את המורדים האלה. מממ...זהו

ronelalala

New member
אני עושה למען הקהילה (הלא) אנושית

אני עושה הרבה למען קהילת בעלי החיים :), וצועד בכל הפגנת אנונימוס שמזדמן לי ומשתתף בכל הפגנה של האגודה נגד ניסויים... :))) טוב גם לי אין פואנטה... ד"א יש כתבה מאוד מעניינת על ההפגנה שהיתה נגד המורדים ברייטינג, שווה לקרוא...

EverMan

New member
נרשמתי גם נרשמתי ../images/Emo46.gif

ושבתתי רעב נגד התוכנית הכלכלית של ביבי , והחבר'ה עדיין בירושלים שובתים - אז קדימה , להצטרף.

backdoorslam

New member
EverMan פה זה פורום מ"ת

יש הרבה אנשים, כולל אותי, שפוליטיקה מעלה בהם זעם רב. בשביל זה אנחנו בוחרים לברוח לעולמות אחרים. לא מערבבים מ"ת עם פוליטיקה.

backdoorslam

New member
אמרתי את זה בנימה חברתית

גם אני רותח מזעם על כל מה שקורה שם 'למעלה'. הפורום שלנו זה אחד האמצעים לברוח קצת מכל הבלאגן.

אולי נקים מפלגה משלנו?

ראשי התיבות שלה יהיו "מת" (בתקווה שהיא לא תבריח ככה מצביעים אופציונליים), והיא תתמוך בפיתוח הדמיון ויכולת המשחקיות של ילדים קטנים ומבוגרים, תממן את "חוק משחק חובה חינם", והסיסמה שלה תהיה "יושר בין שחקנים, שטויות בין דמויות". מה אומרים?

ת'אמת, אני קצת יותר רצינית מזה

חשבתי על זה כבר. חוץ מהעובדה שישות פוליטית אני לא (לא מסתדרת עם הרבה קללות בסביבתי הקרובה, במיוחד כשהם באים מאנשים מושחתים, שגם ביניהם אני לא נמנית), חשבתי להקים מפלגה ששמה "יושר", שדי תבהיר מסר לאומה שאני רוצה להעלות. סתם עניין אישי נגד הפוליטיקה. צריך לשנות -משהו- בעסק, ולהתארגן. אבל מכיוון שזה לא פורום פוליטי, נחזור ל"מת". מי איתי?

ננסק

New member
לא רק את חשבת

בפורום העמותה מדברים על דברים כאלו כבר כמה חודשים, בהומור בעיקר.

אם זה היה כמה חודשים, ניחא

דבר ראשון, העסק הזה מתבשל לי בראש כבר כמה זמן, והוא נורא רציני. בעיית הגיל/כסף/לימודים זה מה שעוצר אותי כרגע, חוץ מהעובדה שחשיפה תקשורתית זה לא הקטע שלי. אני אוהבת להיות מה"מאחורה" של העסק. דבר שני, יש לך מושג כמה זמן לא יצא לי להסתובב בפורומים של העמותה ברצינות? מי יודע מה הם מבשלים שם...

בקצב הזה (בלי פוליטיקה או משהו)...

כולנו נשבות רעב גם אם לא נרצה, תוך זמן קצר. אז עדיף מאוחר מאשר עכשיו, לא?

למעלה