שלום אנשים מה קורה?

smdar1

New member
שלום אנשים מה קורה?

אני בבעיה קטנה-גדולה..רצית לפרוק ואם מישהו מוכן להביא עיצות. יש לי חבר חצי שנה בערך.. והוא כל הזמן עסוק ...עובד ככה הוא אומר יותר מ16 שעות ביום..מבינה שזה עבודה שלו... קבענו שכל יום נישלח זה לזה בוקר טוב שיהיה נעים כזה,ולפעמים שוכח לא יכול ופה ושם וזה הודעה בסך הכל. לא שולח כל היום כלום לא כלום בערב מיתקשר וגם הראש שקוע די בעבודה. ופגישות פעם בשבוע וזה גם הראש לא הכי במקום. מה שרציתי לומר שמנסה לסבול את זה אבל ניראה לי כזה מה האם צריכה לסבול...את זה? מה עושים כי פיתרון בגלל שהוא עייף מת מעבודה לא יוצאים ובפעם בשבוע אני והוא משתעממים . הוא עובד מלא שעות מהבוקר עד לפעמים גם בוקר הבא.. לא יודעת מה לומר כי הרבה פעמים יש ריב על זה וזה לא מישתנה המצב אותו דבר. נכון חלק יגדו עבודה חשוב מה לעשות..אבל מה הייתם עושים במקומי מקבלים מה אייך לניתנהג ?

אממ.. מה שהכי משך את תשומת ליבי

היה המשפט שכתבת : גם כשאתם נפגשים- אין לכם על מה לדבר... אני לא מבינה איך סחבתם חצי שנה בלי נושאי שיחה ..

Shaycus

New member
תשמעי..

אני ממש לא התכוונתי להגיד לך "עבודה זה חשוב מה לעשות", אני חושב שאם את רוצה יותר את פשוט צריכה להגיד לו.. חצי שנה זה לא מעט זמן, אבל אם אני אצא מנקודת הנחה שאתם מתחילת הקשר מתראים בכזאת תדירות ומדברים בכזאת תכיפות, או נניח בחודש-חודשיים הראשונים ראיתם אחד את השני יותר ודיברתם יותר אבל מאז זה כמו שזה עכשיו, אז בסך הכל בחצי שנה לא הגעתם לקשר כל כך עמוק.. למרות שחצי שנה נשמעת תקופה לא קצרה.. לדעתי מגיע לך יותר אם ככה את חושבת ומרגישה.. ואם הוא לא מסוגל להעניק לך את זה אז תחפשי את זה במקום אחר.. אם הבנאדם עובד 16 שעות ביום (שזה מטורף לחלוטין לדעתי) ואין לו זמן אפילו בשביל לך הודעת בוקר טוב אז אולי זה תקופה לא טובה לקשר הזה..אולי זה יפסיק כמות העבודה שלו בזמן הקרוב אז אולי פשוט תעצרו את הקשר קצת? תעשו פסק-זמן..ואם זה לא ייפסק בקרוב אז אולי את צריכה להגיד לו שזה לא מתאים לך ואם הוא לא מסוגל לתת לך יותר מזה אז את צריכה לחפש את זה במקום אחר וזהו.. גם לא ממש אמרת איך את מרגישה לגביו אם הוא חשוב לך מאוד או שסתם כיף לך איתו וזהו.. בכ"א לדעתי את לא צריכה לראות אותו כברירת מחדל, אם הוא לא מסוגל לתת לך את מה שאת צריכה אז את צריכה לחפש את זה במקום אחר.

אולי

זה פשוט לא זה? אם אין לכם נושאים משותפים וכיו"ב..את ודעת מה אומרים "עדים כלום מכמעט"..את לר צריכה לסבול..נהפוך הוא דווקא בחצי שנה הראשונה לכל הפחות את צריכה להנות הכי הרבה לעשות שטויות כל מיני דברים שאמורים לקרב ביניכם.... אבל אני לא יודעת באמת טיב היחסים ביניכם..את צריכה לשים במאזניים את הפלוסים והמינוסים ולראות מה עולה על מה..
בהצלחה

smdar1

New member
תודה על תגובות אשמח לעוד...

