שלום , אני רק מתעניין.

kenpark

New member
שלום , אני רק מתעניין.

אני חבר במספר מקומות אשר תומכים ומקדמים את נושא "זכויות הציבור ההומו-לסבי" , אני עדין בן נוער אך מלאו לי כבר 17 ורציתי לשאול האם יש פה אנשים אשר רואים עצמם כחלק מהקהילה הזאת? מכיוון שאני מתלבט באיזה מפלגה לתמוך ואני בודק את כולם, רציתי לראות האם בנוער של שינוי אשר מייצג את עקרונות שינוי יש ייצוג של נוער גאה. יש בנוער שינוי ? מכיוון שאני רואה את הפורום שלכם ומסתכל בהיסטוריה ובארכיון של ההודעות שלכם ואני לא רואה שום דיון מממשי שהתנהל בנוגע לציבור ההומו לסבי, שלא לדבר על זה שאין כאן נוער גאה ,לפחות עד כמה שאני שמתי לב, תיסלחו לי עם אני טועה אך לא נראה כי בנוער שינוי קיים ייצוג לנוער גאה.

EO117

New member
שלום לך...

נתחיל בזה יו"ר הנוער הוא דו-מיני מוצהר וזה התקדמות יפה. יש מס' חברים הומים {ובזה לא בטוח} לסביות. בעניין הזכויות, לא ידועה או זכורה לי פעילות בתחום. חוץ שבסמינר האחרון היה לנו סדנא בעניין, שהעביר איקי,יו"ר המטה הומו-לסבית בשינוי.

../images/Emo4.gif

אלירן, בוא ניתן לכל מי שמוצהר ולכל מי שלא מוצהר להכריז על כך בעצמו.

EO117

New member
ליאור...

מי שהצהיר על עצמו זאת, כבר הצהיר ולא צריך להתבייש בכך... הרי הוא כבר אמר זאת בפומבי {ובפורום}. ואגב לא ציינתי שמות בכלל.

לא אמרתי

שמי שכבר הכריז צריך להתבייש בכך, חס וחלילה. מה שאמרתי, זה שלא משנה אם מישהו כבר הכריז על כך או לא, לא מתפקידנו לרענן את זכרון באי הפורום. אם מי שהכריז על כך (או לא) ימצא לנכון להכריז על כך בשנית (או לראשונה), אני בטוח שהוא יימצא לכך את הזמן והמקום המתאימים.

EO117

New member
ובשנית

לא הזכרתי שמות, אז אנא ממך לא לבוא בטענות.

../images/Emo13.gif

אמרת די והותר (בפעם האחרונה שבדקתי, יש לנו יו"ר אחד)
אבל בוא נעבור לנושא אחר..

EO117

New member
../images/Emo31.gif

בפעם האחרונה שאני בדקתי, יש לנו כמה יו"רים בחרבי הארץ {שאתה נמנה ביניהם}

../images/Emo12.gif

אם תקרא שוב את הודעתך המקורית, תיווכח בכך שדיברת על יו"ר הנוער. אלירן, באמת, בוא נחליף נושא. אני משוכנע בכך שהדיון הזה כבר מיצה את עצמו.

EO117

New member
ליאור ליאור ליאור...

זאת הייתה בדיחה אם לא הבנת, לא התכוונתי כלל שאתה חלק מהדברים המוזכרים בדיון כאן, לא יודע אם כן או לא,לכן לא מוסיף יותר. עברתי נושא.

foxs

New member
אני לא מבינה גדולה בזה..אבל..

אני חושבת שמבין כל המפלגות-המפלגה שהכי פתוחה לרעיון הזה, ולקהילה הזאת-ומקבלת אותה זאת-שינוי... ובקשר לאנשים גאים-אני לא ממש מכירה מפה אנשים-אז לא יכולה לענות על זה...

Alexco

New member
את יכולה לנמק?

זה נחמד להעלות טענה באוויר, רצוי גם לבסס אותה.

foxs

New member
מממ..

