בתור אוכל בשר אני אומר לך שכתבת דברים מטופשים
ואני לא מתכוון להודעה בה פתחת את השרשור אלא דווקא להודעות אחרות שכתבת בהמשך ובהן טענת שאתה לא הורג ושאתה מתקן את הנשמה של בעלי החיים, אלו שטויות ואם אתה חושב שבעלי החיים לא סובלים כשהם נשחטים אתה אידיוט.
השיטה הממזערת את הסבל למינימום האפשרי היא מתן שוק חשמלי לפני השחיטה ואני בטוח שאתה לא עושה את זה כי הדבר אסור על פי דיני השחיטה הכשרה.
אנחנו אומניבורים וככאלה הכי בריא עבורנו לאכול גם בשר, לכן הצמחונים נאלצים לקחת תוספי מזון ועל אחת כמה וכמה הטבעונים, אבל כל אדם עם אינטיליגנציה מינימאלית מבין שהשחיטה גורמת סבל לבעלי החיים ואם הוא מוסרי הוא מבין שיש לפעול על מנת למזער את הסבל של בעלי החיים הנשחטים למינימום האפשרי.
אני לא טוען שאתה מתעלל בבעלי חיים או שאתה סאדיסט אבל אתה חייב להכיר בעובדה שאתה כן גורם סבל לבעלי חיים למרות שזו לא מטרתך ולמרות שכדי לאכול בעל חיים צריך לשחוט אותו קודם ועם זאת צריך רגשות קהים במיוחד או יכולת לנטרל את הרגשות לפרקי זמן בהחלטה (יכולת נדירה ביותר) כדי להחזיק מעמד במקצוע שלך ולכן רוב האנשים לא מסוגלים להיות שוחטים וחשוב שיהיו גם אנשים כמוך, אבל לפחות הכר במציאות והפסק לנסות למכור לעצמך ולאחרים אשליות.
מי שחושב שאתה אכזר או רוצח (כך אני משער, כי איני מסיק מהודעותיך שאתה אדם רע, אלא רק בעל מודעות לקויה מאוד ואני מקווה שאני לא טועה) כנראה לא מכיר אותך (בהנחה שאתה לא אדם רע) והמקצוע שלך לא הופך אותך לאדם שלילי, אבל אם היית יותר מודע ויותר אינטיליגנטי היית מסוגל להסביר את טענותיך בהיגיון ולא היית פותח את השרשור בנושא דווקא בפורום של צמחונים וטבעונים, דבר שמעיד על חוסר רגישות ממנו אתה סובל. אני נכנסתי לשרשור הזה כי הוא הופיע בראשי וצרמו לי השטויות שכתבת בהמשך השרשור.