מפגש באולם באולינג בת"א על כוס קפה ומשחק ביום שישי בתאריך 4.3 .בסביבות שעה 11.00 . מגיעים: יפעת BuMe חייל 20 וחצי 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 moribat מיקום - בשבוע הבא.
אבל חשוב לי מאוד לדעת עם משהו קרוב לגיל שלי מגיע ? כי זה ..אממ אני לא יודע להסביר את זה אבל אני בטווח שאתם מבינים אותי .. זה כזה יותר נחמד שיש משהו בגיל שלך שמבין אותך כי הוא חווה אותם דברים שאתה עובר ומרגיש ויש כל כך הרבה שאלות שאני רוצה עליהן תשובה ואני לא יודע .. אז יש פה משהו מבין האנשים שכתבת שהם בגילי 16-18 ? תודה
גם אם הבת שלי היו כמה תהיות. הבת שלי בת 18 מגיעה, ויש יפעה 21 , החיל, ומתחילים לעלות בגיל. אני לא יודע מאין אתה מגיע, אבל אין לך מה להפסיד. רק למלא את הסקרנות זה שווה. ותופתע לטובה.
אני מבינה את החשש שלך אבל אל תדאג גם אני יחסית לכל השאר צעירה(21) עדיין נמצא נושאים משותפים את הדברים שאתה חווה עכשיו גם חלק מאיתנו חוו, אולי בצורות שונות אבל עדיין אני לא חושבת שתרגיש לא שייך תסמוך עליי- אחרי שהייתי בשני מפגשים- יהיה כיף, לא חשוב הגילאים... חוצמזה יש את דיקלה שמגיעה. היא בת 15 נראה לי... ערב טוב חברים
בעיה עם הגיל. טווח הגילים הוא די גדול ואיכשהו כולם מצליחים למצוא עם מי לדבר. יש גם צעירים בגיל שלך וגם קצת יותר מבוגרים אבל קרובים בגיל כמו יפעת, החייל ועוד
מפגש באולם באולינג בת"א על כוס קפה ומשחק ביום שישי בתאריך 4.3 .בסביבות שעה 11.00 . מגיעים: יפעת BuMe חייל 20 וחצי 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 moribat בובה מפח קוקו 28 גוּזיד הקסום מיקום - בשבוע הבא.