שלום , אני רק מתעניין.

Alexco

New member
תודה על התשובה,

אבל גם אתה מבין שאין בה מענה לטענותיי. אתה מבקש ממני לסמוך על שינוי, שאני יודע בבירור שהעומד בראשה הוא הומופוב. מצטער, אבל זאת בקשה מוגזמת.

מממממ...

בפעם האחרונה שהייתה לי שיחה אישית עם טומי לפיד, לא הצטייר לי הרושם הזה. אולי אני פספסתי משהו שאתה לא, בשיחה עם טומי.

בתור פעיל מרכזי בקהילה הלהט"ב

שנקלע לדיון במקרה אני חייב לציין שהתגובה שלך עלובה במידה כ"כ גבוהה, שאפילו פועלת לרעתך. אתה פשוט מקשקש שטיות בלי להבין דבר וחצי דבר בפוליטקה הפנימית של הקהילה ובמערכות התקשורת שמניעים אותה. יותר מזה לא אגיד. אגב, זה ממש מעליב (כן, מעליב) שאנשים כמוך מתימרים להגן על זכויותי

סלוניק

New member
הפורום פתוח לכל.

כל המעוניין לרשום את דעותיו ועמדותיו רשאי לעשות זאת, גם אם זה לא לפי הזמנתך האישית.

שינוי מכרה את הקהילה!

משיקולים שהם בכלל לא ברורים. מדוע היה צורך להצביע נגד ההצעה? אפילו ח"כים מהליכוד והאיחוד הלאומי הצביעו בעדה! ביום למחרת פעילי הצבעים שלנו ונוער מרצ הזכירו לצמרת המפלגה בבית שינוי בתל אביב את קטע המצע העוסק בקהילה ה'הומולסבית' כדי לרענן את זכרון ההומופובים. ואתר גוגיי הוא אובייקטיבי לחלוטין. שינוי בכלל לא קוראת את המפה הפוליטית נכון - וספק אם יצביעו חברי הקהילה הגאה שוב עבור הסיעה המגושמת הזאת. עוד דוגמה לשלואמיליות של לפיד פריצקי ושות' - בהצעת חוק נוספת של אבו וילן, שבעבר פריצקי בעצמו הציע - להפעיל את אל על גם בשבתות - הפלא ופלא, העקביות נמשכת. פריצקי הצביע נגד הצעתו שלו במקור. ממש קרקס כאשר אתם חבורת הלוליינים של שרון.

kundason2003

New member
זה הטיעון המגוחך ביותר!

מה שינוי קיבלה בתמורה לכך שהיא "מכרה" את הקהילה?! הרי אתה יודע ששינוי לא הצביעה נגד! אתה יודע! למה אתם מתעקשים לעמוד אל מול העובדות ולהגיד דברים אחרים?! קבלו אנלוגיה: תקשורת-נוער יחד האח הגדול (1984)- חברי מפלגה (מי שקרא את הספר מבין, אך אתן דוגמא:) דוגמא קטנה לאנאלוגיה: יום אחד מודיעים שנותנים יותר שוקולד לאנשים, אך בפועל מקצצים להם בשליש. יום לאחר מכן מודים לממשל על שנתן להם יותר שוקולד, כי הם רואים את הכל לפי איך שהם רוצים, ולא מתמודדים עם המציאות. בשבילם-המציאות היא מה שהם רוצים לראות. לצערי, ביחד מעדיפים ששינוי תצביע נגד ויהיה רעש תקשורתי, מאשר שהחוק באמת יעבור. אחרת הם לא היו מציעים אותו כשהם יודעים שאין סיכוי ריאלי שהוא יעבור. הבנתם את הקישור שלי? דבר נוסף, לגבי ההצבעה על אלעל בשבת. גם להצבעה ההיא לא היה שום סיכוי לעבור. שום סיכוי. עוד-אלעל בתהליכי הפרטה. משמע-היא תוכל לטוס מתי שהיא תרצה, כי ההנהגה תהיה מהציבור. ירצו לטוס-יטוסו. לא ירצו-לא יטוסו. בקיצור, תמשיכו להציע הצעות חוק שלא יכולות לעבור. נו. השגתם בזה משהו?! שיניתם משהו במציאות?! שינוי, בניגוד למרצ, שינתה. הו כן. רוצה להתווכח על זה?! בוא. אני אשמח. כי אנחנו יודעים ששינוי כן עשתה. אבל לפני הכל, וכתשובה ראשונה, תענה לי בבקשה על השאלה: מדוע אתה רואה את המציאות בעיניים ומסתכל עליה במשקפיים מעוותות?! מי חורש לך על השכל כ"כ הרבה שאתה לא יודע מה קורה, אלא רק מה שקורה מבחינת "יחד"? נו, תענה.

