שלום אנשים טובים

בלגאנים

New member
שלום אנשים טובים

מה קורה כרגיל הפורום רדום היום מוכרת הפצפצים כיבדה את כולנו בנוכחותה בעיר העיר תססה וקיבלה פניה בהתלהבות מה שהתחיל עם ארוחה בגראנד קפה המשיך אחר כך לפרדי נגד ג'ייסון- סרט הכי רדוד שראיתי! אחר כך ביקור בגלזגו - אחלה מקום עם אחלה מוזיקה! מומלץ! עד כאן דברי בלגאנית תבלו

MAX D

New member
בוקר טוב

למה ללכת לכזה סרט? פרדי קרוגר עבר זמנו, ג'יסון גם כן ישן לאללה... למה ציפית? הגלאזגו אכן מקום חביב. תמסרי למוכרת ד"ש ותגידי לה שהמישלוח שהזמנתי לא הגיע...

בלגאנים

New member
אין לי חלק בהחלטה התמוהה

ללכת לסרט ההוא אך הרוב קובע, כפי שנהוג מימים ימימה גם עברנו והיבטנו בג'ירף וצפינו באימפריה שלך (שומר אחד הערנו באמצע שמירה) סתם סתם המישלוח לא הגיע? או זה לא טוב. ממש ממש לא טוב. אז איך אתה מתפקד בינתיים?

בלגאנים

New member
עוד משהו חשוב אף יותר:

תגידו אתם לא חושבים ש"מהיר ועצבני" זה נשמע כמו סרט על ערס?

MAX D

New member
חחחח...

אכן סרט על ערס...
אני בסדר, לאט לאט משתפר- מקווה ללכת חופשי עד סוף החודש הבא... מה איתך? למה חברה שלך לא מבקרת כבר בפורום?

בלגאנים

New member
חיים...

ואז מתים בקשר למוכרת, אמרתי לה 700 פעם לבוא לכתוב, ואין לי מושג למה היא לא עושה את זה...

שלומות

עברו עליי שבועות קשים,עמוסים בעבודה-יש דרישה מוגברת לפצפצים לקראת ראש השנה-אבל עכשיו אני פה אז תהנו מזה כל עוד זה נמשך
אכן ביקרתי אתמול בחיפה,הדהים אותי לראות שבלגאנית,שנולדה וגרה שם כל חייה,בקושי מכירה את העיר ושכונותיה...הייתם מאמינים שאני הייתי צריכה להדריך אותה?! לפחות לגראנד קניון היא יודעת להגיע
וכן,פרדי נגד ג'ייסון זה סרט גרוע, אבל הצחיק אותי קצת...ואולי זו רק אני וההומור הקלוקל שלי יום טוב

MAX D

New member
אהלן אהלן...

מה המצב בדרום? למה לא שומעים ממך כבר? נמאס לך מאיתנו?

חדשות מהדרום

כאן בדרום לא קורה כלום.פשוט כלום. חם ומצחין כרגיל,ואני עדיין מחכה לחורף... לא הייתי פה לא בגלל שנמאס לי מכם,חברי פורום מקסימים שכמותכם,אלא בגלל שנמאס לי מבלגאנית
(סתם בצחוק ואל תשלחי ת'חברים הערסים שלך עליי) ובקרוב יימאס לה ממני כשאחזור לחיפה.. אני בחופשה כפויה מהעבודה (כולי אושר) אז תראו אותי הרבה כאן בקרוב... ביי בינתים

MAX D

New member
די די מסכנה...

רחמים עליך. חופשה? מי עושה כאלה דברים?

למעלה