לא אני לא איתו סתם כי כייף אני איתו כי הוא חשוב לי בהחלט... ולא שאיין לנו על לדבר פשוט הוא עייף ולא תמיד הראש שלו במקום... לא יודעת אייך לסביר את זה. כן הוא עובד הרבה שעות אמרתי לו את זה הוא אמר ככה זה זאת תקופה לשנה כמה חודשים רבים לא יודעת משהו כזה. אתמול רבנו על זה שוחוחנו נגיד ככה ואיין פיתרון אמר ככה זה.וצריך סבלנות לא יודעת לפעמים האם זה נכון שצריכה סבלנות האם לא יודעת מה חושבים? אתמול אמר ששכח את הפלפון בגלל זה לא יצר קשר גם היום שום כלום מה עוד פעם שכח לא יודעת מה לחשוב כולי כזה רוצה יותר שיתוף חיים מיצדו כזה . טוב אשמח לעוד תגובות.

תגובה

נסי לנצל את הזמן שאתם ביחד לטפוח הקשר. התעניני בו ופתחי אתו ענין משותף, דאגי ועזרי לו והיטיבי לו מאהבה. אמרי לו מלים טובות ועשי אתו מעשים מענינים ותשוחחו עליהם.

yoyoloveu

New member
צריכה להחליט..

את צריכה להחליט אם את יכולה לסבול את זה.. הוא בן אדם דיי עסוק ו זה באמת קשה לנהל קשר כשנמצאים במצב כזה שאת צריכה להתפשר מכיוון שהוא עובד .... ולהפגש איתו פעם בשבוע.. זו בעיה.אבל אם החלטת מההתחלה לקבל את זה ככה, אז תמשיכי לקבל את זה.. רק תעשו דברים קצת אחרת. אתם צריכים לבלות קצת זמן איכות יחד, ולכן תסכמו למשל שפעם בחודש ( אני בטוחה שהוא יכול)... שיקדיש לך יותר זמן יחד, יומיים שלושה, תצאו לאיזה מקום שלא הייתם בו אף פעם.. תגוונו.. תעשו דברים שונים. אל תעשו את אותו דבר.. תצאו מהבית, למסעדה.. לבילוי.. שכל יום כזה יהיה מאתגר בפני עצמו .. אם זה לא יעבוד.. אז תעשי את השיקולים שלך בקשר לזה.. כי נכון אהבה אהבה אבל מה הטעם בה אם אאפשר להנות ממנה??

נ ט ע 9 1

New member
סליחה על הקיצוניות.. אבל..

יש מצב שהוא בוגד בך, חשבת על זה?... כשהם כל היום בעבודה וזה לא ממש זה, יש מצב שהם מקבלים הרבה דברים בחוץ.. לצערי...הרבה אם לא רוב.. הבנים יש להם גישה כזו לחיים של..:"מה שאין בבית הולכים למצוא בחוץ".. ושוב לצערייי מליון פעם אבל דיברתי עם המון ויש להם מין חשיבה מרגיזה כזו.. של אם אין אוכל מחפשים בחוץ, אז תבדקי איפה הוא משוטט בעבודה, ואולי הוא עובד עלייך.. באמת רק לטובתך...

נ ט ע 9 1

New member
עוד משהו..

העובדה של הפלאפון וכל זה, זה טיפה מחשיד.. לא אמרתי שבוודאות הוא בוגד, אבל צריך לבדוק גם אפשרות כזו... אגב.. שימי לב, לא הספקתי לרשום את הודעתי, וכבר מעליי שמתי לב שמשום מה דווקא גבר רשם:"לדעתי מגיע לך יותר אם ככה את חושבת ומרגישה.. ואם הוא לא מסוגל להעניק לך את זה -אז תחפשי את זה במקום אחר.. -" בדיוק כמו שאמרתי.. ואחרי כמה שורות אותה כוונה במילים דומות:"אם הוא לא מסוגל לתת לך את מה שאת צריכה אז את צריכה לחפש את זה במקום אחר"... זו מין חשיבה גברית כזו.. נו מה לעשות.. מסתבר שסה"כ בכל זאת גברים ממאדים ונשים מנוגה

Shaycus

New member
לא הבנתי את הכוונה שלך..

אני רשמתי את השורות האלה.. 2 שורות שבאות להגיד את אותו הדבר, מה הבעיה פה בדיוק ולמה זה הופך אותנו ל"גברי ממאדים" ואתכם ל"נשים מנוגה"?

