שלום אני שילגיה נשואה ואמא לשני גמדים..גרה במרכז הארץ..מקווה להנות איתכם..
ש שילGיה New member 14/6/10 #1 שלום אני שילגיה נשואה ואמא לשני גמדים..גרה במרכז הארץ..מקווה להנות איתכם..
ש שילGיה New member 14/6/10 #2 באה ממשפחה דוסית ובתור בחורה צעירה התמרדתי ופתחתי צוהר לחיים היפים שמחוץ לגטו
M mister xy New member 14/6/10 #3 טוב שרק שני גמדים ולא שבעה ../images/Emo3.gif בכל אופן ברוכה הבאה. מותר לשאול מה הגדרתך מבחינה דתית? דתיה? חילוניה? חפיפניקית? אתאיסטית? חרדית בעל כורחה?
טוב שרק שני גמדים ולא שבעה ../images/Emo3.gif בכל אופן ברוכה הבאה. מותר לשאול מה הגדרתך מבחינה דתית? דתיה? חילוניה? חפיפניקית? אתאיסטית? חרדית בעל כורחה?
ל למראית עין0 New member 15/6/10 #13 ברוכה הבאה למקום הנכון לחיות על פי השקפת עולמך אינה בעיטה. אם את בועטת בחרדים מטרידים סביבך... זה בסדר...
ברוכה הבאה למקום הנכון לחיות על פי השקפת עולמך אינה בעיטה. אם את בועטת בחרדים מטרידים סביבך... זה בסדר...
מ מורדת בדרך New member 14/6/10 #4 מראה מראה שעל הקיר מי הכי יפה בעיר? שלגיה! ברוכה הבאה איפה שיבעת הגמדים?יאלה שיתחילו לנקות תחדר.
ס סוג ב New member 14/6/10 #9 ברוכה הבאה שילגי את שילגי אני מכירה זה תקופה מהמסרים, הבחורה אזרה אומץ והתחילה לרשום בפורום. כבוד. קבלו אותה יפה!
ברוכה הבאה שילגי את שילגי אני מכירה זה תקופה מהמסרים, הבחורה אזרה אומץ והתחילה לרשום בפורום. כבוד. קבלו אותה יפה!
ע עץ שתול New member 15/6/10 #15 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif בואי כנסי פנימה יש מזגן, רק אל תשכחי לסגור את הדלת אחרייך... שיהיה לך בילוי נעים במשפחתינו!
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif בואי כנסי פנימה יש מזגן, רק אל תשכחי לסגור את הדלת אחרייך... שיהיה לך בילוי נעים במשפחתינו!
ס סנדר סופרטרמפ New member 15/6/10 #16 שלום לך שילגיה../images/Emo186.gif שילגיה היית אחת הסיפורים האוהבים עלי בילדותי, אני תמהה אם יש היום ילדים שלומדים בחינוך חרדי שמכירים את הסיפור... איך את חושבת להנות אותנו, ת'אמת קצת שלג לא יזיק בימים הללו
שלום לך שילגיה../images/Emo186.gif שילגיה היית אחת הסיפורים האוהבים עלי בילדותי, אני תמהה אם יש היום ילדים שלומדים בחינוך חרדי שמכירים את הסיפור... איך את חושבת להנות אותנו, ת'אמת קצת שלג לא יזיק בימים הללו