שלום אנשים

• פותח הנושא rroo
  • פורסם בתאריך

rroo

New member
שלום אנשים../images/Emo110.gif

טוב אז אני חדש פה בפורום לחיי האהבה האמת היא אני שונא טלנובלות אבל יום אחד ישבתי עם ידידה וראיתי פרק בחיי האהבה ו באותו שבוע יצא לי לראות כמה פרקים ופתאום לא יודע מה קרה אני רואה את הסידרה יום אחרי יום אני חייב להגיד שזה אחלה סידרה האמת היא שאני חולה על יעל הדר שהיא פשוט ממש אבל ממש יפה אה וספיר כמובן:) חוץ מכה שאלות שרציתי לשאול אז ככה איפה עושים את הסידרה כי יש את היקב שהוא איפה? הבית של דורון שלומית ויונתן שהם כולם אולפן או ש... כי מראים את הבניינים מחוץ שהם איפה...? אממ אה כן מישהו יודע איפה יעל הדר גרה ומה שמעתי שאוד מאט התוכנית נגמרת ולא יהיה יותר לחיי האהבה או שזה רק העונה נגמרת? מישהו אמר לי שהם טסים אחרי זה ללונדון לצלם או משהו אבל זה שמועה או שזה ממש לא נכון טוב נו הייתי חייב לדעת קצת דברים... אז תודה למי שיענה לי=/

swirrrly

New member
אז בקיץקיץ

המידע היחידה שאני יכולה לתת זה שהסדרה תגמר בתחילת יוני

actress

New member
זה לא אני אבל ראיתי אותה בשינקין ש.

היא ירדה עם אחד מהכלבים שלה לטייל איתו ובדיק ראיתי בזמנו את הפוסטר של גיל פרנק ושלה ואמרתי מה יהיה אם אני אראה אותה אז פתאום אני ישבתי ואני רואה אותה הולכת מאחורי ונורא רציתי להגיד לה משהו אבל ויתרתי. היא הסתכלה על התיק שלי ואני הסתכלתי עליה ועל הכלב ועברה לידי. לא נורא פעם אחרת. אבל היתה עוד פעם שראיתי אותה שהיא יצאה מהאוטו לאיזה כיון זה היה בדיזינגוף ואני כמעט בטוחה שזאת היא. מחר אני גם באזור של שינקין וכו´... אז אולי נראה מישהו אחר.

casperit

New member
ברוך הבא:)

כולנו כמעט כמוך, אני חושבת, כאילו התחלנו לראות ככה, לפחות אני, לא היה לי מה לעשות אז יום אחד פשוט התייבתי וראיתי תתוכנית... היקב הוא בכרמל מזרחי נדמה לי... וכל השאר אולפנים כאילו הכל אולפנים, את הכניסהליקב מצלמים בכרמל מזרחי... לא יהיה יותר לחיי האהבה, כאילו יש שמועות שאולי כנראה יהיה 2, אבל זה לא בטוח.. יעל

היקב נמצא בראשון

הצילומים מבחוץ זה בראשון הבית של יונתן לא רחוק מקניון הזהב מסעדת מיכאל ליד היקב וכל מה שמצולם מבפנים זה אולפנים כמובן....

libi k

New member
שאלה ל actress..... ../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אמרת שראית את יעל הדר מטיילת עם אחד הכלבים שלה ליד שנקיין, אז תוכלי בבקשה לפרט קצת יותר איך היא ניראית במציאות? האם היא יותר יפה יותר במציאות? האם היא באמת כזאת גמדה?

actress

New member
נראת בנדאם רגיל ויפה? היא בסדר ו...

גמדה? אממממ... יותר גבוהה ממני בכמה ס"מ זה בטוח. כי יהודה קצת גבוה ממני ואם אני משווה בינו לבין יעל אז יהודה באותו גובה שלה רק שאותו ראיתי עם נעליים צבאיות שהם מגביהות ואותה היא היתה עם נעלי ספורט ומשהו ארוך , כי היה קר באותו זמן. לא התעמקתי בפנים שלה וביופי שלה פשוט ראיתי אותה וישר זיהיתי אותה אח"כ אמרתי שחבל שלא אמרתי לה שלום, וראיתי אותה הולכת ואני מסתכלת איך הילדים שהיו שם ניגשו אליה... והיא התנהגה יפה.

ועוד אחת

לפי דעתי זאת התמונה הכי טובה שלה (אולי בגלל שרואים חצי פרצוף ) מה דעתכם איזה תמונה מבין כולם הכי מוצלחת??

libi k

New member
התמונה של חלק מהפנים יפה....

הוספתי תמונה של יעל הדר עם כפפות איגרוף + סיגריה בפה.

למעלה