שלום אנשים טובים אולי מישו יוכל לעזור לי ולאמת את השמועה שלינקין מגיעים לארץ בקיץ???
O olly v New member 26/2/06 #1 שלום אנשים טובים אולי מישו יוכל לעזור לי ולאמת את השמועה שלינקין מגיעים לארץ בקיץ???
S SAMAR New member 26/2/06 #4 ../images/Emo187.gif לצערנו..הם לא באים. ו....דניאל...אישה אחרת חוץ ממני?
O olly v New member 28/2/06 #11 חח ליתר בטחון וידאתי שבפרטים שלי אכן כתוב השם שלי ולא נחשת אותו... אז איך קוראים לבעלי?
U Unflushable New member 3/3/06 #12 חחח זה די ברור מהכינוי אם את לא שמן זית קוראים לי דניאל, אבל חברי קוראים לי נאצר (טוב, זה לא נכון, הם קוראים לי קליינברג), ולא הייתי פה כי הייתי בטיול שנתי
חחח זה די ברור מהכינוי אם את לא שמן זית קוראים לי דניאל, אבל חברי קוראים לי נאצר (טוב, זה לא נכון, הם קוראים לי קליינברג), ולא הייתי פה כי הייתי בטיול שנתי
O olly v New member 6/3/06 #15 וואלה? הייתי בטוחה שהכינויי שלי די מעורפל.. שלום דניאל / נאצר / קליינברג
A american idiot 62 New member 3/3/06 #13 מ'זתומרת? הייתי בטוח שכן! בניתי עליהם, כי אי לא יכול להגיע להופעה של דפש מוד! יש לימשהו מושג אם הם מגיעים לפריז או לשוויץ (אני נוסע לשם...)?
מ'זתומרת? הייתי בטוח שכן! בניתי עליהם, כי אי לא יכול להגיע להופעה של דפש מוד! יש לימשהו מושג אם הם מגיעים לפריז או לשוויץ (אני נוסע לשם...)?