שלום אני רומן!

שלום אני רומן!

אני חדש בפורום, בדיוק סיימתי קורס 60 של מד"א וב 27 לחודש בעזרת ה' אני מתחיל להתנדב באופן קבוע. אני מת על רפואת חירום!! ואני מורעל על מד"א אז שלום לכולם מקווה להיטמע בפורום שלכם

eMiFrEaK

New member
שלום רומן =)

שיהיה לך בהצלחה עם מד"א.. כולם מורעלים בהתחלה.. יעבור חחח

לע, לרוב האנשים זה באמת עובר אחרי

כמה מאות נסיעות
אגב, הייתכן שאתה יובי מאילת?

UV 101

New member
אתה לא מתבייש?!!

שבוע שלם להיות איתי בחדר ועוד לחשוב שאני מאילת?!?!?!?!?!?! אויייי אוייי איך סמכתי עליך? איך???? ומה שחר? שחר גם מאילת?! אני לא מאמין...חבל..חבל שאמרנו לך ב 3 בבוקר שלא צריך בסוף ללכת לחדר אוכל...

eMiFrEaK

New member
אמ.... תאמת...

לרובנו זה עובר...אחרי כמה זמן... ההתלהבות מכל נסיעה.... חולפת עם הזמן.. אבל אני לא מדברת בשם כולם.. יש כאלה שאצלם זה רק הולך ומתגבר.. שיהיה לבריאות אני אומרת.. חחח

Gs17

New member
כן אפילו לי זה כבר עבר....

לא משנה הנקודה שהיום אני במד"א מ7 עד 23, אבל מילא=)

Gs17

New member
כן אפילו לי זה כבר עבר....

לא משנה הנקודה שהיום אני במד"א מ7 עד 23, אבל מילא=)

guypelegcarmel

New member
ידמן עבר לך? לא נראה לי חח

ולכן אתה כול יום השבוע בתחנה בזמן שאנכנו בתארן ?? ועושה בוקר ערב????

../images/Emo104.gif בהצלחה!

נזכרתי שגם אצלנו היה השבוע מבחנים... המדריכים הפחידו את החניכים שלהם שמבחן הוא מבחן עם שאלות פתוחות
שעה ישבנו במוקד וצחקקנו לעצמנו על המקוריות (זאת הפעם הראשונה שאני לפחות שומעת על זה) הכי היה מצחיק העובדה שבלעו את זה כמו בובות. טוב, די! אני צריכה לשחרר את עצמי לישון.

ברוף הבא!!

באיחולי הצלחה אדירים בארגונינו החביב ובפרומינו היקר
אני טניה, נעים מאוד.

שוב תודה לכולם! אני ממצפה רמון

יש לנו תחנה קטנה ונחמדה עם בסביבות ה 13 מתנדבי נוער ועוד ממש קצת מתנדבים בוגרים ואצלנו לא יוצאים למקרים על לבן בכלל אז כולם עולים על אט"ן וזה ממש מגניב...

האמת שזה לא כל כך

יש לי בעיה עם זה ששולחים מתנדבים חדשים מיד לאט"ן... אבל שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה

meijin007

New member
כי הרמת עבודה היא אחרת

לא יעזור, בנט"ן אתה לא עושה כמעט עבודה, בניגוד ללבן ששם מתנדבי נוער עושים את רוב העבודה. תבין, אפילו טפסים למלא אתה בטח לא יודע, וזה בסיסי

ממש לא

רמת העבודה ויהחס בלבן שונים לחלוטין וגם היחס והסמכות היא שונה, לכן חשוב קודם להתנסות בלבן במקרים פחות קשים וברמה פחות קשה, להבין איך להתנהג עם חולים ואיך בכלל עובדת המערכת ואז להכנס לנט"ן וללמוד איך לעבוד ברמה גבוהה... גם הרמה המקצועית של מי שעולה על הנט"ן צריכה להיות יותר גבוהה מאשר של אחד שסיים כרגע קורס...

למעלה