שלום אנשים ואנשות

יש להקה

שאני מנסה למצוא שיר גרוע שלהם, ופשוט לא מצליח!!! חרשתי את הכמה אלבומים שיש להם... אין להם שירים שהם לא יפים.. האומנם? אני מנסה למצוא אם הם פאוור... כי נראה לי שיש להם קצת טאצ של הבי... לא נורא, בכל מקרה הנה היא: Highlord אפשר להוריד את השירים שלהם דרך האתר שלהם... http://highlord.it

VortexOfAnguish

New member
המממ זה קצת בעיה =/

כי רוב להקות הפאוור די דומות :X (אל תינפלו עלי הרוב דומות אל תגידו שלא -.- חוץ מכמה מיוחדות). אבל המ פה מחשיבים את ICED EARTH כפאוור...אז הממ אם לא ניסית תנסי הם טובים.

VortexOfAnguish

New member
אבל תזהרי

הם החליפו איזה 4 זמרים ככה שיש כמה ממש גרועים תשמעי את HORROR SHOW זה אחד חביב עם זמר טוב.

powermetal1

New member
אני עדיין לא מבין עד עכשיו

למה אנשים חושבים שהם פאוור, אולי יש להם אלבומים שבהם יש השפעות של פאוור? כי אני שמעתי רק שני אלבומים שלהם והם טראש טהור! אין קלידים, הליריקה (מעולה דרך אגב) לא פאווריסטית,אין שום דבר שמזכיר פאוור.

Hammerfall

New member
תודה רבה על ההצעות והמהירות

אני אנסה את כול מה שנתתם לי, עכשיו השאלה היא רק האם נמצא וכמה זמן יקח להוריד...

Hammerfall

New member
ותרשו לי רק לומר...

אני לא מאמינה איך לא ידעתי על הפורום הזה קודם, הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם הם Sonata Arctica ולא חשבתי שיש בארצנו קיבוץ כזה גדול של אנשים שאוהבים אותם כמוני. זה ממה מרגש, תמשיכו ככה!!!

McBlack

New member
../images/Emo140.gif

ויש עוד הרבה, הם פשוט לא פה...
אז, את מצטרפת לפורום?

Hammerfall

New member
במה בדיוק זה כרוך?

ואני רוצה לשמוע על כל האותיות הקטנות והנחבאות שלא תגידו לי אחר כך שחתמתי על משהו ולא ראיתי את האותיות האילה שאומרות שאני צריכה למכור את הנשמה שלי לשטן או משהו כזה...

smady by

New member
אם הוא יביא לי כסף ל קנות מחוך

בשמחה הייתי מוכרת לו גם את אמא!!

smady by

New member
Tתה רציני?!

מאיפה?! כמה עלה? איך נראה?! אני רוצה לדעת מאיפה!!! *מבט מאיים*

smady by

New member
אההה ../images/Emo7.gif

מאיפה יש לך כסף המון?! ואיזה מהם? יש שם מבחר של 3 בערך....

Hammerfall

New member
אני קניתי 2 מחוכים מדהימים...

ודווקא מחנות שנקראת בוניטה או משהו כזה שזו חנות עם המון דברים פרחיים למדי אבל יש להפ כמה יציאות מדהימות....

AlteX

New member
../images/Emo24.gif

גם אני חשבתי כך כשראיתי את הפורום הזה. לאו דווקא ספציפית לגבי סונטה, אבל בכלל... קשה למצוא בארצינו חובבי פאוור. בינתיים הבנתי שזה כרוך במכירת חיבוקים לשטן...
וגם בתקנון כתוב שחייבים להגיע למפגשים,
אני בטוח שבמפגשים מקיימים טקסים סודיים שטניים כלשהם...
כבר ראיתי תמונות מאיזה מפגש שבו עשו טקס עינויים לקטשופ ומיונז!

XD זה המפגש הראשון...

הגשר המדמם שלנו ^__^ (השירשור היחיד שבטאג ליינס) עוד לא נראו אז אורגיות החיבוקים שלנו חיחיחי :)

למעלה