תראה אני לא יודעת את המצע שלהם בע"פ או משהו.. אבל לפי הגיום סביר-המפלגות החרדיות, לא מקבלות את הקהילה, ומתנגדים לכל הרעיון, ובאופן טבעי-אם שינוי מתנגדת לכפייה הדתית-זה כולל בתוכו גם את הנושא הזה..

Alexco

New member
תני לי להבין,

התמיכה (אם יש) בקהילה ההומו-לסבית-בי-טרנס, היא לא משום שזאת קהילה מקופחת ונרדפת שמגיע לה שיוויון, אלא פשוט כי החרדים מתנגדים לכך?

אוייש נו באמת.....

אלכס, אתה בעצמך אמרת שלא רצוי לפריח השערות לאויר, במיוחד כאשר הן מופרכות ולא מבוססות. אם היית טורח לקרוא את המצע של מפלגת שינוי, אני משוכנע כי היית שם לב שיש שם סעיף שלם המדבר אך ורק על הזכויות לקהילה ההומו- לסבית. נושא זה היה מלכתחילה אחד הנושאים המרכזיים עליהם נאבקה ונאבקת מפלגת שינוי, ואין לזה שום קשר לדעת המפלגות החרדיות. זה רק מבליט את שאיפתנו לחברה הומנית ליברלית. אז במקום לזרוק דמגוגיות על ימין ועל שמאל.... פשוט די.

Alexco

New member
אחד הנושאים המרכזיים?

אם ככה אתם מתייחסים לנושאים המרכזיים במצע שלכם, אני לא רוצה לדעת איך אתם מתייחסים לשאר הנושאים... בנוגע לטענות והשערות - אני לא טענתי עד עכשיו כלום אלא שאלתי שאלות בלבד. ועוד פריט טריוויה קטן לסיום - הידעת שכטומי לפיד היה ברשות השידור בזמנו הוא לא הרשה שיראו הומואים בטלוויזיה? הומני וליברלי הוא נזכר להיות כשהוא היה צריך את הקולות של הקהילה בבחירות...

תשובה עניינית

אלכס, אני מדבר איתך בגובה העיינים, לכן אני מבקש ממך להמנע מנסיון לפגיעות חסרות טעם ומשמעות, זה רק מוריד מרמת הדיון. לכן אני מבקש ממך לתת לי לפחות את הכבוד שאני נותן לך. "שינוי תומכת במאבקו של הציבור ההומו- לסבי נגד כל הפליה על בסיס נטיות מיניות ולמען השוואת זכויותיהם של זוגות חד מיניים, כולל את הזכות לאימוץ ילדים." זה מה שכתוב במצע של שינוי ועפ"י זה מפלגתנו פועלת. ובאשר לכתבה אותה פרסמת. זה ידוע כ אתר "GoGay" הוא השופר של השמאל הישראלי בכלל, ושל מפלגת יחד בפרט. לכן אני לא מופתע מכך שלא מובאת בכתבה הזו שום תגובה רשמית של המפלגה. תראה, אחת הסיבות שבגללן אני גאה במפלגת שינוי, היא שזו אולי המפלגה היחידה שהיא ריאלית, ועומדת עם שתי רגליה על הקרקע ועם ראשה על כתפייה, ולא בעננים. אנחנו הצבנו לעצמנו מטרות, ואנחנו עושים ככל שביכולתנו להשיגן. אך לא תמיד הנסיבות מאפשרות זאת. קח לדוגמא את הצעת החוק בקשר לנישואים אזרחיים. אז נכון, נישואים אזרחיים זו אחת מהסיבות שמפלגה זו עלתה לגדולתה, אך הסיבות להמנעות שרי שינוי בהצבעה כבר ניתנו בעבר. המסקנה היחידה שניתן להסיק מכך, היא לא ששינוי יוצאת נגד מצעה שלה, אלא ששינוי מבינה את המצב שקיים היום, ולא הולכת בצורה פנאטית אחרי כל חלום עליו היא חולמת. באשר להצעת החוק של אבו וילן, אני משוכנע כי לשרי וח"כי שינוי הייתה סיבה מספיק טובה להמנע מההצבעה. אחרת, אני מבטיח לך, ח"כי שינוי היו מצביעים בידיים וברגליים בעד הצבעה זו. בסה"כ, מה יש לנו להפסיד?? זה שאנחנו ריאליים, ובוחנים את המצב בצורה אובייקטיבית, פוגע רק בנו, כי אנשים שמתעקשים לבחון רק את הפשט ואת הרדוד. פשוט לא מבינים.

