שלום אנשים... יש לי בעיה...

הדס100

New member
שלום אנשים... יש לי בעיה...

טוב, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל אני מרגישה שאתם מאוד מקבלים וזורמים כאן, אני נוח לי לשפוך את ה
יש לי חבר, שנה וחצי. קוראים לו ליאור, הוא סטודנט בטכניון, ו...זהו פחות או יותר. אני רוצה לציין לפני זה שאנחנו גרים במרחק של שעה וחצי אחד מהשני. מתחילת הקשר שלנו אני מרגישה שהוא לוקח אותי כמובן מאליו. הוא לא יוזם הרבה פגישות, הוא לא מתקשר יותר מדי, וכו'. אני יודעת שהוא אוהב אותי, אבל...כשאנחנו לא ביחד אני לא מרגישה את זה. קרה כמה פעמים שהוא הבריז לי /ביטל ברגע האחרון ופעם אחת כזאת הייתה אתמול. לא ראיתי אותו בשבת, בגלל שהיה לו מבחן ביום א', אתמול, וסיכמנו שהוא יבוא אליי אתמול בצהריים, אחרי המבחן. עוד שלחתי לו ביום א' בבוקר הודעה: תבוא מהר, אני מתגעגעת אליך. הקיצר, ב4 אני רואה שהוא עדיין לא הגיע, אני מתקשרת אליו, והוא אומר לי: אני עייף, בדיוק נרדמתי, ואמרתי לו: אבל שיניתי תוכניות כדי להיפגש איתך. אז הוא אמר: טוב, אז אני מתארגן ומגיע. אחרי שעתיים, אני רואה שהוא עוד לא בא, אני מתקשרת אליו, ואומרת לו: מה נסגר? איפה אתה? ואז הוא כזה: הלכתי להסתפר. שומעת, לא בא לי לנהוג בגשם וגם אין לי כוח, אז אני אבוא מחר. הייתי כל כך בשוק שלא עניתי. כלומר, אמרתי לי ביום שישי שתבוא, וידעת ששיניתי תוכניות בשביל זה, ולפני שעתיים אמרת לי שאתה מתארגן ובא, ועכשיו אתה מבטל??? הייתי כ"כ מאוכזבת (כי מאוד התגעגעתי אליו, ואני עדיין) ששתקתי, והוא היה צריך לסגור. אחרי כמה זמן דיברנו במסנג'ר ואפשר לומר שרק רבנו. הוא אמר לי משהו בסגנון: אפשר לחשוב שאת הרמטכל, מה קרה אם לא ביטלתי לך היום, אז אני אבוא מחר. כאילו, לפי ההרגשה שלי, ככה לא מתנהג מישהו שאוהב את חברה שלו. מי שרוצה לראות את חברה שלו יבוא גם אם יש גשם, (הוא לא נהג חדש או משהו) וגם אם הוא קצת עייף, כי הוא מתגעגע אליה ורוצה לראות אותה. בכל אופן, אחרי המריבה הזאת של אתמול, לא שמעתי ממנו בכלל, וגם הבוקר לא שמעתי ממנו למרות שהוא היה אמור לבוא אליי, אבל אני לא מתכוונת להתקשר אליו. אני מרגישה כמו סמרטוט רצפה. תראו, אני יודעת שיש בני זוג אדישים, שיש כאלו שיגידו- הוא רוצה לראות אותך והוא אוהב אותך, אבל הוא אדיש... ובכל זאת, אני ממש מדוכאת כרגע, מסתובבת בבית בחוסר מעש ורק מחכה שהטלפון יצלצל, ו...לא יודעת. מתחילת הקשר ככה זה היה, והוא אומר שהוא אוהב אותי אבל המעשים מראים אחרת ואני כולי בדיכאון כבר.

