שלום אנשים יקרים

שלום אנשים יקרים

אולי דנתם בבעייה הכאובה מכירים את התחושה שאחרי הפירוק ויצירת זוגיות חדשה חסרה החברה מסביב? לא שחלילה הייתי רוצה להיות עם אלו שבחרו לא להיות איתנו אבל הייתי מאוד רוצה לדעת איך בונים חברה חדשה? מאיפה האנרגיות להכיר ולהשקיע באנשים חדשים? אני בת ארבעים הוא בן ארבעים ושבע שנינו אנשי עסקים עם תחומי עניין מאוד מגוונים שנינו מאוד מוכשרים גם בחלקים ההומאנים והיצריתיים ועדיין, החברים מאז נשארים לכל אחד מאיתנו לבד וחברים חדשים..קשה מאוד ליצור האם הפורום הזה יוצר מפגשי נושא? הרצאות? או בכלל הכרויות בין זוגיות?

מנהלת פורום יקרה, האם תואילי

לכוון אותי? היכול להיות ששאלתי נשאלה בפורום הלא נכון? מילא שלא קיבלתי תשובה מאף אחד מחברי הפורום אבל את נמצאת כאן בפורום, נראה לי שמן הראוי להתייחס או שמא טעיתי במהות הפורום?

../images/Emo12.gif

קפצתי לרגע לראות מה קורה ב
ולהמשיך בדרכי ו... אבוי נרדמתי על המשמרת? לא מעגלת גם מנהלת הפורום לא נמצאת כאן 24 שעות ביממה גם לי לא תמיד בא לענות לדבר מסויים בכל רגע נתון והרי זה לא צ'ט כי אם פורום. מבטיחה לשוב אלייך עוד ולענות למה ששאלת (לפחות מנסיוני אני) כשאתפנה. ובינתיים ברוכה הבאה מעגלת .

s h o o s h a

New member
גיברת מינהלת ...

ככה, מהקצה של החדר, בקול שקט (על סף הלחש)- מקווה שלא כועסת את יודעת, אני רק מנסה לעזור ה-כ-ל מאהבה

כועסת?????????

השתגעת? ככה את מכירה אותי? ובכלל חושבת שהחליפה הכחולה הזאת לא עושה אותי משו אחר מכם...
ענקית אהובה

s h o o s h a

New member
חברויות חדשות

אמנם אינני מנהלת הפורום אך ארשה לעצמי לענות לך כך. כל אחד מאיתנו נמצא בשלב זה או אחר של פרק ב' בחייו. יש את מי שבתחילת השלב, אמצעו או בשיאו. יש גם כאלו שסיימו גם אותו. לענין חברויות של פרק ב' לא יודעת לענות לך מניסיון אישי אך כמדומני המצב די דומה אצל זוגות אחרים למצב שאת תיארת. כל אחד מבני הזוג מביא את חבריו מפרק א' ויוצרים יחד "חברה חדשה" לגמרי של פרק ב'. לשאלתך לענין מפגשים וכד'. פורום זה נוקט בגישה שאין מפגשי פורום מסודרים ומאורגנים מראש. והיה ומצאו כאן אנשים בני/בנות שיח שיכולים להתאים להיות כאלו ו/או יותר גם מחוץ ל"חיי המסך" הרי שהדבר נעשה באופן אישי ולא, כאמור, קבוצתי. הרצאות? לעתים מוזמנים "מרצים" להתארח במסגרת הפורום (מענין לכשעצמו) אולם גם כאן, אין ארגון מוסדר ומסודר לצורך היפגשות של כל האנשים המשתתפים בפורום.(בבית קפה/אולם הרצאות/אחר). מקווה שהצלחתי ולו במעט להאיר את החדר עבורך ולתת לך תשובות נאותות ככל האפשר.

antigone

New member
../images/Emo140.gif שלום לך, אז קודם כל תרשי לי

לאומר לך שמצבך טוב , אם הבעיה היא בחיפוש חברים, פרק חדש בחיים כרוך בגישור/שילוב בין "החבילה מהעבר " ל"חבילה החדשה" כל אחד בא עם משפחה, ילדים, חברים מהעבר לפעמים משקעים, תסכולים אבל בעיקר תובנות , ומנסים לשלב את כל זה לתוך החיים החדשים שלנו, זה לא תמיד קל, ומצריך לפעמים כוחות אקסרא... וזה לא מעט להתמודד עם זה ביומיום... עכשיו לגבי חברה חדשה , לדעתי זה לא משהו שיוזמים, חברות נרקמת לאורך זמן, ממקורות שונים, לי למשל יש חברות וחברים שמלווים אותי , אני לא משייכת אותם לתקופה מסויימת בחיי, אני גם לא מנסה לשבץ אותם בזוגיות החדשה, יש פה ושם מפגשים חברתיים , אם יש כימיה טובה זה ממשיך הלאה .... מקווה שהבהרתי את עצמי ומאחלת לך יום נפלא !!!

חברויות

נוצרות במהלך החיים באופן טבעי לדעתי, מתוך החיים עצמם אף פעם לא האמנתי בחברויות "יזומות" ולכן גם מאוד קשה לי לענות לך על השאלה... יודעת שאצלי במהלך כל החיים אוספת לי אוסף של חברים נפלאים והרבה פעמים נוצרות חברויות מתוך "חבר מביא חבר" זורם? נחמד? מעניין? נשארים ואם יותר לי לשאול - למה יש הפרדה בין חברים שלך לשלו? אי אפשר להתערבב?

למעלה