Alexco

New member
אתה מגיב לא לעניין..

אתה מצטט לי את המצע? הם כתבו את זה כדי להשיג בוחרים, והם הצליחו. יש לך ביסוס לזה שגוגיי אתר שמאלני? אתה יכול לקרוא את הכתבה שוב. שינוי לא נמנעה, אלא הצביעה נגד. הוצע להם לצאת מהאולם (כפי שהאיחוד הלאומי עשו בזמנו בהצבעות שונות כדי לא להפר משמעת קואלציונית), אך הם התעקשו להישאר ולהצביע נגד. הם לא אמרו שזה בגלל משמעת קואליציונית או טעמים אחרים, אלא ניסו להסביר את ההצבעה שלהם, כך שהם עמדו מאחוריה. שינוי בגדה בקהילה, והמילים על המצע הם רק מילים. לא התכוונתי לפגוע בך, אני בהחלט מכבד אותך.

תראה...

קשה לי לענות לך. באמת שקשה לי, ואני מודה בכך. קשה לי משום שאני לא יודע מהן הסיבות שבגללן שרי שינוי הצביעו נגד. אני לא יודע למה הם החליטו להשאר באולם המליאה, אני לא יודע למה הם העדיפו להשאר, ואני גם לא יודע למה לא התקבלה תגובה רשמית של המפלגה לאתר גוגיי. באמת שאני לא יודע. ואולי שינוי באמת לא עמדה שהבטחותיה לקהילה ההומו- לסבית, ואולי לא. לא לי התשובות. אני משער את ההשערות שלי, ומשתדל להסבירן לכם בצורה הכי ברורה, והכי הגיונית שיש. בצורה שבה אני רואה את הדברים. על לפי נסיון העבר, אני יודע, אני יותר מיודע, כי שינוי היא אחת מהמפלגות היחידות שפועלות באמת בהתאם למצעה ובהתאם להשקפותיה, כל זאת במסגרת חופש הפעילות שניתנה לה בתור מפלגת קואליציה, בהתאם להסכמים הקואליציוניים עליהם היא חתומה. המצע באמת שלא נכתב רק עבור הבוחרים. הבחירות כבר עברו, ואנחנו עדיין מחוייבים למצע הזה. ותמיד נהיה. לאבשלום אבו וילן, ולכל הג'מעה שלו באופוזיציה קל מאוד לפעול. מתוקף היותם באופוזיציה, מתפקידם לנבוח ולעורר המולות (אגב, אל תקבלו זאת כתקיפה, כך עשתה גם שינוי כאשר ישבה באופוזיציה עם שישה מנדטים, וטוב שכך). לאופוזיציה הרבה יותר קל לפעול, ולהעלות הצעות חוק כאוות נפשם, כי הם לא חייבים כלום לאף אחד. כל מטרתם היא להראות לציבור ש"הנה, אנחנו עושים משהו בשבילך, כדי שבפעם הבאה תשכיל להצביע עבורנו". בד"כ, יותר ממילים ומהצגות לציבור, לא עומד שום דבר מאחורי הצעות חוק פיקטיביות אלה. ואגב, אני מגיב אך ורק לך בנושא הזה מבין כל הצבא שהוזעק לפה בכדי לזעוק בקולי קולות על השטויות עליהן אני מדבר ועל ההעלבות האנושות להן זוכים חברי הקהילה ממני.... אתה פשוט הבנאדם היחידי שעונה בצורה הגונה ושבכלל ראוי לתגובה.

למעלה