שלום אנשים! חדשה + בעיונת

מישניה1

New member
שלום אנשים! חדשה + בעיונת

היי ! אמ...רציתי לשתף אתכם במשהו בתקווה שזה קורה לעוד מישהי פה. אני וחבר שלי יחד כבר כמעט שנה...הוא התגייס שבוע שעבר ואנחנו מדברים כל יום בטלפון....הקטע הוא שכל שיחה מתמשכת בדיוק 8 דקות. בדר"כ אני שומעת על זוגות שמדברים שעווווווותתתת בטלפון....וגם אם לא שעות..לפחות יותר מ-10 דקות! חח...אני מנסה להבין אם זה רמז למשהו? האם כל זוג חייב לדבר "שעות" בטלפון?, כמה זמן אתן מדברים עם החבר בשעת ט"ש? והאם זה נורמלי בעיניכן שאנחנו לא מדברים כל כך הרבה בטלפון?

Clueless Maiden

New member
תראי

בתור התחלה, 8 דקות זה ממש יפה. אני זוכרת שהיו ימים של דקה-שתיים. אחרי שהוא מסיים מסלול, יהיה לו הרבה הרבה הרבה יותר זמן. תוכלו באמת לדבר חצי שעה-שעה ביום. זה עוד ישתפר :) לא לדאוג.

מישניה1

New member
כן, אבל יש לו זמן לדבר איתי ,פשוט אין כל כך

על מה לחפור...יענו הזמן זאת לא הבעיה , הוא מסתדר מאוד מהר ואז משאיר לעצמו 45 דק' להתקשר ולעשות דברים אחרים...והוא מתקשר גם בשמירות לפעמים...אבל אין על מה לדבר , יענו הוא מספר לי איך עבר היום שלו ומה הם עושים ות'כלס לי אין הרבה מה לשתף כי בדיוק התפטרתי ואני סתם בבית...איך ועל מה אתם חופרים אחד לשני בטלפון?

Conviction

New member
ממ..

זה האמת קשור להרגלי הדיבור שלכם
. לפני שהוא התגייס הייתם מדברים הרבה בטלפון?

מישניה1

New member
היינו מדברים פול במסנג'ר

אבל טלפון איכשהו תמיד עוצר אותנו ..תחושה של חוסר זרימה, אבל תמיד חשבתי שכשלא תהיה ברירה ויהיה לנו רק את הטלפון אז אנחנו נעשה בו שימוש כראוי חח..איך משפרים את זה? תנו דוגמאות...נגיד הוא מספר לכן איך עבר היום שלו...אז הם עשו ריצות ובלה בלה....אין יותר מדי מה לפתח פה...אוף:( אני ממש אוהבת אותו...לא הייתי רוצה שהקשר ייגמר בגלל תקשורת לקויה בטלפון:(

Clueless Maiden

New member
גם לנו הייתה בעיה כזאת בהתחלה

בגלל שחבר שלי לא ידע איך מדברים בטלפון. אז הכרחתי אותו לחפור על כל דקה מהיום שלו, והיום, אחרי שנה בצבא, הוא כזה בחורה. מספר לי כל מילה שיוצאת מהפה של המפקד. על מה מדברים? לא יודעת. על היום שלו, על היום שלך, על הרגשות שלך בקשר ליום שלך, על מה חלמת בלילה ולמה, מה שלום הארנב, דיונים פוליטיים חסרי שחר, התערבויות, מי אוהב את מי יותר וכו' וכו'. טלפון זה אמצעי שצריך להתרגל אליו. לחבר שלי זה לקח קרוב לשנה :\

BaaaaaRi

New member
זה נורמלי ואפיל הרבהה

שחבר שלי היה בטירונות היינו מדברים בין דקה ל 5 אין להם ממש זמן בשעת ט"ש זה שעה שהם צריכים להספיק בה להתקלח לצחצח את הנעליים לשמן את הנשק לנשנש משהו להתקשר לחברה / להורים... אל תכעסי עליו זה ממש אבל ממש לא רמז... חבר שלי היה מתקשר אליי שואל מה שלומי אומר שהוא אוהב אותי ומנתק..

זה ממש תלוי בבני הזוג,

אין לך מה להשוות עם אחרים. זה משהו אישי בין בני הזוג. אני מכירה בני זוג שכמעט ולא מדברים בטלפון מתוך בחירה כי אין להם על מה לדבר וזה לא זורם. זאת לא סיבה להתרחק. אני וחבר שלי חופרים אחד לשני מפסרים הכל הכל בפרטי פרטים וכשהוא היה בטירונות בשעת ט"ש היינו מדברים מעל חצי שעה כי הוא היה עושה הכל מהר מהר רק כדי שנדבר. ועכשיו בכלל יש לו זמן אז אנחנו מדברים המווון בטלפון. אבל זה כי אנחנו ככה והקשר שלנו תמיד היה בנוי על טלפון(הוא גר רחוק) זה לא צריך להפריע לך ואם זה בכל זאת מפריע לך תגידי לו את זה. אתם חברים כבר הרבה זמן אין לך מה להתבייש ממנו או להרגיש לא נעים. דברי איתו חופשי:)

מישניה1

New member
על מה אתם מדברים אם אפשר לשאול?

