שלום, אני רק שאלה...

Jakson

New member
שלום, אני רק שאלה...

שלום לכולם, אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון, אם לא, אשמח אם תפנו אותי. מדובר בחוזה/מסמך/הסכם שאני רוצה לכתוב, שיכסה אותי במידה מסויימת מתביעות או יותר נכון בקשות אחר כך. מדובר בחוזה של הסכם סוף העבודה (אני לא מצליח לנסח את זה יותר טוב), אני לא משפטן או עורך דין ואפילו לא קרוב לזה... ויותר גרוע מכך... לא סיימתי כאן בית ספר כי אני עולה חדש, ויש לי המון שגיאות כתיב. אני עשיתי עבודה כלשהי (עיצוב פנים) עבור לקוח שלי, תמורת כסף, וכבר שנה שהוא לא יורד ממני, וכל פעם צץ לו משהו חדש, וכבר די נמעס לי... לפני מספר ימים אמרתי לו שאני לא רוצה לעבוד איתו יותר ושאני מוכן לותר על העבודה, הוא ביקש בתמורה את כל החומר שעבדתי עליו עד עכשיו, והבטיח לי שיעזוב אותי, כי יעביר אותו למעצב אחר. אני רוצה להיות מכוסה שהוא אכן יעזוב אותי, ולכן רוצה לכתוב לו מסמך רשמי כלשהו ששניינו נחתום עליו והיה ברור לפי המסמך שאני אכן סיימתי את תפקידי בעבודה, ואין לי שום חובות נוספות ללקוח... וכו'... מישהו יודע איך נקרא מסמך כזה? אם יש משהו מוכן באינטרנט, סוג של "טמפליית" (כמו חוזה שכירות)? או אם יש מקום עליו אוכל לפנות שיעזרו לי לנסח מסמך כזה... חוץ עו"ד... תודה רבה מראש

למעלה