שלום,אני שוחט...

Lhuna1

New member
כמה שנים במדעי השחיטה צריך ללמוד

בשביל לדעת ששחיטה הורגת את הנשחט?
בחייאת

לימוד שחיטת בקר הוא במשך..

שנה וחצי כל ערב 3 שעות ואח"כ מבחן בעל פה על כל החומר.

ברור!מבחינה יהודית ככה אנחנו רואים זאת.

אם יש עוף מפרפר ממכה ע"י פתיחת המגירת ברזל אנחנו ממהרים לשחוט אותו לפני שהוו ימות כדאי שהנשמה שלו לפחות תיזכה לתיקון.ואג הוא נשחט וניזרק לטרף ולא לכשר.

Lhuna1

New member
הנשמה של מי צריכה תיקון...

של הקורבן או של הרוצח?
&nbsp
לא יתכן שעד כדי כך בלבלו אותך.
בתוכך אתה יודע את התשובה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

mayamee

New member
יקירי....אתה הורג יצורים חיים. גם אם אתה לא מ

השחיטה עצמה היא דבר אכזרי ונוראי, כמו שלא תשחט בן אדם כי זה נוראי ואכזרי. אם אלוהים היה רוצה אותם בתור אוכל היה בורא אותם כאוכל. ולא כיצורים חיים, הולכים, יולדים, נושמים שמרגישים פחד ונלחמים על חייהם. שרוצים לחיות לא פחות ממני וממך. נראה לי שהמקצוע שלך הקפיא לך את הלב קצת. תנסה טיפה לפתוח אותו ולחשוב אחרת. הם נשמות עדינות שלא עשו לאף אחד רע

Gidi Shemer

New member
אני אישית דווקא חושב

שאין פה שום עניין של נשמה, יותר מקולקלת או פחות, דורשת תיקון או לא.
מה שכן, כמו שהבחור ה״דתי לכאורה״ שכותב פה מצהיר שהשחיטה מתקנת את נשמת התרנגולת, נשמע לי לגיטימי שתמר האחרת חושבת אחרת, לא? היא לא קבעה. היא הביעה את מה שהיא חושבת.

הדבר היחיד המוחלט פה, שאינו קשור לאמונות בדבר נשמות או לא נשמות, הוא העורק החתוך של התרנגולת. פה אין סימני שאלה.

Gidi Shemer

New member
לה זה ברור, כמו שלו ברור שהוא מתקן את נשמת התרנגולת

שוב, דעתי ואמונתי (או חוסר אמונתי למען הדיוק) שונה משל תמר, אבל ה״קביעה״ שלה לגיטימית לגמרי.

l coyote l

New member
אתה לא בהכרח רע או אכזר

אבל אתה מבצע פעולת הרג.
איך היית מגדיר את הפעולה אם לא רעה ואכזרית?
בשורה התחתונה אין בזה צורך במערב. אפשר לבחור לא לאכול בשר מבלי שזה יפגע בהם בריאותית אונהשרדותית. רק עניין של בחירה.

אין בזה צורך?

מחשבון פשוט שעשיתי פעם בארץ ישראל ביום נשחטים כמיליון עופות!אתם מיעוט ממש קטן ולא משפיע.

l coyote l

New member
והיכן הסתירה לדבריי? אין בזה צורך השרדותי

זה ממשיך מטעמי הרגל ומטעמי ״טעים לי״.
ומדוע מעניינת אותך דעתו של מיעוט קטן שטרחת ונכנסת לפורום מיעוטים זה לשאול למה מכנים אותך במיני כינויים?

תמיד עניין אותי איך עובד הראש שלכם...

הרי זה ברור לכם שאנשים לא יוותרו על פרגיות,סטייקים וכד'

האלזה

New member
הנה עוד שניים מהדוכן שעשינו היום באשקלון

שלא ממש יסכימו אותך

למעלה