שלום אנשים יקרים!!!

שלום אנשים יקרים!!!

מצאתי את הפורום הזה, לא חשבתי שקיים, ויישר כח שכן!!! הסיפור הוא ככה: לפני בערך שנתיים שלוש אמא שלי התאהבה בלדינו... (אנחנו אשכנזים במקור, אבל אמא שלי זו אמא שלי, וכשהיא מתאהבת...
) אז היא התחילה ללמוד שירים (היא זמרת נ-ה-ד-ר-ת) והתחילה ללמוד על תרבות הלדינו וכל ההסטוריה והכל..... (ככה היא, כשיש לה ג´וק, זה לא עוזב אותה...) עכשיו הבית שלנו מלא בדיסקים בלדינו, ונראה לי שאוטוטו היא גם תתחיל לדבר איתי.... אז למה אני מספרת לכם את כל זה??? כי היא ממש היתה רוצה להופיע בפני אנשים, ולשיר להם, ולהנות גם בשביל עצמה... אז אם מישהו מעוניין בזמרת נהדרת (ואמא נפלאה!!!) או שיודע על אנשים שמחפשים... או כל דבר שקשור בלדינו ושירה, שיגיב בבקשה (או שישלח לי מסר) ואולי אני אפילו אבי אותה לזה הפורום... המון אושר ושמחה!!!!

רותי ב.

New member
כנראה בסוף השבוע יהיו לי יותר פרטים

לגבי לאן אפשר להפנות אותה. יש פגישות של דוברי לדינו, גם בבית התפוצות (שם נדמה לי כבר כל ההופעות ´משורינות´ לזמן רב מראש, אבל גם בהתארגנויות אחרות, עליהן אוכל לדעת כאשר אקבל עוד פרטים בנוגע לזה. תביאי את אמא שלך לפה, וברוכה הבאה

תודה רבה.....

אמא שלי ואני ממש נשמח לדעת יותר... אז אם יש למישהו כאן פרטים לגבי פגישות או אירועים שישמחו למצוא זמרת, אז אני אשמח אם תוכלי לכתוב לי כאן (או לשלוח לי מסר) בואנאס נוצ´אס!! (אמא מלמדת אותי.....)

רותי ב.

New member
חשבתי שגם יהיה רעיון טוב

לעשות רשימת דיסקים בלדינו. אולי את תוכלי לתרום לנו המון בנושא זה. יהיה נהדר אם תוכלי לעשות לנו את רשימת הדיסקים שיש לכם באוסף (בלדינו), וניצור ממנה מאמר קבוע, בתקווה שרק יתווספו אליו עוד ועוד שמות.
לך.

avielss

New member
רשימת דיסקים בלאדינו

לזמרת סוזי רוגובין יצאו 2 דיסקים מעולים המחברים את שפת הלדינו עם מוסיקה אתנית מעולה הדיסקים נראים HERNECIA ESTOS Y MUNCHOS דיסק מצויין נוסף המושר בחלקו בעברית ובחלקו בלדינו נקרא "בוסתן ספרדי" השירים בדיסק זה הוקלטו בשנת 1970 הביצועים הינם מקוריים ידוע לי על אוסף דיסקים נוסף שנרא "אוסף הלדינו הגדול" שמשתתף בו בין היתר גם יהורם גאון

רותי ב.

New member
../images/Emo32.gif אם תרצי שאעביר לך את

מספר הטלפון של האנשים שמנהלים את הפגישות באיזור הצפון, אנא כתבי לי במסר.

shoshke1

New member
מזדהה עמך../images/Emo63.gif../images/Emo141.gif../images/Emo79.gif

אני אשכנזיה גם כן(דור תשיעי בארץ) ילידת ירושלים. בעלי היקר הוא הלאדיני וחי עם זה באהבה וגם אני נידבקתי בכל זה. ופשוט מזדהה עם אמך על התרבות הנהדרת של הלדינו. ----ניתן לראות במה שכתבתי לע"ל בשמי. וכמו שציינתי אז ביום שישי הקרוב ב--2.05.02 יתקיים ערב ניפלא בקיבוץ עין גדי ערב שכולו לאדינו .ההשתתפות ללא תשלום רק כיף.והם דווקא מעוניינים לאורחים שרים או סולנים. בדיוק מתאים לכם.נשמח לתת לכם פרטים מדוייקים יותר בהמשך. שוש ויוסי.

למעלה