שלום אנשים יפים

שלום אנשים יפים

אתמול חגגתי יומולדת 40 (מזל טוב לי
) והבטחתי לעצמי שביומולדת 40 אני מפסיקה לעשן. טוב נו, אז הבטחתי.. לרגל ההבטחה, היום עישנתי כמו חיה..אוף.... מחרתיים אני עוברת לבית החדש שלי ונדרתי שאין מצב שאני מעשנת או נותנת למישהו לעשן בבית החדש. צריכה עידוד דחוףףףףףףף חייבת חייבת חייבת להפסיק !!! אני מעשנת כבר מליון שנה, אין לי ריאות, חיי אינם חייםםםם איך עושים את זה איך ???????? אוף איתי, חסרת אופי לחלוטין זאתי... עיצות?? מישהו??

amiramku

New member
בהצלחה

אורית.. ברוכה הבאה לפורום שלנו (שלי לאחרונה). את במקום הנכון... קודם כל מברוכ על ההחלטה. החלטה מעולה - קביעת מדיניות ועובדה בעת ובעונה אחת - לא מעשנים בבית החדש, כל הכבוד - להקפיד שאף אחד לא יעשן (לא רק את). אח"כ תתחילי להוריד בכמויות הסיגריות מחוץ לבית. מאיפה את מתחילה ( קופסא ? שתיים ?? יותר ????? ) ? תחשבי במשך היום לפחות פעמיים או שלוש - למה את רוצה להפסיק לעשן, אני בטוח שיש לך מספיק סיבות (כמו לכולנו), תחשבי עליהן. -מה זה עושה לך ? המחשבות... ב-ה-צ-ל-ח-ה

גלים111

New member
אורית

הדעה שלי לגבי הפסקת עישון- בבת אחת ובאכזריות! רק זה עבד אצלי. לקבוע תאריך, לזרוק את הסיגריות, המציתים, המאפרות וכו' ולא לעשן יותר לעולם. כן, וגם קצת להשתגע כמה ימים ולטפס על הקירות ולקלל ולבכות... ואחר כך להרגיש יותר ויותר טוב, בהדרגה, עד שמרגישים ממש טוב והריאות נפתחות... כשניסיתי להפסיק בהדרגתיות, או לחשוב פעמיים לפני כל סיגריה, אם אני באמת צריכה אותה- זה לא עבד. עבד אולי יום יומיים וחזרתי לסורי (2 חפיסות ביום). אז תחליטי מה יעבוד בשבילך. אולי העצות שקיבלת (הדרגתיות + מחשבה על כל סיגריה) יעבדו אצלך. אצלי זה היה הכל או לא כלום. בהצלחה, ומעבר קל לדירה החדשה, ותעדכני איך הולך.

למעלה