שלום אני לא חדשה (דולפינית שינתה שם לתמיד) ונועם בלי שאלות מאמי :))) זהו אחלה יום .... זהו..
M MULAN30 New member 25/7/05 #1 שלום אני לא חדשה (דולפינית שינתה שם לתמיד) ונועם בלי שאלות מאמי )) זהו אחלה יום .... זהו..
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #11 and the Day turned to Night../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #18 הקטע הזה שולח אותי לאיזה חוף... ים בהודו שוכב על ערסל ושותה שייק בננות וקוקוסים...
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #21 פלוס שתי כוסיות שאני מאכיל אותם... משהו אחר ..(יש פה ילדים אני לא יפרט...)
T TRANCE ADDICT New member 25/7/05 #33 שיוווווו חחחחחחחח אין לך מושג !! לאן הכנסת את עצמך.... חח ואבי לגבי החלום אני כבר מתכנן טיול משהו אחרי צבא או לפני .. משהו שאני לא ישכח אותו בחיים....
שיוווווו חחחחחחחח אין לך מושג !! לאן הכנסת את עצמך.... חח ואבי לגבי החלום אני כבר מתכנן טיול משהו אחרי צבא או לפני .. משהו שאני לא ישכח אותו בחיים....
B bluster cruncher New member 25/7/05 #37 החתימה שלך מזכירה לי ערסים דלוקים שנידבקים אליך באמצע המסיבה ובאים ביציאה: מסיבת טראנס זה כמו להתאהב במלכת כיתה..........
החתימה שלך מזכירה לי ערסים דלוקים שנידבקים אליך באמצע המסיבה ובאים ביציאה: מסיבת טראנס זה כמו להתאהב במלכת כיתה..........