יענו הוא בטח מספר לך את סדר היום שלו אבל איך יוצא מצב שזה מתפתח לחצי שעה + ?

ToryMaster

New member
את יודעת

מספרים משהו שקרה, מפרטים אותו, הצד השני אומר מה הוא חושב, את אומרת מה את חושבת על מה שהוא חושב, וכן הלאה וכן הלאה. לפעמים זה גולש גם לנושאים שבכלל לא קשורים לסיפור [כמו תוכנית מטומטמת שראית בטלוויזיה או משהו].

Conviction

New member
../images/Emo45.gif

וחוץ מזה, מנהלים שיחת טלפון כמו כל שיחה, כמו עם חברה טובה או ידיד. פשוט.. מדברים. :>

זה ממש קל.

אני לא חושבת שהייתי יכולה להסתדר בלי השיחות האלה. זה הכי כייף בעולם. הוא החבר הכי טוב שלי אז יש לנו מספיק על מה לדבר. זה בדיוק כמו לשאול איך אפשר לבלות איתו מעל חצי שעה פנים מול פנים? בהתחשב שרוב הזמן אתם עסוקים בלדבר ולעשות דברים ולא להתחרמן וכאלה(כי אז לא צריך מילים).

bisly p

New member
ברוכה הבאה

ושלאלתך- יש ימים שמדברים הרבה ויש פחות.. אנחנו כרגע מדברים אולי 5 דק' ביום, במקרה הטוב..!

Ray512

New member
כמו שכבר אמרתי אינספור פעמים,

פלאפון זה השטן! תמיד עושה בעיות. כשהוא עייף ומדברים בטלפון, הוא לא מוציא מילה (נחירות לפעמים) ואני מברברת על שטויות וזה מעליב. כשאנחנו פנים מול פנים, הוא עדיין עייף אבל הוא לפחות מחבק אותי ומפיל אותי יחד איתו למיטה. לא כל זוג חייב לדבר שעות בטלפון. נושאי שיחה נוטים להיגמר. אבל כמו שאמרו לך פה- פשוט חופרים על הכל. כל פרט מהיום שלך, מהיום שלו. דעות לגביי היום שלו ושלך, מי עיצבן אותך ומה בא לך עכשיו ואיזה דבר מוזר קרה לו\לך. זה יכול להיות קצת מוזר בהתחלה, אבל ככה זה בצבא- רוב הקשר מבוסס על טלפון. זה משהו שמתרגלים אליו ולאט לאט נהיה טבעי. הפלאפון נהיה חברך הטוב שמלווה אותך למקלחת, ועם זאת- האויב מספר אחד שמתעקש להישאר דומם ולא לרטוט\לצלצל.

disarray

New member
ברוכה הבאה!! ותשובה לשאלתך..../images/Emo9.gif

גם אנחנו מדברים ככה..לפעמים יותר ולפעמים פחות.. היום נגיד דיברנו 9 דקות..וזה נחשב הרבה.. תמיד זה בסביבות ה10 דקות ולמדתי להתרגל לזה ולהנות מזה.. מה חבר שלך עושה בצבא? אם הוא קרבי אז יותר מובן למה השיחות קצרות.. ולא נורא זה טבעי וזה אצל כולן ככה!!

מישניה1

New member
הוא קרבי, מגבניק חח....אבל יש לו זמן לדבר וזה

מה שמבאס אותי קצת...שהוא לא משקיע בשיחה.את מדברת איתו 10 דק' בגלל שזה מה יש? או בגלל שזה מספיק לכם?

disarray

New member
בגלל שזה מה יש..

אני מניחה שהוא יכול לדבר איתי יותר אבל זה יבוא על חשבון הורים ואחים ואני לא רוצה בזה.. הוא תמיד מתארגן מדבר עם המשפחה ורק בסוף איתי עד סוף השעת ט"ש..ככה שזה 10 ולפעמים טיפהל'ה יותר.. תראי זה אף פעם לא מספיק..מספיק להיי ביי , איך היה היום בקצרה וכאלה..תמיד השיחות נקטעות באמצע..אבל אם נהנינו מהשיחה אז לא אכפת לי שזה נקטע באמצע.. =] מה איתך? את מרגישה שהוא מדבר איתך ככה כי זה מה יש? או כי אין לו על מה לדבר עוד?

קודם כל, ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

לא קראתי מה שאחרות הגיבו לך פה, אז מצטערת אם אני חוזרת על דברים... בכל מקרה, השאלה היא כזו - אתם מדברים איזה 8 דק' בגלל שאין לכם יותר על מה לדבר או כי פשוט אין לו זמן? אם אין לו זמן, זה נורמלי והגיוני - הוא בטירונות ויש לו כולה שעה ביום כדי להספיק להתקלח, להתארגן לקראת שינה, ולעשות טלפונים הבייתה. אני בטוחה שרוב הבנות פה עברו את השלב של "שיחה ביום של 3 דקות". אני עברתי... זה תיסכל אותי והשתגעתי מזה, אבל ככל שהוא צובר פז"מ, התנאים נהיים יותר טובים והוא יכול לדבר בטלפון יותר
ככה שאין לך מה לדאוג, זה משתפר.

למעלה