שלום אנשושים!

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
שלום אנשושים! ../images/Emo24.gif

אמממממממ.... טופ, ככה, האם מישהו פה יכול בבקשה לתת לי כתובות להם אני יכולה לשלוח מכתב לג'וני? את ההקדמות וההסברים, שרוב הסיכויים {וכל הסיכויים} שהוא לא יענה, לי, או אפילו יקרה את המכתב, אני יודעת.... אבל בכל זאת, אם אתם יכולים אז תנו לי בבקשה. ועוד משהו, האם הסרט "צ'ארלי ומפעל השוקולד" יופיע בארץ?

הגרול

New member
אין לי את הכתובת...

אבל,לשאלה שלך השנייה, כן הסרט יוצא בארצות הברית ב-15 ליולי ולארץ הוא יגיע כמה זמן אחרי זה...עדיף כמה שיותר מהר...

aniviel

New member
אני יכולה לעזור לך בשאלה הראשונה...

הוא לא עונה הרבה, אבל הסיכויים שהוא יקרא את המכתב גבוהים יותר אם תשלחי דרך כתובת של סרט שלו. אז הנה הכתובת של שודדי הקאריביים 2 שמצלמים עכשיו, אבל תמהרי עם המכתב כי לא ייקח יותר מדי זמן עד שהצילומים יגמרו 'The Pirates Of The Caribbean' c/o Jerry Bruckheimer Films 500 South Buena Vista St. FGW 5166 Burbank, CA 91521-3878 USA

חע! ../images/Emo122.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

את רצינית?? יש אשכרה סיכוייםש הוא יקרא כזה מכתב?? פאק! גמני רוצה!! מה אפשר לכתוב במכתב אני לאיודעת..איך את ידועת את הכתובת? איך את יודעת שרוב הסיכויים שהוא יקרא? אה, כרגע קלטתי שפשוט אמרת שהסיכויים גבוהים יותר..אבל לא רוב הסיכויים...בכל קמרה, עדיין, מאטיפה את יודעת?... ואנימבינה שזה בדואר אמיתי.. כי זה אל כתובת אי מייל...אני מאוד חכמה היום
מגניב

aniviel

New member
פחחחח

קודם כל לנשום עמוק
אני כבר הרבה זמן אוספת חתימות של מפורסמים דרך הדואר, שולחת מכתבים ולפעמים מקבלת תמונות חתומות ג'וני לא עונה הרבה אבל אני יודעת שהוא ענה כבר מספר פעמים דרך הכתובת של הצילומים הזאת (השגתי אותה מפורום של אוספי חתימות) אז שווה לנסות

aniviel

New member
פה?...

אין. הלוואי והיה. הייתי מציע לפתוח בעצמי אבל לא נראה לי שתפוז אנשים ירצו ושיש מספיק מעוניינים אני נכנסת לפורומים מחו"ל

אהה אוקיי וחבל...../images/Emo4.gif

יש פורום להחלפת מפיות שזה הדבר הכי טיפשי שיש ...תפוז מוזרים

WallFlower

New member
אבל בחיי לירון היא הבנאדם היחיד

שאני מכירה שאוסף חתימות באופן רציני וכאלה... אני לא רואה איך לפורום כזה בארץ יהיה מאגר משתתפים קבוע... לעומת העניין בחו"ל שם זה כבר יותר נפוץ בחיי, היי סקול ריונין אחרי שנה זה דבר מיותר

aniviel

New member
חח

מהדואר דווקא הרוב כותבים נורמלי... במציאות אה.. לא! חח

aniviel

New member
מהדואר או בכלל?

מהדואר יש לי את גולום AKA אנדי סירקיס סיר איאן מק'קלן AKA גאנדלף (שמאז גם השגתי פנים מול פנים) ----> יואן מק'גרגור, אלפרד מולינה ועוד כמה שאתן לא מכירות ושלחתי הרבה מכתבים בזמן האחרון אז נקווה שיהיו תשובות מעניינות
בכלליות יש לי יותר מ100 חתימות אבל הרוב השגתי פנים מול פנים (ואת השווים ביותר אתן כבר מכירות - ג'וני, קייט ווינסלט, טום קרוז, פיטר ג'קסון, ויגו מורטנסן)

aniviel

New member
אבל מה שכן...

לא צריכים להיות אוספי חתימות בשביל להיות בפורום כזה. אפשר להכנס בצורה חד פעמית ולבקש כתובת של מישהו מפורסם שאת זה אני תמיד יכולה להשיג העניין הוא שלא הרבה יחשבו שמפורום כזה הם יוכלו להשיג כתובת חח שלא לדבר על זה שבטח הרבה ייבקשו כתובות של כל הטלנובלות הספרדיות האלה, שאת זה בשמחה רבה אני לא יכולה להשיג (כי מי מכיר את זה בפורומים מחו"ל בהם אני חברה?! חח)

את יודעת,זה מזכיר לי..

שלחתי לרובין שלי בדיוק ע"פ הוראותייך ועד כה לא חזרה אליי תשובה

עכשיו רק ראיתי את הודעתך -

אם יש מעריצים של שון - אז,תגידי לו,שיתגרש ויחכה לי. אני אבוא. שיעזוב את הרובין רייט שלו ויבוא אליי
אהההה,דיכאון מכל עבר. הצילו.

למעלה