שלום אנשים יקרים :-(

שלום אנשים יקרים :-(

אם אתם תיכוניסטים ואם לא!!!!! אז ככה אני שירלי ואני חדשה פה ועברה עלי התקופה הכי קשה בחיים שלי אני מקווה שאני מאחוריה!!!!! זה התחיל שהייתה י חברה הכי טובה שלי לפני כמה שנים והיו לה בעיות קשות בבית ממש קשות שאני לא יכולה לפרט ולא ידעתי על זה אע שהמשטרה התערבה כן כן המשטרה ואז היא הלכה לבית השנטי בטח אתם מכירים או שמעתם, ואז הכל הדרדר לסמים וכו....ועכשיו לא פגשתי אותו הרבה זמן והיינו חברות בנשמה אני לא יודעת אם אתם מכירים את זה אבל זה חברות שלא שוכחים בחיים. אתם יודעים בהתחלה נרגילה אח``כ סיגריות אח``כ סמים... ניסיתי להזהיר אותה אבל לא שמעה בקולי... חברים אל תגעו בסמים זה רק הורס את החייםםםםם וחבל עליהם!!!! טוב כשהיה לי כוח להמשיך אני יספר לכם עוד בייי בינתיים נ.ב-החיים יפים!!!!! שירלי אהבתי אותך....

מתח

New member
...

יש לי חבר ממש טוב שהיה בבית-השאנטי. זה ממש נורא שם, המקום מועד לדברים כאלה. הרבה מהאנשים שם הם ילדים להורים חרדים שברחו מהבית, ומגלים את העולם - ואין להם גבולות. אחרים סתם מורדים בהורים שלהם, או שנמאס להם מהכל. מה שמשותף לכולם זה הרצון לחדש, לגוון, לנסות - ו-וויילה: סמים. מצפה להמשך הסיפור.

עם כל הכבוד לידידה שלי, שאנטי,

אני ממש לא אוהבת את המוסד הזה ``בית השאנטי``, אמא שלה הקימה אותו. כאילו, כמה שהמוסד הזה נועד לעזור, הוא לא ממש עוזר, הוא רק מהווה מקום מחסה לבני נוער, ההבדל היחיד הוא שהם לא צריכים לישון ברח`... ואני לא אוהבת את זה ממש... אבל לא עניני... מיכל

למעלה