שלום אנשושים...

ב א ר י

New member
שלום אנשושים...

מה המצב אצלכם ? איך עברה לכם השנה ? אני הצלחתי בשבת האחרונה לנהוג על קורבט ורק אומר לכם שזו חוויה מהנה בהחלט ! עם כל הצלחות על הכביש,זריקות הזנב והרכב נוסע ונוסע בכייף לא נורמלי. אחלה אוטו זה קורבט ! ודרך אגב אני שוקל החלפת הלגאסי...ב SVX מודל 92...מה דעתכם ?! בארי

itzik93

New member
לא.

תישאר עם הלגאסי שלך - היתרונות היום-יומיים שלה גוברים על היתרונות והחסרונות באחזקת ה SVX. בנוסף לזה, אחרי שהשקעת המון כסף - תהנה מזה ! (צמיגים, בולמים, קלאץ´, ג´אנטים וכו´) - חוץ מזה, בלגאסי קל לטפל ויש חלפים בשפע - את ה SVX לא מכירים בארץ ולפי מה שאני קולט בפורומים של סובארו בעולם, אני לא ממליץ לך להפקיר את מערכת המיתלים שלה בסנדלרים (שניקראים לעיתים "מוסכניקים") שיש לנו כאן בארץ. כל עוד אתה מרוצה ונהנה עם הלגאסי 1.8 ידנית שלך, תישאר איתה - ותפסיק כל יומיים וחצי להעלות הצעות מוזרות בהחלפת הרכב שלך - מה, עד כדי כך משעמם לך ??
איציק - שבמקום בארי לא היה חושב בכלל על החלפה (גם ידנית, גם 1.8
)

ב א ר י

New member
איציק !

שמת לב שהכנסת להודעה
והאמת משעמם לי בכמה שבועות אחרונים עקב כך שאני לא עובד וכל היום אני כאן ושם בכל מקום ומשעמם ליייייי...אז אני מעלה כל מיני רעיונות שעולים לי בראש.אתה באמת חושב שחבל על הלאגסי ?!
עדיין הכל בגדר רעיונות ! ולבינתיים נחסוך את הכסף אולי לרכב חדש וזהו ! נראה כבר איזה אם השנה או שנה הבאה... בכל אופן הלגאסי שלי ותישאר כך אני חושב לאור מחשבה שהעלית בראשי. תודה על ה
שהדלקת במחשבתי... בארי
ותפסיק להוציא לשון

itzik93

New member
תראה.... ../images/Emo3.gif

אני מבין שאתה משועמם, אבל אל תעשה את השטות שאני עשיתי - להשקיע ולמכור. תהנה מזה, ובמקרה הכי גרוע, תלמד מזה משהו (פעם הבאה אל תשקיע הון במכה אחת ואז תמכור, לא חבל ?) - תמיד תשקיע בהדרגה. איציק

למעלה