תגובה

תראי, אני נמצאת במצב דומה מאוד לשלך: גם חבר שלי עובד מלא שעות ובקושי יש לו כוח להגיד לי לילה טוב וכל הדברים האחרים שכתבת. גם אני מחכה כבר הרבה זמן לשינוי... מה שכן, לפני כמה ימים כתבתי לו מכתב ארוך בשביל להסביר שהתנהגותו קורעת לי את הלב - אני לא אפרט, אבל פשוט שפכתי את הלב... ואני רואה שיפור. מה שאני רוצה להגיד שלפעמים אנחנו לא שמים לב על מה שקורא וצריך משהו שינער אותנו, אז אולי כדאי לך פשוט להסביר לא (בלי ריב ואולי אפילו במכתב כי זה מסדר את המחשבות) את מה שאת מרגישה, בלי להאשים אותו. אבל זה אם באמת אכפת לך ממנו, כי אם לא, אז הכי פשוט זה להפסיק את הקשר. בהצלחה רבה

smartblonda

New member
זו בעצם דילמה שרק את יכולה לפתור

האם את מוכנה להיות עם בן זוג שמקדיש כל כך הרבה זמן לעבודה ולא מקדיש לך זמן בכלל,או האם את מוכנה לצאת מהקשר ולחפש לך מישהו עם שעות עבודה מסודרות פחות או יותר ואז תתראו יותר ותקבלי יותר תשומת לב. העניין הוא שיש לך רגשות אל הבחור הזה ולכן זה הופך את הכל לסופר קשה. אני גם חושבת שהוא מעדיף להיות עסוק ולהשקיע את מירצו בעבודה מאשר להשקיע בזוגיות . אני לא הייתי מקבלת את הלך הרוח הנ"ל ומנהלת עימו שיחה מלב אל לב ואומרת לו שאת על הסף ולא יכולה לסבול יותר את חוסר הערכה שלו כלפייך,כי ככה זה נראה מנקודת המבט שלי.

smdar1

New member
תודה על הדיעות שלכם...

אז ככה בלי לריב איתו זה אם אומרת דיעות שלי ואייך קורע את הלב בשבילו זה לריב וכל תשובה איין מה לעשות זה העבודה שלי איין לי פיתרון. בקשר להחליט כן די קשה כי יש רגשות אולוואי שהייתי אומרת ביי וזהו הכל בסדר אבל כן די קשה לי. בנתיים אתמול דיברנו ויש ביני ובינו כעס כזה קצת ריחוק אמר שלא ידבר איתי בסוף השבוע ניפגש ונדבר. אבל לא חושבת שזה ממש ישתנה השאלה האם מגזימה ?

elena20

New member
אבל אמרת באחת התגובות שלך

שזה מצב זמני שיימשך עוד בערך שנה או קצת יותר,לדעתי אם זה פרק זמן מוגבל,אז ניתן להתגמש ,למרות שאני לא יודעת מה הייתי עושה אילו הייתי במצבך.

היי! בדיוק באותו המצב כמו שלך

היי... לא פעם שקלתי לכתוב על בעיה כמעט זהה שיש לי עם החבר שלי אבל בסופו של דבר זה לא יצא, והנה את פשוט עשית בשבילי את העבודה (תודה
). הבעיה שלי שונה קצת מהבחינה שאני עדיין בצבא, ואני בבסיס סגור, וסוגרת יחסית הרבה שבתות. הוא עובד שעות מטורפות, ככה שגם שאני כבר יוצאת לאפטר פעם ב... אנחנו בקושי מתראים. אני יודעת שהוא עובד כדי לחסוך ללימודים (ואני בכלל מפחדת לחשוב כמה אני הולכת לא לראות אותו כשיתחיל ללמוד), אבל מצד שני אני טוחנת בבסיס ולפעמים יש ימים שלמים שאני לא שומעת ממנו (ונמאס לי להיות הנודניקית שכל היום רק מנסה ליצור איתו קשר) ודווקא כשאני כן צריכה איזו מילה טובה או סתם שיקשיב לי בסופו של היום... בקיצור, רציתי להגיד לך שאת לא לבד, ובכיף אני אשמח להכיר ואולי נבנה יחד איזו תוכנית שתגרום לגברים האלה לתת לנו קצת צומי
בה ביי

למעלה