שלום אנשיםםםם....

dont be heavy

New member
שלום אנשיםםםם....

וואי שנים שלא הייתי בפורום הזה מי שזוכר..אני רבקה.. אני מזה לא מעודכנת כבר...חבל"ז! מישו יכול להביא לי ספוילרים,שחקנים שעוזבים, שחקנים חדשים שהולכים להשתתף..וכל זה?? תודה רבה..

וואי וואי שנים שלא היית פההההההה

ברוכה השבה מאמי מה המצב
התגעגעתי אלייך

אוקי... אני לא מכירה אותך אבל ברוכה

השבה לפורוום!! העונה השלישית תחל ככל הנראה ב29 לחודש השחקנים שישתתפו בה הם :שירלי (אגמי), מורן גרוס ,סמי הורי, אלון ליטבק (חדש) , מלי לוי(כנ"ל), מירי בוהדנה, גאיה (ילדה קטנה של איה קורן ויהודה לוי ..חחח) רוני הדר (חדשה) אלון רוזנפלד (לא יודעת מה השם משפחה שלו חחח) יהודה לוי, דפנה רכטר , נתן משוווו (לא יודעת מה השם משפחה שלו) הנה תמונה...

רגע אני כבר יביא לך תמונה....

תיכנסי לפה...אני מקווה שאת יכולה להסתדר עם זה... ואם לא, תיכנסי אלי לאייסי (330236830)

עוד פעם אם ה"תירגעי" הזה ואני ירגיע

לך את הגובה (אמרת לי שאתה מטר שמונים לא) כמה אתה אוכל תגיד לי טוב לפחות אתה לא שמן ממה שראיתי. אז לך לך מפה מיד יא חתיכת קוף למה אתה שמן תגיד לי למה אתה שמןןןןןןןןןןןןןןן

ו"מתה על יהודה לוי שלי" זה שם......

של פקצה שיש לה שפעת שבאה מהרחוב וצועקת הצילו הצילו תראו מה קרה לפקצה!!!! ודרך אגב תירגעי!! אני מזהירה אותך. חחחחחחחחחחחחחח יו איזה קטעים.....................

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif

אל תגיבו לה וזהווו
אתם לא רואים שהיא מחפשת צומיי
היא תלך מפה אם לא נתן לה מה שהיא מחפשתת
פשוט אל תגיבו לההה.. אם אני (וזה מעוווווד קשה) הצלחתי להתשלט על עצמי אז כולכם יכולים.. באמת

למעלה