שלום! אני צריכה עזרה...

שאסטו

New member
שלום! אני צריכה עזרה...

ואם אתם שמו"צניקים מאגניבים...בטח תשמחו לעזור! טוב... אני דנה מקן כרמיאל.. ואני צריכה מכם קצת עזרה.. אני עושה בבית הספר עבודה אישית, על הקשר בין תנועות הנוער לבית הספר, ומחר אני צריכה לעשות פרזנטציה לעבודה שלי. והיא אמורה להיות מקורית. חשבתי אולי על ההבדלים בין שיטות הלימוד (נגיד צורות הישיבה) בין בית הספר לתנועות נוער... אבל צריך מתודה מאגניבה כדי להעביר את זה... כאילו נגיד שבתנועות נוער עושים דיון במעגל, ובבית ספר זה בשורות כאלה מול המורה... אם יש לכם רעיונות איך לפתח את זה.. אני מאוד אשמח.. או אם יש לכם רעיונות אחרים שקשורים לנושא... אני אודה לכם מאוד... תודה!!!!! דנה

jast

New member
:]

שימי לב שזה לא רק הקטע של המעגל, בתנועות נוער הכל יותר חופשי וחברותי כזה, כי כשיושבים במעגל כולם יכולים לראות אחד את השני ואם מישהו מדבר אז כולם מקשיבים לו, בכיתה רואים רק את המורה... יש את זה שעם נגיד פותחים חבילה של וופלים אז פותחים את זה מהאמצע(את יודעת למה אני מתכוונת נכון?), כדי שכולם יוכלו לקחת. בכיתה אתה יושב במקום סגור כל הזמן, ובקן אם רוצים אפשר פשוט לעשות פעולה בחוץ על הדשא.(ככה רואים שמוצניקים בבצפר, כל ההפסקה שרויים על הדשא ועושים שטויות) ודוגמא לזה שבתנועת נוער אתה חופשי לעשות דברים, ואני לא מדברת כרגע על דברים ממש גדולים(כמו אפילו לארגן הפגנה), זה דברים קטנים, שבבצפר אתה לא יכול באמת לעשות... פעם היה חדר ריק כזה בקן, וביום שישי אחד סידרנו ת'קן.. ופשוט החלטנו להפוך אותו לחדר פוליטי, ועשינו את זה! או יש לנו בקן כמו מטבח כזה, פעם נוע הייתה מכינה(גם עדיין לפעמים. כשיש עם מה) בו שוקו/צ'אי.. והיינו שותים שוקו בפעולה(או לא בפעולה).. ושבפעולה אפשר לבוא איך שבא לך, ובקן אתה מרגיש כמו בבית.. הולך יחף, חופשי כזה... בבצפר, הכל מסודר, יש תלבושת בצפר, יושבים על כיסאות ולא על הריצפה.. בקן לפעמים אני גם מתנחלת כל יום ואז פשוט נרדמת על הספא(אשכרה מרגישה כמו בבית)... למרות, שלפעמים גם בבצפר אני הולכת יחפה(רק שזה פחות מקובל, ואנשים צוחקים עלי
)

פורה

New member
דנה, את

באמת מתכוונת להגיש את העבודה הזו? מתי את עובדת עליה??? מתי יש לך זמן לעזזל!! גמני רוצה! בלע.

שאסטו

New member
עוד לא התחלתי אותה ממש...

רק אספתי חומר, והייתה אמורה להיות לי היום פרזנטציה... חצי כיתה לא הייתה, אז עשיתי את הפרזנטציה רק לטל... האמת שהיא די התלהבה... היא אמרה שרואים עליי שאני בתנועת נוער... יאיי! D-: נראה לי שאני אתחיל לעשות אותה ברצינות רק אחרי ה-20 ביוני... כמה אני מחכה ליום הזה... מזל שהיא דחתה אותה ל-3.7... בהצלחה שיהיה לך! ותודה לכל מי שעזר לי!!!

תחשיבי ש..

יש לך קשר עם הקומונרים/מדריכים/מקקים/חלתים..כלומר אפשר להתייעץ איתם ולדבר איתם על דברים,לא עם כולם..אבל כן יש יכאלה. עם מורים את לא יכולה.וגם אין כל כך שיוויון.המורים בסופו של דבר הם אלו שקובעים את הדברים.לנו-התלמידים יש פחות השפעה ...ואילו בקן,אנחנו זה העיקר.אנחנו עושים "מה שבא לנו" והמדריכים פחות בקטע של סמכות.. זה גם מתקשר לקטע של נוער מחנך נוער... זהו.אין לי מה להוסיף חח

jast

New member
ראסמי!

מי מקשיב למדריכים בכלל!??!?! כל אחד עושה מה שהוא רוצה!!!!!!!!!! אנארכיה!!!!!!!!!! חה חה חה.

jast

New member
חל"ת- חייל ללא תשלום.

זה הצבא שלהם, להיות כמו קומונר.

לא באמת...

המדן שהייה לי בבצפר אמר שאין דבר כזה חייל ללא תשלום... זאת חופשה (כי הם נמצאים בחופשה מהצבא) ללא תשלום (כי בדרכ בחופשות הם כן מקבלים כסף)

זה נשמע יותר הגיוני

מ-חייל ללא תשלום. זה נשמע לי כמו בובה שקונים אותה,אבל הפעם היא יוצאת במבצע שלא צריך לשלם חחח...עצוב

למעלה