שלום אנשים יקרים

benjo100

New member
שלום אנשים יקרים

היכן אפשר לקנות מכסחת דשא (לא חשמלית) בינונית/טובה משומשת . ברשותי גינה בגודל של כ-100 מ"ר. אולי תעזרו לי גם בעלות משוערת. תודות...

תשובה.

גילתי לאחרונה כאן מקום מצויין שמישהו המליץ לי עליו. אתמול קניתי שם ריסוס לבית/חצר , קיבלתי שרות מעולה והדרכה מקצועית. קוראים לרשת הזו "הגרעין". מצרף לך לינק... יום טוב. אוויר.

iaki

New member
הם לא הכי נחמדים בעולם

לפני מספר ימים קניתי בסניף שלהם בגליל ים אלבר סופר 1 ליטר תמורת 105 שח באתר שלהם הם רושמים 73 שח. כאשר שאלתי אותם אם אין הנחה כי אני יודע שהרשת הזו יש לה כל מיני הסדרים עם קונים והם נותנים הנחות לפי צבע שער,גודל גוף , וכ ' לשאלתי הם שאלו אותי אם גם בסופר אני מבקש הנחה הסברתי להם שהסופר לא הנהיג טבלת הנחות כפי שהם הנהיגו אז שלא יבוא אלי בשאלות .בקיצור טענו שבגין חומרי הדברה אין הנחות . אז האמנתי להם ושילמתי כמבוקש 105 ש"ח. היום ראיתי באתר שלהם שהמחיר 73 שח ברוטו. אז אולי הם נחמדים כפי שאתה כותב לא בטוח שהם גם הגונים. פניתי אליהם במייל לבדוק את הפרשי המחיר נמתין לתגובתם. שבת שלום

barakd

New member
גם אני מכיר את הסיפור הזה

פשוט התחברתי עם המוכרים (בחנות אחרת שלהם) ומשך הזמן קיבלתי הנחות עד 40% על השקייה ופחות על חומרי ריסוס. טוב לדעת שיש להם סניף בגליל-ים. ברק.

נחמדים...

היי , שמע , אולי אליך בסניף המדובר לא קיבלת יחס כמו שאתה מצפה. אני דווקא הלכתי לסניף בראש העין , היה שם מוכר שמו אלי (לא זוכרים סתם שם של אדם) והוא נתן לי הסבר ושרות שאני לא רגיל לקבל במקומות אחרים. קניתי ריסוס "פולריס 40" עלה לי 100 שקל (יקר מידי לדעתי , לקופסא קטנה כל כך ). דיברתי על השרות - מצויין לדעתי. שיהיה בהצלחה. אוויר.

למעלה