Alexco

New member
קודם כל תירגע,

לא הצלחתי לקבל מכל המלל הזאת שום תגובה עניינית בנוגע להצעת החוק על הקהילה, עליה הדיון.

סלוניק

New member
חזרת, איזה יופי..

אני עוד ממתין ממך לתשובות בדיונים בנוער יח"ד. אני מקווה שאתה לא מתכוון לברוח עוד פעם...

סלוניק

New member
וסתם עוד הערה קטנה על 'אל על'.

הצעת החוק של אבו וילן הייתה הצעה פופוליסטית נטו, ותמוה בעיני שאתה לא רואה זאת. ההצעה הוצגה על שולחן הממשלה כחודש לפני ההפרטה המיועדת של אל על, שתאפשר לה טיסות בשבת. ההצעה של אבו וילן לא הייתה מספיקה להגיע לקריאה שלישית ואל על כבר הייתה מופרטת, ככה שהתרומה היחידה שלה היא מרירות יתר ומשברון קטן בקואליציה. סתם מלכודת שלשמחתי שינוי לא נפלה בפיתיון שלה.

ובאשר לטומי...

ראשית, יש הבדל ענק בין אדם פרטי, לבין יו"ר מפלגה בעלת 15 מנדטים. שנית, לכולנו ידוע כי טומי לפיד מיתן דעותיו בתקופה האחרונה, עניין לגיטימי לחלוטין, כי מעצם היותנו אנושיים, טבענו להשתנות ולתקו טעויות שעשינו. אני, אישית, לא רואה בטומי לפיד אידיאל. באמת שלא. אז נכון שהוא יו"ר המפלגה, ונכון שאולי בזכותו הגענו לאן שהגענו, ובזכותו נמשיך לשעוט לעבר השגת מטרותינו ולעבר שינוי פני החברה הישראלית, אבל למרות הכל, מה לעשות- טומי לפיד הוא בנאדם!!!! היית מאמין? תגיד לי, אתה, אי פעם שינית דעה? אתה אי פעם הבנת ששגית במשהו ושינית אותו? אז מה אתה בא בתלונות?? הוא בנאדם בדיוק כמוך, וזכותו לטעות בדיוק כמו זכותך. רק שאתה נער, והוא יו"ר מפלגה ענקית בממשלה ושר המשפטים. לכן אליו באים בתלונות. אלכס, במקום להצטרף לעדר הרדוד, שכל מה שהוא עושה להשמיץ ולהכפיש, תחשוב. ותבין.

foxs

New member
לא לא לא לא לא!! אל תשנה את

מה שאמרתי...לא אמרתי שהסיבה היא שהם נגד הכפייה הדתית...זה לא אומר שהם רוצים נישואים אזרחים כדי להיות נגד החרדים-ממש לא! הם רוצים נישואים אזרחים-כי זה מה שהם רוצים, וכדי לקבל צריך להלחם "בכפייה", ואותו הדבר לגבי הקהילה הגאה!

yarin hazon

New member
שינוי פתוחה לכולם

את מוזמן לקרוא את עיקרי שינוי ולראות שלשינוי חשוב מהקהילה הזאת.

wizibusy

New member
ובכן, אני מסכים וחולק עליך.

אכן בעיקרי שינוי יש פרטים בנוגע לקהילה הנ"ל , ובזמנים מסוימים גם הובטחו הבוחות לציבור הזה, אני חשוב שהמפלגה לא עשתה מספיק בשביל הקהילה הזאת ולכן אני חושב שהם לא יצביעו "יש" בבחירות הבאות, אני מקווה שבמשך הזמן הקרוב זה ישתנה והמפלגה תמלא בדייקנות יותר אחר המצע שלה. רציתי לשאול שאלה האמתי, בקשר לנישואים אזרחיים, נישואיים אזרחיים פותרים את הבעהי של הקהילה הנ"ל? יש בארה"ב נישואים אזרחיים אך אין נישואים חד-מיניים מאושרים שם. עד כמה שאני יודע גם בקפריסין וכו' זה כך, אז בגדול נישאוים אזרחיים לא היו עושים כלום לטובת הציבור הנ"ל.

wizibusy

New member
מצטער על הטעויות.

-הבוחות -הבטחות -נישאוים- נישואים הבעהי- הבעיה נראה לי שזהו...לא עשיתי בדיקה מקיפה...

למעלה