שלום אני צריכה עזרה...!

שלום אני צריכה עזרה...!

שלום שמי בתאל וליפני שלושה חודשים יצאתי מהארון...(אני דו מינית!!) אבא שלי לקח את זה די קשה אבל אמא שלי די צחקה מכל העניין.. הבעיה שאתמול היא התחילה לצעוק עלי והיא חושבת שאני מופשעת מאיזה ילדה ושבגלל זה אני דו מינית ושזה בעצם לא אני!!...מה אני יכולה לעשות כדי להסביר לה שזאת אני וכדי שהיא תקבל אותי...(כי היא לא!!) זה ממש כואב לי ועצוב לי...אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי... תודה בתאל

../images/Emo7.gif....אף אחד לא עונה לי...

אני פשוט חייבת עזרה אני במצב קשה!!!... בבקשה תעזרו לי!!...מה אתם עשיתם עם ילדכם?!..מה עבר עליכם?! מה כדאי להגיד לאמא שלי?!...בבקשה עיזרו לי!!!

Liee

New member
בתאל היקרה

אני מבינה אותך ואשמח לעזור לך אם תוכלי לספר על עצמך

היי...

אני בת 14 ויצאתי מהארון ליפני 3 חודשים...אבא שלי לקח את זה ברצינות אבל אמא שלי צחקה עלי...! היא לא לקחה את זה רציני...וליפני כמה ימים היא התחילה לדבר איתי על זה והיא חושבת שאני פשוט מושפעת מאיזה ילדה והיא אומרת שזאת סתם מודה כזאת של בנות ...אני לא יודעת מה להגיד לה...סיפרתי לה שהיתנשקתי עם בנות והיא אומרת שזה לא רציני...ושהיא איבדה את האמון בי... האם תוכלי לעזור לי?! תןדה בתאל..

יעל Y

New member
גייסון קוק האמיצה

לגלות שאת אוהבת בנות זה בטח גילוי מאוד מאוד משמעותי עבורך, והבחירה לשתף את ההורים בגילוי מראה על עוצמת הידיעה שלך את עצמך. לעומתך אמך לא מוכנה לקבל עדיין את הזהות הלסבית שלך, ומנסה לאמר שזו ההשפעה של החברות ולא באמת את, מה גם שיש דעות שבני נוער עדיין נמצאים בחיפוש זהות מינית ויכולים לחוות התנסויות עם בן אותו המין מבלי שהחוויות המיניות האלה מגדירות את זהותם. ההתנהגות של אמך היא נסיון לדחות את הידיעה, לעצור את השינוי שקרה ולהשאיר את הנושא הלסבי 'מחוץ לבית' אצל החברות . החלק היותר קשה הוא דווקא התחושה שאיבדה את האמון בך, לדעתי היה צריך לקרות משהו הפוך, כשבת מספרת לאמה אמת כזו על עצמה מתחזק האמון, שאין הסתרות וסודות. אימך עוד 'בשלב' של לנסות להחזיר את הגלגל, אבל סביר להניח שהיא תבין שהגלגל רק ממשיך להסתובב. ואת חמודה תשאבי כוח מהחברות הטובות שלך שיכולות לעזור בריפוי של הפצע ביחסים עם אמך, ואולי כמו שאנחנו אנשי 'תהלה' אומרים לרוב תציעי להורים לפנות לקבוצת ההורים שבמקום מגורייך והם ישאבו משם המון כוחות ומידע שיחזק את כולכם.

תודה רבה!!

תודה רבה לך!!...מאוד עזרת לי... אני יראה לאימי את התגובה אולי היא תוכל ללמוד מזה משהו.. אני מודה לך שוב!

למעלה