שלום אנשים../images/Emo110.gif
טוב אז אני חדש פה בפורום לחיי האהבה האמת היא אני שונא טלנובלות אבל יום אחד ישבתי עם ידידה וראיתי פרק בחיי האהבה ו באותו שבוע יצא לי לראות כמה פרקים ופתאום לא יודע מה קרה אני רואה את הסידרה יום אחרי יום אני חייב להגיד שזה אחלה סידרה האמת היא שאני חולה על יעל הדר שהיא פשוט ממש אבל ממש יפה אה וספיר כמובן
חוץ מכה שאלות שרציתי לשאול אז ככה איפה עושים את הסידרה כי יש את היקב שהוא איפה? הבית של דורון שלומית ויונתן שהם כולם אולפן או ש... כי מראים את הבניינים מחוץ שהם איפה...? אממ אה כן מישהו יודע איפה יעל הדר גרה ומה שמעתי שאוד מאט התוכנית נגמרת ולא יהיה יותר לחיי האהבה או שזה רק העונה נגמרת? מישהו אמר לי שהם טסים אחרי זה ללונדון לצלם או משהו אבל זה שמועה או שזה ממש לא נכון טוב נו הייתי חייב לדעת קצת דברים... אז תודה למי שיענה לי=/
טוב אז אני חדש פה בפורום לחיי האהבה האמת היא אני שונא טלנובלות אבל יום אחד ישבתי עם ידידה וראיתי פרק בחיי האהבה ו באותו שבוע יצא לי לראות כמה פרקים ופתאום לא יודע מה קרה אני רואה את הסידרה יום אחרי יום אני חייב להגיד שזה אחלה סידרה האמת היא שאני חולה על יעל הדר שהיא פשוט ממש אבל ממש יפה אה וספיר כמובן