kung fu

New member
הי הדס ../images/Emo23.gif

בתחילת הקשר זה לא ביאס אותך ההתנהגות שלו? (אמרת שזה היה מההתחלה) האם ציפית שהוא ישתנה או שבהתחלה לא שמת לב לזה כי המינון היה נמוך? את בטוחה שאת אוהבת אותו ושהוא הבחור המושלם עבורך? נניח שהיית יכולה להיות חברה של החבר האידיאלי. האם זה היה הוא? או שאתם ביחד בגלל התפשרות? מה שאני אומרת, שאולי זה לטובה, ומגיע לך מישהו טוב יותר
בלי קשר או עם קשר, אני מציעה פשוט לעבוד על קבלה עצמית, וזה ישתקף אגב בכך שתקבלי יותר קבלה ואהבה מהסביבה. אגב, אם מתחילת הקשר הוא היה כך, אז אין הפתעות. למה את בדיכאון אם תמיד זה היה ככה? אני לא שואלת על מנת לבקר אלא על מנת להאיר זרקור על המצב. דון מיגל רואיס, בספר ארבע ההסכמות או דרך האהבה (לא זוכרת באיזה כרגע) אמר שאנשים מתחברים עם חתול (בן זוג) והם רוצים שהוא יהיה כלב. אבל הוא חתול ולא כלב, ואז הם מתבאסים מהבן זוג שלהם ועצובים כי הם רצו כלב ולא חתול. והוא אומר שם תבחרו בדיוק מה שאתם רוצים, ואל תנסו לשנות. טוב זה ממש לא המילים המדוייקות שלו, אבל אין לי חשק להסתכל כרגע בספר. מקווה שהבהרתי את העיקרון. לסיכום: 1. עבודה על קבלה עצמית. 2. מגיע לך מי שאת רוצה בדיוק - תבדקי מה באמת את רוצה בבן זוג. נ.ב: החלטתי לכתוב תשובה עכשיו, מאשר לחכות לזמן שאהיה יותר בהירה ושאתנסח בדייקנות יותר
מקווה שעזרתי

natalynataly

New member
ברשותך אתייחס קודם לסוף ההודעה שלך.

ברגע שאת חשה ובטוחה שאלה "חרה של חיים" - החיים שלך באמת יהיו ככה. וככה גם יתיחסו אלייך. הבחור בפלנטה אחרת. לא חושב עלייך ולו לרגע כשאת לא לידו. אם זה מה שאת רוצה בקשר - תמשיכי איתו. אך אם את רוצה יותר - כי את שווה יותר מ"חרה" , כי את אדם חשוב ועמוק ... - אז הוא לא הכתובת. הוא משקף את מה שאת חשה לגבי עצמך - ו"חרה" אם ממש מילה מתאימה.... וחבל. כי את חשובה. את עמוקה. את חכמה. אך לא יעזור שאני אגיד לך את זה - את צריכה להגיד את זה לעצמך. בכל הזדמנות , גם בחתימה שלך! כדי שזה יופנם בתוכך, ואז אף אחד לא יזלזל בך. זה מזכיר לי חבר שהיה לי כשהייתי בת 20 - אז, כמוך חשתי שהחיים בזבל, שאני זבל באותה ההזדמנות - והחבר התיחס אליי בהתאם! (הוא גם הבריז ותקע ברזים בלי להודיע ובלי להתנצל... אולי הם מכירים?!
) בהצלחה. באמת מקווה שעזרתי ולא פגעתי - כי זו לא המטרה.

הדס100

New member
תודה על התגובות האוהבות והתומכות.

חחחח חבר כלב... הוא צריך לבוא אליי אני אדבר איתו.
אני עובדת על החתימה שלי...

kung fu

New member
יש!!! אהבתי את הסוף ../images/Emo45.gif

תמשיכי לעבוד על קבלה ואהבה עצמית

הדס100

New member
רציתי לומר לכם שנראה לי שיש שיפור

בהכל... אתמול ליאור הגיע אליי, ובהתחלה הייתי מסוייגת כלפיו ובערב הוא שאל אותי מה קרה והתחלתי ממש להתעצבן עליו, אבל בעקבות זה היתה לנו שיחה. הבנתי ממנו שהוא לא רוצה לאכזב אותי, ולכן אם נניח אני שואלת אותו אם בא לו לבוא אליי ולא נוח לו אבל הוא מסכים בכל זאת, והוא לא רוצה לאכזב אותי אז הוא דוחה את ה"ביטול" לרגע האחרון. בכל אופן נראה לי שפתרנו את זה, והלכנו היום לספארי...

למעלה