שלום אנשותתת

שלום אנשותתת

למי שלא זוכרת קוראים לי ציפי (זיפ) ואני כבר מלאאא זמן לא כתבתי... אז רק רציתי להגיד שהתגעגעתי... ושאלום לכל הבנות החדשותתת :) ד''א... רציתי לשאול אתכן משהו... חברה שלי כנראה ב''ה נוסעת ללונדון ובגלל שאני נשארת פה היא יכולה לקנות דברים של באסטד... אז אתן יודעות מה אפשר לקנות? ובמחירים יחסית סבירים... :/ תנקס לכל מי שעונה מואהאהאה

=] וולקאם באק

אני אור בת 15.9 ויום (חיחי) ואני מטורפת על צ'ארלי משו רצחני!
ומשעמם לי יאוואואואואואו

DawnR

New member
תשובה....

דבר ראשון - מה שלא תרצי, יעלה יקר. בבריטניה הדיסקים ממש יקרים ובד"כ אפילו יותר מפה. דיסק עולה סביבות ה90 שקל אלא אם כן הוא עומד ב"Sale" בשבוע המסוים הזה. ככל שהמכירות שלו יותר טובות (כלומר- יש יותר היצע) כך גם המחיר שלו עולה. דבר שני - יש כל-כך הרבה דברים שאפשר לקנות בבריטניה: א. דיסקים (אלבומים כולל סינגלים- לא כולל אלה שיוצאים במהדורות מוגבלות) ב. פוסטרים ג. הספר הרשמי והלא רשמי שמוכרים כמעט בכל חנות. ד. מדבקות\סטיקרים\מגני זיעה\סיכות לתיק וכו' וכו'. פשוט מלא פיצ'פקעס. ה. לוח שנה חדש. הממ....קחי בחשבון שה-כ-ל יקר. סינגל כשלעצמו יכול לעלות לך סביבות ה4 פאונד. דיסקים במחיר מלא יעלו לך סביבות ה13 פאונד. פוסטרים זה גם אחד הדברים היותר יקרים. מה שיוצא די זול זה עיתונים שם. כל עיתון בין ה1.5 ל2 פאונד שזה סביר בהחלט. בהצלחה, מקווה שחברה שלך תמצא הרבה דברים
שחר.

DawnR

New member
זה הספר על...

החיים שלהם, איך באסטד הלהקה נוצרו..וכו'. הם לא כתבו את זה. סופרים הם עדיין לא. אבל מי שראיין אותם הוא זה שכתב את הספר. עוד פרטים? = פגיעה בזכויות יוצרים. בעיקרון, זה ספר שמדבר על באסטד עם הרבה תמונות ושטויות....נחמד לקרוא - יקר בטירוף. אם נעשה עוד מפגש ויהיה לי זמן פנוי (בהתחשב בזה שאני מתגייסת עוד חודש) אני אביא את הספר או אתן לשחר ה"קטנה" שתראה לכן. מוצ'וס לאב, שחר.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifזיפ *סגידה* ממצבבבב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מאגניב שחזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכה השווע../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

למעלה