שלום אנשים יקרים

jahnon

New member
שלום אנשים יקרים

נכון, אני יודע, הרבה זמן לא כתבתי כאן ואני מניח שיש כמה שכועסים עליי (והמבין יבין). לאחר תקופת שפל דיי ארוכה (אהבה, לימודים, מילואים ומה לא..) מתחילים לקרות לי דברים טובים, כולי תקווה שהם ימשיכו. אמנם עוד לא מצאתי אהבה (והיא תנצח) אך ניצנים חדשים נשתלו (אם לא אצלי אז בטח אצל אנשים אחרים) אבל בשאר הדברים הם מתחילים לנוע (ומה שעוד יותר מפתיע הם נעים קדימה). אז שלום לכולכם, לפעמים זה מספיק לקרוא על צרות של אחרים כדי להבין כמה טוב לך... אז תודה רבה לכולכם

כועסים? אנחנו?

האם התכוונתם ל"רותחים מזעם"?! נו באמת, ג´חנון. או שתשפוך, או שתראה את פרצופך לעיתים יותר קרובות, או שתשלח מסרים שנדע שאתה בחיים, או שכולנו נתאבד ממצדה במפגן אחדות שטרם נראה כמותו. בסך הכל מה רצינו? שתתקשר מדי פעם? שתשאל מה שלומנו? שתבוא לאכול בשבת? שתיקח סוודר כי קריר בחוץ? שתמצא בחורה מבית טוב (הורים אירופאיים כמובן) ותתמסד? שתמצא מקצוע מכובד? (באיכילוב התפנתה משרד הפסיכיאטר הראשי, משום אישפוזו של הקודם בעקבות הפגישה ה-542 איתי). אוקי, אז לא כל הרשימה. רק תתקשר מדי פעם, לראות שאנחנו בחיים. ואם כבר אתה שואל, אז לא, אנחנו לא עייפים, לנוח כבר ננוח בקבר.

למעלה